Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת 7000 ק"מ סיאט מיי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא טועה להפך... אבל במבחן הביצועים המיי לוקחת את הפנדה ואהה כן גם בצריכת הדלק... וגם למיי יש יותר כוחות סוס באופן מאוד טמוע... אז אתה פשוט מעדיף את המנוע של הפנדה בגלל גודלו הפיזי? או בגלל שהוא יותר חלש? איזה סיבה בדיוק?

יאללה, נשכיל אותך:

1. מה לעשות שהפנדה כבדה משמעותית? עדיין, לפי מבחן במאקו הפנדה הייתה הכי חזקה גם ביציאה מהמקום וגם בתאוצות ביניים.

2. הפנדה צורכת יותר דלק מהמיי אבל היא השניה לכך בקבוצתה וההפרש קטן. מצד שני המנוע חלק יותר בפעולתו ויש לה יותר כוח היכן שחשוב (תיכף נגיע לזה). המרכב הכבד הוא תוצאה טבעית של גודל הרכב וחומרי הדיפון\בידוד שבהם פיאט לא חסכו, בניגוד למיי.

3. כ"ס זה רק צד אחד של המטבע. יש צד שני והוא מומנט. השניים ביחד נועדו לתת תמונה טובה יותר על כוחו של מנוע נתון. על נחיתות הספקו, מפצה מנוע הפנדה במומנט גדול בקג"מ שלם (יותר מ-10% וזה משמעותי למכונית עירונית) המוגש בסל"ד נמוך. יותר מזה, עקומת המומנט עצמה שטוחה ורחבה מאד. מה זה אומר בפועל? שהפנדה כנראה נוחה יותר להתנהלות עירונית מהמיי, היכן שנדרשות האצות רבות מהמקום.

:idea:
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאני נכנס לרכב של vw זה מרגיש שונה מרכב של מאזדה...

זה מה שאני מרגיש

אגב, אני רק רוצה להגיד שהדוגמא של מאזדה היא לא דוגמא טובה ... כי המאזדות מאד איכותיות. ולא מרגישות זולות או נחותות בשום שלב (אני מדבר על איכות החומרים).

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

נראה לי שבנוסף לעובדה שנמצאה מחליפה לפאביה האגדית, על הדרך גם מצאנו מחליף לאושריקו האגדי לא פחות!! :lol:

אושריקו אל תעלב, תמיד נשמור לך פינה חמה בלב כאחד שהמציא את הקטגוריה.

פורסם
בקצרה, אני חושב שאתה מבלבל בין סיבה למסובב: המחירים בפיאט גבוהים בגלל מכירות חלשות ולא להיפך. אי אפשר להפוך את פיאט לקיה וזאת ממגוון סיבות שעניין המוניטין נמצא גבוה ביניהן.

ולדעתי אתה הוא זה שמתבלבל, אם היו רוצים למכור יותר היו מורידים את המחיר ועושים מבצעים, כשבסוף השנה יש ליבואן מכוניות שלא נמכרו זה בזבוז כסף גדול יותר מאשר למכור כל רכב בקצת פחות.

אפשר להפוך פיאט לקיה מבחינת תדמית ומבחינת מכירות, מה שצריך זה:

א. היצע נכון של מכוניות.

ב. תוכנית להעלאת ערך המותג בארץ, הורדת מחירים אסטרטגית בכדי להעלות את כמות הרכבים מבית פיאט על הכביש, מה שיגרום להעלאת הנוכחות בכביש של מותג פיאט (נושא שחשוב בפני עצמו בישראל), יותר נהגים שיתנו חוות דעת חיובית על פיאט ויעלו את ערך המותג.

ג. השלמת המהלך בעזרת שיווק נכון ושרות לקוחות אדיב.

ד. זמן- זה לא מהלך של שנה או שנתיים, אך אני מאמין שבעזרת תכנון נכון אפשר בתוך 5 שנים להשמיד כמעט כל דעה מוקדמת על רכבים איטלקים.

זה רק על קצה המזלג, בצורה מאוד שטחית ושלדית מה שלדעתי יהיה נכון לעשות בכדי להגדיל מכירות בטווח הארוך ולשפר את ערך המותג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
בקצרה, אני חושב שאתה מבלבל בין סיבה למסובב: המחירים בפיאט גבוהים בגלל מכירות חלשות ולא להיפך. אי אפשר להפוך את פיאט לקיה וזאת ממגוון סיבות שעניין המוניטין נמצא גבוה ביניהן.

1.אני רוצה להבין - התמחור בפיאט גבוה בגלל שהם מוכרים מעט? :shock: אתה בטוח? אני חושב שאתה מבלבל בין סיבה למסובב מתוך הגנה נואשת על המותג האהוב עליך.

2. אז אתה טוען שלפיאט יש מוניטין גבוה יותר מקיה? :lol: בדיחת המאה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
יאללה, נשכיל אותך:

1. מה לעשות שהפנדה כבדה משמעותית? עדיין, לפי מבחן במאקו הפנדה הייתה הכי חזקה גם ביציאה מהמקום וגם בתאוצות ביניים.

2. הפנדה צורכת יותר דלק מהמיי אבל היא השניה לכך בקבוצתה וההפרש קטן. מצד שני המנוע חלק יותר בפעולתו ויש לה יותר כוח היכן שחשוב (תיכף נגיע לזה). המרכב הכבד הוא תוצאה טבעית של גודל הרכב וחומרי הדיפון\בידוד שבהם פיאט לא חסכו, בניגוד למיי.

3. כ"ס זה רק צד אחד של המטבע. יש צד שני והוא מומנט. השניים ביחד נועדו לתת תמונה טובה יותר על כוחו של מנוע נתון. בנחיתות הספקו, מפצה מנוע הפנדה במומנט גדול בקג"מ שלם (יותר מ-10% וזה משמעותי למכונית עירונית) המוגש בסל"ד נמוך. יותר מזה, עקומת המומנט עצמה שטוחה ורחבה מאד. מה זה אומר בפועל? שהפנדה כנראה נוחה יותר להתנהלות עירונית מהמיי, היכן שנדרשות האצות רבות מהמקום.

תרשה לי לחלוק עליך. קודם כל, המנוע של הסיאט מיי מאוד יציב ויציאה מהמקום תהיה יותר מהירה במיי. החומרים בפיאט לא מגיעים לרמה של אלו במיי. לא יעזור, ישבתי בפנדה מיליון פעמים ופשוט אין מה להשוואת את רמת החומרים של פיאט לvw. זה פשוט לא דומה...

וכל הנתונים שאתה מציג ומנסה להיתימר אלי איתם הם שגויים, כי במבחן התוצאה המיי יותר ימהירנ [מהירה] בכל פרמטר

והמנוע של המיי יציב לחלוטין.

מבחינת המנוע, של מיי יותר טוב בהרבה, לדעתי.

ושכחתי לצייו את העובדה שזה מצחיק שלמנוע של הפנדה יש 15 סוס פחות מהמיי, מעבר לכך שהמנוע של המיי יותר קטן וחסכוני כן?!

פורסם
אתה לא טועה להפך... אבל במבחן הביצועים המיי לוקחת את הפנדה ואהה כן גם בצריכת הדלק... וגם למיי יש יותר כוחות סוס באופן מאוד טמוע... אז אתה פשוט מעדיף את המנוע של הפנדה בגלל גודלו הפיזי? או בגלל שהוא יותר חלש? איזה סיבה בדיוק?

ציינתי אך ורק, או השוויתי רק את רכבי המיני הידניות עם מנוע 1000 סמ"ק בלבד, לכן לא ציינתי פיקאנטו, I10, או פנדה עם נפח מנוע גדול יותר. כל הרכבים שציינתי יכלו להוביל. אילו הם היו מתומחרים כמו שצריך. על זה אפשר רק לחלום. ה-פנדה? רכב מעולה!

אבל שווה את מחירו? ממש לא. ומה בקשר לסיאט מיי? גם לא. אבל ב-54000 שקל. האם זה יקרה? אם כן, הסיפור של האלטו,

משנת 2010-2011 יחזור על עצמו, והפעם במגרשם של צימפיון מוטורס. נראה אם הם ירימו את הכפפה.

פורסם
1.אני רוצה להבין - התמחור בפיאט גבוה בגלל שהם מוכרים מעט? :shock: אתה בטוח? אני חושב שאתה מבלבל בין סיבה למסובב מתוך הגנה נואשת על המותג האהוב עליך.

2. אז אתה טוען שלפיאט יש מוניטין גבוה יותר מקיה? :lol: בדיחת המאה.

1. אם תבדוק את ההודעות שלי תראה שאין לי נטייה ממשית לאיזה מותג. אם כבר תמצא נטייה כלשהי, היא ל-VAG בפרט ולרכבים גרמניים בכלל.

2. לא קראת נכון את מה שכתבתי: התכוונתי שהמוניטין הרע של פיאט לא יאפשר לה לחולל את המהפך של קיה. כן, אפשר למכור הרבה יותר פיאט בארץ אבל לא, לא ברמה שקיה מוכרת (ולא רק בגלל מוניטין).

:idea:
פורסם
1. אם תבדוק את ההודעות שלי תראה שאין לי נטייה ממשית לאיזה מותג. אם כבר תמצא נטייה כלשהי, היא ל-VAG בפרט ולרכבים גרמניים בכלל.

2. לא קראת נכון את מה שכתבתי: התכוונתי שהמוניטין הרע של פיאט לא יאפשר לה לחולל את המהפך של קיה. כן, אפשר למכור הרבה יותר פיאט בארץ אבל לא, לא ברמה שקיה מוכרת (ולא רק בגלל מוניטין).

דרך אגב, באירופה הפונטו נמכרת באותו מחיר כמו הקיה פיקנטו.

http://www.nytimes.com/2005/10/26/automobiles/autospecial/26philips.html?pagewanted=print&_r=0

.We apologise for the inconvenience

פורסם
ציינתי אך ורק, או השוויתי רק את רכבי המיני הידניות עם מנוע 1000 סמ"ק בלבד, לכן לא ציינתי פיקאנטו, I10, או פנדה עם נפח מנוע גדול יותר. כל הרכבים שציינתי יכלו להוביל. אילו הם היו מתומחרים כמו שצריך. על זה אפשר רק לחלום. ה-פנדה? רכב מעולה!

אבל שווה את מחירו? ממש לא. ומה בקשר לסיאט מיי? גם לא. אבל ב-54000 שקל. האם זה יקרה? אם כן, הסיפור של האלטו,

משנת 2010-2011 יחזור על עצמו, והפעם במגרשם של צימפיון מוטורס. נראה אם הם ירימו את הכפפה.

המיי לא שווה את המחיר... בסדר מה שתגיד

היתרון הגדול ביותר שלה הוא המחיר הטוב

אתה מעדיף פנדה... קנה פנדה

אני מרוצה במה שיש לי ובכך אני מבחנתי מסיים את השרשור הארוך הזה, דעותי נשארו בדיוק כמו שהם היו

פורסם
המיי לא שווה את המחיר... בסדר מה שתגיד

היתרון הגדול ביותר שלה הוא המחיר הטוב

אתה מעדיף פנדה... קנה פנדה

אני מרוצה במה שיש לי ובכך אני מבחנתי מסיים את השרשור הארוך הזה, דעותי נשארו בדיוק כמו שהם

אני ואשתי בעיקר מרוצים מאוד מהמיי. חבל שאתה לא טורח לקרוא קצת בפורום. אפילו פרסמתי כאן חוות דעת.

תקרא ותתנצל.

פורסם
אני ואשתי בעיקר מרוצים מאוד מהמיי. חבל שאתה לא טורח לקרוא קצת בפורום. אפילו פרסמתי כאן חוות דעת.

תקרא ותתנצל.

אם אתה חושב שהפנדה יותר טובה. למה לא קניתה אותה? היא יותר זולה קצת

ומה אמרתי?

פורסם

אם אני לא טועה הפנדה עלתה יותר מ-65000 ש"ח. ואילו ה-MII עלתה 57000 ש"ח.

חיפשנו רכב עם מנוע 1000, ודווקא עם 3 דלתות ידני. זה הרכב של אשתי כרגע.

לא יכול לקבוע איזה רכב עדיף לאחרים. לי ה-MII עדיפה. ההשוואה היא לא במקום כאן, מכיוון שיש הבדל בנפחי המנוע.

היבואן יביא בסוף גם את ה-VW UP תוך זמן קצר. אני שוקל אם לקנות רכב סופר מיני עכשיו, או לייבא את גרסת ה-VW UP! GT

אני עובד על הנושא ואמור לקבל מחיר בימים הקרובים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...