Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת 7000 ק"מ סיאט מיי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה מעניין לדכן לגבי מחיר של כזה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה הפנדה עלתה יותר מ-65000 ש"ח. ואילו ה-MII עלתה 57000 ש"ח.

חיפשנו רכב עם מנוע 1000, ודווקא עם 3 דלתות ידני. זה הרכב של אשתי כרגע.

לא יכול לקבוע איזה רכב עדיף לאחרים. לי ה-MII עדיפה. ההשוואה היא לא במקום כאן, מכיוון שיש הבדל בנפחי המנוע.

היבואן יביא בסוף גם את ה-VW UP תוך זמן קצר. אני שוקל אם לקנות רכב סופר מיני עכשיו, או לייבא את גרסת ה-VW UP! GT

אני עובד על הנושא ואמור לקבל מחיר בימים הקרובים.

63 אלף... זה בדיוק המחיר שהיה למיי לפני המבצע

ואגב בחול המיי עולה יותר מהפנדה שזה גם פרמטר חשוב.

עדין לא הצלחתי להבין למה אתה אומר לא להשוואת את המנוע של המיי לפנדה אם המנוע של המיי לוקח את המנוע של הפנדה בכל פרמטר

פורסם

רותם, הדיוטות לא צריכים להתווכח כאילו הם מבינים.

ננעל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...