Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה לפני חצי שנה מרצדס ml ששימשה להדגמה

הוא יד 1 רשום והרכב עשה 8000 קמ.

הוא לקח אותה במחיר של כאילו היתה יד שנייה לפי המחירון.

אבל עסקה כזו נחשבת "מציאה" ושמורה רק למקרובים.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא הבנתי מה המציאה?

נתנו לו אוטו שזיינו לו את הצורה רק שזה לא רשום ברישיון, ובמחיר של רכב יד שניה?

מוותר על הכבוד להיות "מקורב"...

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה המשמעות של יד 2 במקרה הזה. כמה % הנחה לעומת חדש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה הבעיה לתמחר את זה? אין שום הבדל בין הרכב הזה לבין כל רכב השכרה אחר.

ההנחה הבסיסית לרכב השכרה מסוג זה היא 12%, אני מניח שבמו"מ נמרץ אתה יכול לסגור על 15% הנחה - שזה יפה מאוד. אני מניח שמדובר על כמה אלפים טובים.

פורסם

ד"ר סובארו לו הייתי מסתכל במחירון לפני שהיית כותב את הפוסט היית מגלה שההפחתה בגין רכב השכרה בשימוש עד שלושה חודשים נמוכה הרבה יותר (משהו בין 5%-8%)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנוח דעתכם שההפחתה מתאימה לי, וגם לוקחת בחשבון דברים נוספים. כל ההתנהלות מול היבואן היא למופת. פרטים בקרוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צבי, המחירון הרשמי קצת פחות מעניין פה - כי בסופו של דבר עדיין מדובר כאן ברכב שיש לו רישוי על הכביש, ולכן הנחה של 5% לא יכולה להיות הגיונית, בעידן שבו נכנסים לכל חברה ומקבלים הנחת "יד 1 מליסינג" שהיא בד"כ 10% - ומקבלים רכב בתול לגמרי.

אי אפשר לנתק את ההנחה מנתוני השוק - לכן אפשר לצאת מנקודת הנחה שהרכב שווה ערך לרכב השכרה משומש קלות, עם עוד התמקחות קלה...

אגב - אחותי קנתה בדיוק קיה פיקנטו בת חצי שנה עם 13 אלף ק"מ, בהנחה של 12%. הסיבה שלא היה מיקוח על האחוזים הנוספים היא שהתקבל מחירון עבור הפונטו ספייס הישנה בטרייד אין - ככה שיש על מה להתבסס.

פורסם
תנוח דעתכם שההפחתה מתאימה לי, וגם לוקחת בחשבון דברים נוספים. כל ההתנהלות מול היבואן היא למופת. פרטים בקרוב.

עולה הרושם שיש לנו כאן ענין ב"באתי לחזק ויצאתי מחוזק" במהופך.

פורסם
שאלה נוספת באותו נושא : האם הייתם מתחתנים עם נערת ליווי (שככל הנראה לא היתה עם עיתונאים) ?

:)

לדעתי אלא אם כן זו הנחה גרנדיוזית , לא הייתי נוגע. בשביל כמה אלפים - שיהיה רכב בתול.

ברור - ישנם מיקרים שבהם ניסיון הוא יתרון... :twisted:. ולשאלתך - לא הייתי נוגע ברכב כזה ולא חשוב גודל ההנחה - בשביל זה יש "מקורבים".
פורסם

רועי - זה תהליך. של הבשלה, ושל התקרבות בתנאים.

דורון - זה עניין של תמורה לתקציב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצוין. עכשיו נותר רק לקוות שגם הקוראים הנאמנים יזכו להנות מפרי ההבשלה שעבר התהליך ואוירת ה"שושו" הזו שאופפת כאן את הענין תהפוך למשהו מעט שקוף יותר.

פורסם

אני בטוח שאם בתקציב שלך תקבל M135i, כולם יסכימו כאן שזאת עסקה נפלאה...;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
רועי - זה תהליך. של הבשלה, ושל התקרבות בתנאים.

דורון - זה עניין של תמורה לתקציב.

בר, בעבורי קניית רכב היא (גם) עניין רגשי ואצלי רכב כזה נחשב למשומש - אפילו אם ינסו לשכנע אותי באותות ומופתים שאין הדבר כך. לפיכך, להרגשתי זו איננה רק סוגיה כלכלית, אלא שאלה של סיפוק מהקניה ושאלה את מי אני מרמה - את הסביבה (שחושבת שרכשתי חדש) או את עצמי.

עריכה אחרונה על ידי dorki

• תוכן חדש...