Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ביום שישי בערב נכנסתי ברוורס בעמוד נמוך ( משו כמו 20 ס"מ) בפגוש האחורי בחלק הצדדי , לא קרה יותר מידי מלבד עיקום פנימה של החלק הזה בפגוש וקצת צבע שירד מהעמוד לפגוש(אדום)

בניסיון לחסוך כמה מאות שקלים שיעלה התיקון הגעתי ביוטיוב לסרטונים שמראים אנשים שמחממים את העיקומים בפגושים בעיקר ע"י פן ולאחר מכן פשוט דוחפים את הפח והוא חוזר למקומו .

הגיוני ? כדאי לי לנסות ? מישהו כאן ניסה את זה ויכול להמליץ או להפך ? זה נראה די פשוט ויכול לצאת לא רע לדעתי חוץ מהפחד להרוס או משהו כזה .

מישהו יודע איך במוסכים מתקנים עיקומים כאלה בפגוש ? או כמה בערך דבר כזה יכול לעלות ?

מקווה שפירסמתי במקום הנכון זה היה נראה לי הכי קשור לפה , תודה לכולם

פורסם

לי יצא לנסות זאת. רק שבגלל חוסר גישה לבפנים של הפגוש, קדחתי חור קטן במטרה להשחיל שם משהו שימשוך את השקע, חיממתי עם פן ומשכתי. התוצאות היו מצויינות, לפחות לטעמי וביחס להצעת המחיר של פחח.

הנסיון הוא על סקודה ניו פליסיה לפני כ4-5 שנים.

למען הסר ספק, אני לא לוקח כל אחריות שהיא על הנאמר, והאחריות על המבצע בלבד.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

א. תבדוק אם יש גישה

ב. תזהר לא לחמם יותר מדי כי תגרום נזק לצבע

ג. את האדום שלהעמוד תוריד עם חומר בסגנון הgs27

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גישה יש לאיזור הפנימי , מה יכול לקרות אם זה לא יצא טוב הפח לא יחזור לצורה הרגילה או שלא יקבל את אותה צורה בידיוק? כמה זמן צריך לחמם את זה כדי שזה יצא ובלי לפגוע בצבע?

מיד אני יעלה תמונה של הפגוש אם זה עוזר

פורסם

נראה שיש גישה קלה כי המעיכה בתחתית הפגוש,תתקן לבד עם פן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נסה ליצור קשר עם עם יו פלסט בתל אביב,אצלי היה משהו דומה בצד ימין של הפגוש הקדמי,לא רואים שתיקנו בכלל,תבדוק עלויות אולי תופתע לטובה לא עולה כסף לשאול

m7kj.jpg
פורסם

היום לקחתי פן מחברה שלי הלכתי לקנות שני כבלים מאריכים ביחד באורך 12 מטר וירדתי לנסות לתקן את העיקום בפגוש , בערך חצי שעה לקח לי ובסוף הצלחתי לדחוף את העיקום עם מברג , לדעתי יצא ממש טוב שמח שחסכתי כמה מאות שקלים על זה ויותר שמח שהצלחתי לתקן בעצמי נותן מן סיפוק כזה (:

מישהו יודע איך להפטר מהסדקים הקטנים שנוצרו בצבע (אני חושב שזה לקה שבעקבות המכה יצרה את הסדקים) ?

מה דעתכם חוץ מזה ?

2014-02-06 15.42.12.jpg2014-02-06 15.40.39.jpg 1001125_742923262386706_1700319624_n.jpg

• תוכן חדש...