Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוב מישלוח פעמים על מישלוח 1

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הזמנתי מוצר מאיבי איטליה בטעות המוצר הוזמן פעמים. (מזל רק 50 יורו למוצר) המישלוח 17 יורו. חויבתי על המוצרים ועל מישלוחים ניפרדים .

קיבלתי את החבילה השבוע וראיתי ששלחו את 2 ההזמנות במישלוח 1.

מה גם שאני שילמתי 17 יורו מישלוח ושהשולח שילם רק 9 יורו .(זה פחות בעיתי כי תמיד הוא יכול להגיד שהאריזה והנסיעה לדואר גם עולה כסף)

אני יכול לעשות משהו בנידון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המוכר לא עושה COMBINED SHIPPING ולא סיכמתם על זה מראש, אז אין כל כך מה לעשות.

לפעם הבאה אם ראית שהזמנת בטעות שני מוצרים, אז אם פונים תוך זמן קצר למוכר (לפני שהוא שולח) בבקשה לבטל אז בדרך כלל הם מבטלים ללא שום בעיה.

החיוב על המשלוח הוא לא תמיד מדד כמה המשלוח באמת עולה. באיביי הרבה פעמים זו שיטת מכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעיה עם זה שרכשתי 2 מוצרים אותו דבר אמכור אותו פה בארץ .אבל למה לחייב פעמים מישלוח ולישלוח בחבילה 1. אצור קשר עם המוכר וניראה מה יהיה.

אני יכול לידרוש החזר? או לירכוש ממנו עוד משהו ולא יחייב אותי במישלוח?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן שני נקודות.

חוסר הגינות של המוכר, אם הוא איחד שני משלוחים ביחד שיפצה אותי כקונה ביחסיות כל שהוא של המשלוח, כפי שברבים מהמכירות רואים שאם מצרפים מוצר נוסף אזי המשלוח על הפריט השני נותר זול.

דבר נוסף, לעיתים אני כקונה מזמין שני פריטים בנוסף כדי לא לעבור את סף המס, ברגע ששניי המוצרים נשלחים ביחד אם המוצרים היו נעצרים במכס והייתי משלם מס, מי היה מפצה אותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...