Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, ומשום שאיני מכיר אפילו לא אחד שכזה, אשמח להמלצות לצימר טוב (עם דגש על המילה טוב!) בצפון, אבל! שיהיה בו נוף יפה (לא שיהיה בתוך יער, אפשרי בהחלט למעלה בהרים או בגבעה, נוף לים\הרים\עמק גם הולך), ספא (יש דבר כזה ספא או משהו בסגנון בצימרים?). אני דיי אובד עצות, ובא לי להפתיע את האישה לעתיד באיזה משהו קטן שכזה, סתם להרגע לשישי שבת. המלצות? :-) (אגב, לגבי מחירים אין לי מושג מה יקר ומה זול, ככה שאשמח גם פה להמלצות לכיוון של מחירים, למרות שאני לא רוצה לחשוב על מחיר בכלל אלא רק על צימר שיפנק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי בעיקרון אם תקציב זו לא הבעייה בשבילך אז יש צימרים בגמלא שהם פשוט מצויינים, עם נוף מדהים.

קח בחשבון שאלה יקרים מאוד ויכולים להגיע גם ל1500 שקלים ללילה אחד.

רובם יהיו זולים יותר מכך אך עדיין באזור ה1000 ללילה.

מחיר יותר מציאותי לצימר טוב שיספק את הסחורה זה אזור ה700 ללילה.

מה שאני תמיד שם לב כשאני וזוגתי מחפשים צימרים זה לפי סדר חשיבות:

שתהיה רק יחידה אחת, כלומר בידוד טוטאלי בלי עוד אנשים שנופשים איתך. על אחת כמה וכמה שהמתחם לא יכיל צימרים למשפחות כי אז כל החופשה יהיו צרחות של ילדים ברקע.

אזור של הצימר, ותסתכל טוב טוב גם במפה של האזור ודרכי הגעה למקום וזה מניסיון מר של הצימר האחרון שהייתי.

תמונות של צימר מדהים, בקתה מבודדת עם בריכה ונוף מדהים.

בפועל כשהגענו, שלט בכניסה ליישוב שמכריז על כך שהיישוב הוא דתי ולכן אסורה תנועת כלי רכב ביישוב בשבת.

כמו כן הכניסה ליישוב היא יחידה ודורשת ממך חצייה של כפר בשביל להגיע לצימר עצמו.

וזה רק חלק מהבעיות שהיו שם.

אני אישית מאוד אהבתי את הצימר "בקתה בטבע" שביישוב מסד. בקתה יחידה ויפה מאוד עם ג'קוזי גדול ואיכותי מאוד בתוך הבקתה.

כמו כן המתחם הוא פשוט ענק וכולל פינת מנגל (מנגל רציני מאוד עם מנואלה שמעלה ומורידה את הרשת כך שאפשר לעשות הכל עליו) שולחן בחוץ עם נדנדה שצופה לנוף- מושלם לארוחת בוקר. פינת ישיבה שצופה על הנוף. "בריכה" קטנה לטבילה מרגיעה- מאוד נחמד. והבקתה עצמה מדהימה.

http://www.rrr.co.il/showCabin.asp?site=926

ושוב, אם אתה מחפש משהו יוקרתי יותר אז ממליץ להתמקד בגמלא.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה על ההמלצה, אבדוק לגבי המקום הזה לחיוב כמובן. יש עוד המלצות? :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר סלח לי שאני תופס גל על השרשור,

אני גם צריך צימר ללילה ואם יהיה מחיר טוב אז ל2 לילות.

אני מחפש בצפון, לזוג כמובן.

אני והחברה חוגגים יום הולדת ביחד.

שיהיה דיי מבודד מצימר שיש ליד, והכי חשוב ג'קוזי בחדר.

בחודש מרץ אם זה משנה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם התקציב 1300~ ממליץ בחום על פיסת-בר, בריכת זרמים מחוממת פרטית + גזוזי פנימי קטן, אבל כמויות פינוקים פשוט לא הגיוניות..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ממליץ על "אחוזה בירדן" במושב משמר הירדן, כחמש דקות נסיעה מראש פינה. יש ספא, בריכה מחוממת, בקתות מופרדות, שולחן טניס ולא זוכר עוד מה. הם בנו שם את העסק לא מזמן אז הכל חדש. שים לב שזה יקר אבל לדעתי שווה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

העניין הוא שאני מחפש משהו כמו שהמליצו לי בהתחלה, מבחינת הנוף (גמלא נניח) מאוד חשוב נוף כזה (להיות בהר במבט למטה או משהו דומה), ואם יש כזה נוף גם מהגקוזי הפנימי - מה טוב. העניין הוא המחירים המאוד יקרים (מה שהבנתי), שזה 1500 ללילה לבקתה, למרות שהיא כוללת הכל מהכל, שזה פינוק אבל במחיר כזה אני כבר טס לחו"ל :wink: (אין לי בעיה להשקיע, החברה ממש מסרבת בתוקף שאשלם סכום כזה). מה עושים? עוד עזרה תתקבל בברכה :)

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדוק את מצפה השלום (ליד הר חרוב).

השבוע היינו בבקתה באמצ"ש ועלה 550ש"ח (סוויטה עולה כ-800). יש לקחת בחשבון שזה כפר נופש של מעל 10 צימרים (לנו לא הפריע מבחינה זו).

יש נוף לכנרת מהמרפסת (אמור להיות מדהים כשיש ראות טובה), ארוחת בוקר בלי תלונות (אבל לא יוצאת דופן) והמחיר ממוצע. יש גם ספא צמוד - לא בדקנו.

לפני שנה הייתי בצימר של אמא של קסנון - יותר נהנתי שם, גם מבחינת היחס, מבחינת האוכל ובכלל ההרגשה.

עדיף לקבל את הצימר הדרומי יותר כי יש בו נוף לעמק (זה שמול החנייה ולא משמאלה. לא זוכר אם הוא מספר 1 או 2).

• תוכן חדש...