Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת 7000 ק"מ סיאט מיי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממש לא תוקף,פשוט יש לנו 2 דעות שונות ואנחנו דנים על זה.

כול מבחן של וואלה,CARTUBE... אומרים שמרגישים מאט רעידות בעמידה וזה הגיוני עם 3 צילנדרים לאור הרכבים שאני ראיתי בעצמי שבאמת מנועי 3 צילנדרים רועדים בעמידה.

אני לא מרגיש את זה, אבל עזוב, סה"כ קניתי את הרכב בשבילי, אני שיתפתי את דעתי.

אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב ונראה לי שזה מה שחשוב... שאני מסתכל על זה שוב נראה שכל ההודעות שהגבתי לאנשים זה כאילו שכנוע ושחשבתי על זה שוב, מה זה בכלל אכפת לי? מה יש לי להתנגח... אני חושב שסה"כ תרמתי בכך שרשמתי את הביקורת שלי.

למרות שנראה לי שכולם נדלקו עלי בגלל הקטע עם הFR חחחח אבל זה פשוט יפה

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון,אם אתה מרוצה ממנו,סימן שעשית קניה טובה.

תעדכן אותנו לאחר שנה אחרי הטיפול ראשון,יהיה מעניין לדעת מחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני זוכר שאני וחבר שלי הלכנו לראות את הסיאט מי באולם, כשראינו שהמחיר לגרסא המאובזרת עבר את ה-75K ואפילו נשק ל-80 (אם אני זוכר נכון), אמרתי לו בוא, בוא נלך לראות את הקליאו החדשה.

הלכנו לרנו, ראה את הקליאו ונדלק, רכש את ה-1.2 עם הגיר הרגיל ב-76K כולל האגרת רישוי.

סיאט היו קצת חוצפנים לדרוש מרכב כזה מחיר כזה גם אם הוא מאובזר בצורה יוצאת מן הכלל (חלון שמש ועוד) כשיש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
נכון,אם אתה מרוצה ממנו,סימן שעשית קניה טובה.

תעדכן אותנו לאחר שנה אחרי הטיפול ראשון,יהיה מעניין לדעת מחירים.

אני מאמין שאצל צמפיון לא צפויות לי הפתעות טובות אבל לפחות יש עוגיות בחדר ההמתנה:lol:

אם זה נגמר בטיפולים תקופתיים אז זה בסדר..

סה"כ אני שומר אליו אני לא קורע אותו הוא משהוא כזה

וכמו שאמרתי אני באמת נהנה לנהוג בו

פורסם
אני זוכר שאני וחבר שלי הלכנו לראות את הסיאט מי באולם, כשראינו שהמחיר לגרסא המאובזרת עבר את ה-75K ואפילו נשק ל-80 (אם אני זוכר נכון), אמרתי לו בוא, בוא נלך לראות את הקליאו החדשה.

הלכנו לרנו, ראה את הקליאו ונדלק, רכש את ה-1.2 עם הגיר הרגיל ב-76K כולל האגרת רישוי.

סיאט היו קצת חוצפנים לדרוש מרכב כזה מחיר כזה גם אם הוא מאובזר בצורה יוצאת מן הכלל (חלון שמש ועוד) כשיש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק.

אתה מדבר על הCHIC הזה.. הגג החשמלי מקפיץ את המחיר

אני חושב שדווקא מבחינת המחיר הגרסא הרגילה ממש שווה

למה אתם רציתם את הגרסא של הCHIC?

פורסם

כמו כל חברי הפורום אני שמח בשבילך שאתה נהנה מהרכב. מה שאתה מרגיש זה הכי חשוב.

מה שאנשים מנסים להבהיר לך וזה נראה לך כאילו מתנגחים בך זו העובדה שאתה משווה סיאט מיי למזדה כשאין לך שום יכולת להשוות לרכבים חזקים ויקרים באמת ולכן הביקורת המאוד חיובית שלך מוציאה את הדברים מהקשרם.

יכול להיות שהיא באמת הכי טובה בקטגוריה (לא בדקתי, לא עניין אותי אף פעם לנסוע בקופסאות שימורים) אבל קצת צניעות לא תזיק ותכניס דברים לפרופורציה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עם כמויות החחח שרצות פה אני באמת צריך לוותר, אבל פעם אחרונה:

האמת רשמתי את זה בדיוק כדי לענות לאנשים כמוך (=, אני לא חושב שאני אומר דברים שהם לא נכונים ואני ירשום לך את כל מה שאני חושב (=

אתה לדעתי הדוגמא הקלאסית לאנשים שאומרים שכל רכבי המיני לא טובים, ואני הכי אוהב לענות לאנשים כמוך :lol::twisted:

לא אמרתי שכל רכבי המיני לא טובים, ואני שמח שאתה אוהב לענות שטויות לאנשים כמוני :-P

לא רק סחב אלא הרבה מעבר לכך? נהגת פעם במשהו עם יותר מ-75 כ"ס?

שאני אומר שהוא הרבה מעבר לסחב זה אומר שאני לא צריך להוריד את הדוושה עד למטה, ומסוגל להגביר מהירות ללא הורדת הילוך... אני מדבר על זה שאני יכול לנסוע על 2500 סל"ד להגביר מהירות ללא בעיה, ועוד דבר חשוב לא לשמוע רעש חזק מאוד מהמנוע.. על זה אני מדבר, אני לא מדבר על מכוניות ספורט עם מנוע מאוד מאוד חזק... אני מדבר לאנשים שקונים רכב שיהיה גם פרקטי לזה אני מדבר שאני אומר "סוחב" אני בא להגיד שהרכב לא ירגיש חלש בעליות.

וכן נהגתי פעם או פעמיים או הרבה יותר פעמים על מאזדה 3 שנת 2010 מנוע 1.6 שנחשב רכב משפחתי ממוצע והוא מהווה בסיס להשוואה שלי.

קצת מצחיק להשוות מאזדה 3 1.6 לסיאט מיי 1.0, זאת ההשוואה שלך? באמת?

נקסט לשאלה הבאה

אחד הדברים החשובים ברכב עם זיקה להנאה מנהיגה הוא כמה הרכב מהנה לנהיגה. פה מדובר במיני קטנה ועירונית שהקשר בינה לבין הנאה מנהיגה מקרי בהחלט. ותסלח לי, משפט כמו "לדעתי חווית הנהיגה היא הנושא החשוב ביותר ברכב הזה" רק מוכיח לי כמה שאין לך מושג.

שאני מדבר על חווית נהיגה אני מדבר על כמה ההגה מרגיש קשור למה שקורה בכביש, והרכב הזה אכן מאוד מהנה לנהיגה ואני ועוד רבים אחרים לפני רשמו את זה, לא סתם הוא קיבל רכב השנה(לא רק בקטגוריה של המיני ) של מגזין אוטו אקספרס בדגש על כמה כיף לנהוג ברכב הזה...

תראה, המיי באמת מהנה ביחס לעובדה שזו מיני עם 1.0 ל'. מילת המפתח פה היא "ביחס". ותסלח לי אם האיזכורים התכופים של אוטו אקספרס לא מרשימים אותי.

דווקא לרוב רכבי המיני כיום יש 5 כוכבי בטיחות, ומערכת הסטופ-מי בטח כל כך חשובה שאתה משתמש בה בכל נסיעה. אה, לא?

מה אתה אומר בקשר לכוכבים, על פי מה שאני זוכר ל107 וחברותה יש רק 3.. ולפיקנטו וחברתה I10 יש רק 4

אז איך בדיוק לכולם יש 5?

ולמה לוותר על הסטופ מי, תתאר לך מצב שעובר אורח רגל במעבר חצייה ואתה לא שם לב אליו, תאמין לי שברגע כזה שאמן שלא יבוא אלינו אתה מאוד תשמח במערכת הזאת. זאת מערכת מצוינת שנכנסת לרוב הרכבים החדשים.

לפיקנטו יש 5, ואין סיבה לוותר על הסטופ מי, פשוט לא צריך להפריז בחשיבות של מערכת שלא השתמשת בה מעולם...

מתלים נוקשים לא שווה יציבות טובה יותר. שאל את פיג'ו של לפני 20 שנה...

תראה מבחן התוצאה הוא זה שמדבר והרכב הזה מאוד יציב... רואים את זה בסירטונים של מבחני הבטיחות..

ומטלים נוקשים זה משהוא שהוא פופלרי מאוד ברכבי VW

מה הקשר? ואיזה סרטונים לעזאזל?

לא מפליא בכלל. היא מאוד זולה מלכתחילה, ובזכות יחידת הכוח החסכונית שיעור המס עליה נמוך מאוד.

אז תגלה לי איך הסיטיגו יותר יקרה בכמעט 10 אלף?

ותגלה לי איך המחיר בחו"ל כמעט וזהה לזה שבארץ? זה משהוא נדיר בארצנו...

כי בסקודה גנבים? או שרמת האבזור גבוהה יותר. והסברתי לך איך המחיר בחו"ל כמעט וזהה בארץ. נראה לי שהליחה מהחחחחים עלתה לך למוח.

אשמח לתשובות (=

אני לא מבין מה רשמתי לא בסדר... אמרתי שאין דיפונים מבד, אבל הדגשתי שהפלסטיק איכותי.. זה ברור שחסכו כאן אבל האיכות נשארה מאוד גבוהה ולי אישית זה מה שחשוב..

אני לא מבין למה אתם סוג של מנסים לתקוף אותי אני סה"כ רשמתי חוות דעת שלי :shock:

קניתי רכב וזה מה שאני חושב אליו, אילו רשמים שלי, אם הוא לא היה טוב הייתי רושם

רשמת את דעתך הסובייקטיבית, אנשים תיקנו אותך. זה הכל. תתמודד עם זה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכב ראשון הוא אהבה ראשונה,

אתה משוכנע שזאת הבחורה הכי יפה, טובה, סקסית... שפגשת ותפגוש.

גם לי בנעורי היתה גרוטאה מקסימה שקראו לה פיאט פנדה.

אהבתי אותה, שיבחתי אותה ובכנות נהנתי ממנה.

במרוצת השנים למדתי שיש טובות ממנה ואפילו הרבה יותר טובות ממנה.

זה לא שה מיי רכב רע או גרוע אבל צריך לקחת אותו מאוד בפרופורציה.

אני מאחל לך להמשיך להנות מהרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עצרו את הכל, נמצאה היורשת לפאביה!!!

אגב, מה ר"ת של חחח?

אגב2, לא ידעתי שמקבלים היום רשיון כבר בגיל בר-מצווה.

ולסיום,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :?

פורסם

אולי נהגת באוטובהאן , אבל בארץ הרכב הזה לא יודע מה זה כביש. כל מהמורה קטנה בכביש אתה מרגיש טוב טוב , ובפניות ברמזורים צריך לקבע את הרכב לרצפה שלא יעוף מהרוח של רכבים שנוסעים ישר.

מיני קטנה וחסכוניות (גם בדלק , גם באבזור , גם באיכות החומרים.)

תתחדש ותהנה בפרופורציות , אני בטוח שבעתיד כשיהיה לך רכב חזק יותר תסתכל אחורה ותצחק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני בטוח שרוב אלה שרשמו את התגובות לא נהגו ברכב הזה בחיים...

וזה לא נכון שבגלל שהרכב קטן אז איכות החומרים שלו נמוכה

חברה שמכבדת את עצמה כמו vw לא תייצר רכבים לא איכותיים

פורסם

לבת דודה שלי יש סיאט Mii חדשה, נהגתי בה יותר מ100ק"מ עד היום.

אחלה רכב יחסית לזה שהוא עלה 57K, אבל זה רחוק מלהיות פרארי קליפורניה כמו שאתה מתאר אותו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני בטוח שרוב אלה שרשמו את התגובות לא נהגו ברכב הזה בחיים...

וזה לא נכון שבגלל שהרכב קטן אז איכות החומרים שלו נמוכה

חברה שמכבדת את עצמה כמו vw לא תייצר רכבים לא איכותיים

אבל VW לא מכבדת את עצמה.

רכב בינוני וזול שמתאים לנסיעה מנקודה A לB בעיקר בעיר ולחיסכון בדלק(פחות חסכוני בדלק ממה שציינת), לא יותר מזה.

רחוק שנות אור ממה שאתה מנסה לצייר אותו.

תתחדש, ותוריד את המדבקות המכוערות שעל הדלתות.

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל מזה שאני מאד אוהב את השירשורים האילו על ה"סיכומים" והחוויות מהמכוניות החדשות שלהם (באמת).

אני קורא את כל הפוסטים גם של ה"אסתי", וגם של שאר החבר'יה שפתחו שירשורים כאילו על מכוניתם.

לדעתי זה טוב חשוב ויפה ונותן זווית שונה, ואולי אפילו רעיון לאנשים שרוצים מכונית חדשה ולא יודעים במה לבחור.

כמוכן לדעתי חשוב מאד להבין שרוב האנשים שרוכשים מכוניות חדשות הם יתלהבו ויחשבו שהם עשו את הקניה הכי טובה שניתן (הרי אחרת הם היו בוחרים משהו אחר), וכל דבר צריך לקחת בפרופורציות, ואין צורך לתקוף ולהעליב אף אחד (שהרי הכל נעשה מאהבה).

בשורה התחתונה, אני חושב שזה אחלה סיקור (דיעה אישית של החבר), ואף אחד לא חייב לקבל אותה, (כמובן שביקורת בונה זה מעולה),

והכי חשוב שהבחור נהנה מהרכב שלו.

אוסיף עוד משהו קטן, שלדעתי אם בתחילת הסיפור שלו הוא היה רושם ש"ההשוואה של הרכב וכל מה שנאמר בו היא ביחס לקטגורית המיני" חלק מהמתקפות היו נמנעות.

נ.ב

וכן ... גם אני חושב שסמל ה FR לא במקום.

נ.ב 2

בימים אילו גם אני עובד על ביקורת קטנה להרכב שלי, מקווה שבימים הקרובים אוכל לפרסם אותו, ותוכלו להתרשם מעוד מישהו שמתלהב מהרכב החדש שלו.. :oops:

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
אבל VW לא מכבדת את עצמה.

רכב בינוני וזול שמתאים לנסיעה מנקודה A לB בעיקר בעיר ולחיסכון בדלק(פחות חסכוני בדלק ממה שציינת), לא יותר מזה.

רחוק שנות אור ממה שאתה מנסה לצייר אותו.

תתחדש, ותוריד את המדבקות המכוערות שעל הדלתות.

אתה יודע מה... תגיד מה שתגיד

לדעתי זה רכב מצוין שאני אוהב לנוהג בוא יותר ממשפחתית אוטמתית רגילה אוקי?

ומבחינתי הוא מאוד איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...