Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתמש עם כפפת מיקרופייבר על כל האוטו עם דלי וסבון

כל האוטו מלא בסבון לאחר מכן,

סוחט את המיקרופייבר ומעביר שוב על כל האוטו עם כפפה יבשה-יש נגיעות קטנות של סבון.

ואז עובר על כל האוטו עם ג'ילדה,

יש מעט סימני ניגוב,וגם כתמים כאלה לבנים שיורדים רק לאחר כמה ניגובים(יכול להיות שזה הווקס מהסבון?)

אשמח להמלצות איך להגיע לרמה של הברקה בלי סימני ניגוב.

תודה ושבת שלום

פורסם

תשטוף את הרכב בחלקים , שזה אומר לא לתת לסבון להתייבש וככה לא ישארו סימנים.

תעשה כל פעם חלק מחדש ואל תתן לסבון להתייבש לאחר מכן שתסיים עם החלק של הסבון תעבור עם הג'ילדה ותסחט אותה טוב .

מקווה שעזרתי שבת שלום חבר :-D

פורסם

הטעות שלך שאתה לא שוטף את הסבון עם מים,אלא מעביר מטלית,ככה לא מנקים.

אם אין לך צינור,אני ממליץ לנקות את הרכב עם חומר בשם onr במקום סבון.

אתה יכול לרכוש אותו vix deatling או אוטוסטור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה: איך רוחצים ידנית בצורה נכונה?

תשובה: ''קודם כל במקום מוצל, שהרכב לא יהיה חשוף לקרינת שמש חזקה בזמן השטיפה, גם כדי לא לגרום נזק לצבע וגם כדי לא לגרום נזק לעצמכם (התייבשות, כוויות חום, סכנת סרטן העור לא עלינו).

שוטפים את הרכב עם המון מים ולאחר מכן רצוי להשתמש בסבון רק ללכלוך העיקש. מתחילים לשטוף מהגג כלפי מטה כך שכל הלכלוך ירד למטה.

אין להשתמש בסבונים לא ייעודיים לרכב מכיוון שהם עלולים להכיל מלחים וחומרים נוספים העלולים להזיק לצבע הרכב (חומרים כגון אקונומיקה, סבון כלים, נוזל רצפות וכדומה, יהיו קטלניים לצבע ויהרסו אותו! סבון ידיים אף הוא עלול להזיק לצבע בטווח הארוך ואם ביצעתם ווקס/טפלון/קריסטל לרכב סבון ידיים או כל סבון לא ייעודי עלול להסיר את שכבת הווקס/טפלון/קריסטל שמרחתם!.

לאחר ששוטפים את הרכב עם מים, עוברים לשלב הספוג: לוקחים ספוג/כפפה שלא ישרוט את הצבע , טובלים במי השטיפה את הספוג ומתחילים לשפשף בעדינות מלמעלה כלפי מטה (לא בתנועה מעגלית). את הג'נטים/חישוקים יש לנקות עם מי שטיפה ספוג/מברשת ומטלית אחרים כדי לא ללכלך את הצבע עם אבק הרפידות.

לאחר מכן יש לשטוף את הרכב היטב עם מים, ולהתחיל לייבש עם ג'ילדה איכותית, או סמרטוט מיקרופייבר. לאחר מכן יש לפתוח את הדלתות, מכסה המנוע ותא המטען ולייבש היטב היכן שיש מים כדי למנוע חלודה בעתיד!''

עד לכאן קטע ממדריך שכתב

itamarg

.

טיפ חשוב: על מנת למנוע שריטות בצבע. מומלץ לקחת שפריצר ולתת שפריץ או שניים של מים על המטלית מיקרופייבר על מנת שתהיה יותר לחה ותשרוט פחות.

איך אני מייבש ? אני לוקח 3 מטליות מיקרופייבר: 1 גדולה של ניקול ו2 קטנות (לרוב אני משתמש באחת, אם צריך אז בשתיים)

בעזרת הגדולה אני מייבש את כל מה שאני יכול בהתחלה, מתחיל מהגג.

לאחר שהמטלית הגדולה מרגישה רטובה ולא סופגת כבר, אני לוקח את המטלית הקטנה ועובר במקומות יותר קטנים וכאלה שנשארו בהם מים.

פורסם

תודה רבה לכולם.

הבעיה שאין סימני מים,יש סימנים לבנים כאלה שכנראה שזה מהווקס וכנראה זה מהסיבה שאני לא עובר עם מים אחריי הסבון אלא מנגב ישר את הסבון.

לא מצאתי את הONR באוטוסטור אשמח לקישור.

לגבי הצורת שטיפה-הגיוני ששוטפים מהגג כלפיי מטה,בקטע הזה אין בעיה.

• תוכן חדש...