Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, זו גם תחושתי, כאשר לגבי רכב הדגמה יש (לצד החסרונות הברורים) גם יתרון, שרוב הזמן הוא ננהג לצד נציג של החברה, ושאפשר לקבל עליו הארכת אחריות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק שאלה, מה גורם לך לחשוב שהרכב כנראה לא עבר אצל עיתונאים? מלבד האמירה של סוכן המכירות שמעוניין שתקנה את האוטו?

לגבי שאלת ירידת הערך, אני הייתי מהמר גם כן על הורדה ששקולה לרכב השכרה ועוד כמה אחוזים בשביל "ההרגשה הטובה".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שאנשים פה מגזימים בתגובה לגבי רכבי הדגמה.

עבדתי בתור נציג נסיעות מבחן כמעט שנתיים ואני הייתי קונה בראש שקט רכב הדגמה מהיבואן במחיר הנכון, אצלנו רכבים שהיו פחות מבוקשים בשוק המשומשות נמכרו בהנחות נאות ובמקרים רבים מכוניות ההדגמה מתוספות בכל מיני אביזרים (מולטימדיה, פריטי עיצוב וכו'), בעיקר בתחום מותגי הפרימיום.

גם רכב שעבר תחת ידיהם של עיתונאים (אולי פרט לרכבי ספורט) לא ממש נקרע כל היום (אני לא חושב שהם כל היום משייפים את נס הרים בקורולות ופוקוסים) הוא לעיתים עומד הרבה ולרוב ננהג בליווי נציג החברה.

אם תוכל לחזור אלינו עם הצעה קונקרטית נוכל לעזור יותר.

פורסם

לפני שנים יצא לי לנהוג על רכב הדגמה שלא היה אצל עיתונאים.

מה שכן היה זה שאיש המכירות היה כל כך בטוח במוצר שלו שדחק בכל הנוהגים לדחוף את הרכב לקצה.

ואכן דחפנו. לא הייתי רוצה להיות הבעלים של הרכב הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני בכל מכוניות ההדגמה שנהגתי, בדקתי את המגבלות...ואני לא עיתונאי.

יש מחיר לכל דבר וגם מבחינת חשש , אפשר לבקש אחריות מוגדלת אשר תהווה פתרון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

דיסקו צודק ב-100%.

ממה שאני ראיתי פשוט קורעים לרכבים האלה את הצורה. פסי האטה, בורות, מדרכות "יאללה תרביץץץ...."

ובזמן שהרכב לא בנסיעות כולם מנסים ועושים סיבוב ואני מאמין שבסיבוב הם לא נוסעים כמו סבתא.

אני מכיר לא אחד ולא שניים שקנו רכבים של נסיעות מבחן בהנחה רצינית וכל כמה חודשים היה להם משהו חדש לרוץ איתו למוסך.

יצרנים שונים לא קשורים אחד לשני. פלסטיקים התפרקו, נקישות בגיר, בריחות גדישה, נזילה מהבולמים וכו'... זה בכל אופן מה שאני זוכר...

אז אולי זה צירוף מקרים? יכול להיות. ממה שראיתי ושמעתי אני לא מאמין שזה צירוף מקרים.

יכול להיות שתקנה מנסיעות מבחן והאוטו יהיה פיקס עוד 20 שנה גם, הכל יתכן.

אישית הייתי קונה רכב כזה רק בהנחה ממש גדולה ובתנאי שיתנו לי בנוסף שנה רביעית אחריות ואז בסוף האחריות מוכר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא תמיד נציג מצטרף. לפעמים נותנים את הרכבים הללו ליום-יומיים ולפעמים לסופ״ש לאנשים (כתלות בדגם, כמובן). כ״כ, הרכבים הללו בדרך כלל משמשים ׳רכב חברה׳ של סוכני המכירות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לעניות דעתי אין מניעה לקחת רכב שהיה רכב הדגמה. יש לבדוק את התחתית שלו, ולקחת לבדיקה כדי לוודא שלא היו לרכב נזקים שהיבואן לא מודע להם.

בין 15 ל-20 אחוז נראית לי הורדה סבירה לרכב כזה.

אגב אם אני לא טועה בטרייד אין של אינפיניטי מכרו לא מזמן רנו לטיטוד שהיתה רכב הדגמה ב-35% פחות, ומכאן שאחוז ההורדה תלוי גם בביקוש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך לשלוח לשם חברטוב שיבקש ללעשות נסיעת מבחן ושהחבר יראה איך זה הולך אם זה עם הנציג או נהג יחיד ואם זה עם הנציג שיבדוק אם הנציג מרשה "להשתולל"

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

זה בהחלט תלוי ביקוש, וגם שווי הרכב אצל היבואן. תודה על מגוון הדעות. אעדכן כשיהיה מה לספר.

פורסם
לפני שנים יצא לי לנהוג על רכב הדגמה שלא היה אצל עיתונאים.

מה שכן היה זה שאיש המכירות היה כל כך בטוח במוצר שלו שדחק בכל הנוהגים לדחוף את הרכב לקצה.

ואכן דחפנו. לא הייתי רוצה להיות הבעלים של הרכב הזה.

גמני הייתי באותו סיפור. נציג שהדגים יפה וחזק תכונות רכב, גם באמצע איילון תוך חיתוכים ונהיגה פרועה במיוחד. התרשמתי מהרכב וגם מיכולת הנהיגה של הנציג, אבל גם בהנחה גדולה לא הייתי לוקח את רכב ההדגמה.

איני יודע אם למכלולים מסויימים או פריטי אבזור, נגרם, או לא, בלאי שיצוץ מוקדם מידי בטווח הארוך, כתוצאה משימוש לחוץ באלף הק"מ הראשונים. לדעתי זה שימוש גרוע יותר מהשכרה.

כל עוד לא מספקים לך את ההיסטוריה בשקיפות מלאה - אי אפשר לדעת בוודאות היכן היה הרכב. האם תעבר את כל האתרים כדי לחפש אותו בתמונות של מבחנים?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זו באמת הצעה לא רעה, ובדקתי. הרכב לא חדש בארץ, וכל המבחנים בוצעו על רכב נסיעות מבחן קודם. הרכב כאמור רק חודשיים על הכביש. הכל ברור, ונשקל, ואעדכן אם יהיה מה. תודה בינתיים שוב, לכולם.

פורסם

לפני שנים רבות מכוניות שהשתתפו במבחני דרכים היו למעשה מכוניות שעדיין לא עברו רישוי, ובמבחן הדרכים עצמו נשאו לוחיות רישוי "במבחן".

כך יכלו למכור את המכונית כיד ראשונה, ואף נודע מקרה בו נמכרה מכונית כזו כחדשה מבלי שהקונה ידע מה עבר עליה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שאלה נוספת באותו נושא : האם הייתם מתחתנים עם נערת ליווי (שככל הנראה לא היתה עם עיתונאים) ?

:)

לדעתי אלא אם כן זו הנחה גרנדיוזית , לא הייתי נוגע. בשביל כמה אלפים - שיהיה רכב בתול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...