Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת 7000 ק"מ סיאט מיי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שצריך לעשות קצת סדר בבאלאגן כאן.

איכות הרכב החומרים בתוך הרכב היא הטובה ביותר בקבוצת המיני. נקודה. נסעתי עם כל רכבי המיני בארץ, אבל עם כולם ולא היה רכב שלא נשמעו בו קרקושים, בכביש משובש ואספלט מצולק, אם זה מהלוח שעונים, כיסאות שחורקים, דיפון דלתות ועוד... בסיאט מיי, אין רעשים כאלה. כלום!

הרעידות הקלות שמורגשות בסר"ק, צריך ממש ממש להתאמץ כדי להרגיש בהם. וכן יש רכבים שבכלל לא תדעו שהם 3 צילינדר עד שלא פותחים מכסה מנוע. ניסן מיקרה לדוגמה.

אני רק מקווה שידידנו המלומד{ROTEM...}, התכוון שזה הרכב שנותן תמורה הכי טובה, ל-מ ח י ר ו, עם היחס בין הביצועים לחיסכון בדלק הטוב ביותר, עד 80000 שקל. ואני גם נגד ההשוואות של רכבי מיני לרכבים משפחתיים. כל רכב ומטרותיו. נכון לעכשיו, לרכבי -107-C1-AYEGO-ALTO-I10-"{60}CITIGO"-SPARK1000אין להם מה לחפש כאן. כשנדע את מחירה של ה I10 החדשה נתייחס לכך. יש רק שתי מתמודדות.פיקאנטו ומיי.

אחת מאובזרת מכף רגל ועד הראש+אחריות ענקית ושם מעולה בשרות וסחירות, ואילו השנייה היא עדיפה בחבילת מנוע-גיר,איכות

הרכבה, היגוי, מע" שמע, תא מטען, ביצועים. אבל עם סחירות נמוכה, אחריות קצרה, ושם של יבואן... טוב, בלי השמצות!

בקשר ל SEAT MII GT בסוף היא תגיע גם. עם תמחור נכון אולי היא תשחזר את הצלחתה שלה האוטוביאנקי אברט או אחרות שחיו פעם. כרגע ניתן "לשפר" את המיי בעוד 15 כ"ס עם ציפ ובנוסף מע פליטה חדשה. למי שמעוניין כמובן.

אני בהתחלה גם חשבתי על הפיקנטו... אבל אני חושב שעוד מתג פה ושם זה לא מה שיגרום לי להנות מהרכב... העדפתי גיר יותר טוב, מנוע יותר טוב, ואיכות יותר טובה

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון לעכשיו, לרכבי -107-C1-AYEGO-ALTO-I10-"{60}CITIGO"-SPARK1000אין להם מה לחפש כאן. כשנדע את מחירה של ה I10 החדשה נתייחס לכך. יש רק שתי מתמודדות.פיקאנטו ומיי.

יפה לך! מנית את כל רכבי המיני בארץ זולת המיני הכי נמכרת באירופה וזו שמעניקה לטעמי את הפשרה הכי טובה בין הפיקנטו למיי: הפנדה. כמה נוח.. :roll:

:idea:
פורסם

חברה שמכבדת את עצמה כמו vw לא תייצר רכבים לא איכותיים

משפט השנה, בעצם משפט העשור... עזוב משפט המאה!

Yeah Right

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יפה לך! מנית את כל רכבי המיני בארץ זולת המיני הכי נמכרת באירופה וזו שמעניקה לטעמי את הפשרה הכי טובה בין הפיקנטו למיי: הפנדה. כמה נוח.. :roll:

שסמל"ת יחליטו שהשמש כבר לא זורחת להם מהתחת ויתמחרו את הפונטו והפנדה כמו שהם מתמחרים את ה-500 והקובו, אז יהיה אפשר לדבר עליה כמתחרה לגיטימית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
משפט השנה, בעצם משפט העשור... עזוב משפט המאה!

Yeah Right

+1

איפה הריפוד הרופף של הדלתות שהיה בדורות הקודמים?כפתורים מתקלפים? ידות מתקלפות? הגיר DSG שלא כול כך מוצלח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שסמל"ת יחליטו שהשמש כבר לא זורחת להם מהתחת ויתמחרו את הפונטו והפנדה כמו שהם מתמחרים את ה-500 והקובו, אז יהיה אפשר לדבר עליה כמתחרה לגיטימית.

כשהקונה הישראלי הקרתן יחליט להפסיק להתייחס לפיאט בסטיגמטיות קיצונית ודביקה כל כך שקשה עד מאד להסירה, אז יהיה אפשר לדבר על תמחור הגון.

פורסם

לו הייתי כותב סקירה על הרכב שלי, לא הייתי מגיע לרמות ההתלהבות של פות"ש. :roll:

בכל אופן, העיקר שהוא מרוצה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
כשהקונה הישראלי הקרתן יחליט להפסיק להתייחס לפיאט בסטיגמטיות קיצונית ודביקה כל כך שקשה עד מאד להסירה, אז יהיה אפשר לדבר על תמחור הגון.

כדי שזה יקרה סמל"ת צריכים להבין שהם חייבים להוריד את המחירים כדי להתחיל לאט לאט לתפוס יותר נתח שוק, עם השיפור במכירות יבוא גם השיפור בתדמית. ירידה לצורך עלייה.

ניתן להסיר את הסטיגמות על פיאט מהשוק בכמה שנים, זה דורש תוכנית מסודרת.

עריכה: ראה ערך קיה

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הרכבים הללו שמיניתי הם עם מנוע 1000 סמ"ק בלבד. אם אני לא טועה... הפנדה היא לא 1250 סמ"ק?

אולי אני טועה? תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה טועה. הפיקנטו וה-i10 זמינות גם עם 1250, אבל אוטומטיות. יש פיקנטו 1250 ידנית, אגב. אבל גם אם התכוונת לידניות הרגילות, אני לא מבין את ההקשר. החשיבות כאן היא קטגוריאלית ולא בהתייחס לנתון מסוים וחסר משמעות מעשית של ממש כמו הנפח.

פורסם

אז על קיה לא היו אף פעם דעות קדומות? אולי גם לרכבים סיניים אין דעות קדומות כיום כי הם "מהמזרח".

קיה הצליחה לשבור את הסטיגמה שהיתה לה (בצדק) פעם, הדוגמא עדיין רלוונטית.

במקרה של פיאט אין באמת את יונדאי או חברה אחות אחרת שאפשר לעשות "העברת מוניטין" ממנה, אך אפשר בהחלט להכין תוכנית מסודרת להעלאת ערך המותג בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בקצרה, אני חושב שאתה מבלבל בין סיבה למסובב: המחירים בפיאט גבוהים בגלל מכירות חלשות ולא להיפך. אי אפשר להפוך את פיאט לקיה וזאת ממגוון סיבות שעניין המוניטין נמצא גבוה ביניהן.

פורסם
הרכבים הללו שמיניתי הם עם מנוע 1000 סמ"ק בלבד. אם אני לא טועה... הפנדה היא לא 1250 סמ"ק?

אתה לא טועה להפך... אבל במבחן הביצועים המיי לוקחת את הפנדה ואהה כן גם בצריכת הדלק... וגם למיי יש יותר כוחות סוס באופן מאוד טמוע... אז אתה פשוט מעדיף את המנוע של הפנדה בגלל גודלו הפיזי? או בגלל שהוא יותר חלש? איזה סיבה בדיוק?

פורסם
+1

איפה הריפוד הרופף של הדלתות שהיה בדורות הקודמים?כפתורים מתקלפים? ידות מתקלפות? הגיר DSG שלא כול כך מוצלח.

כשאני נכנס לרכב של vw זה מרגיש שונה מרכב של מאזדה...

זה מה שאני מרגיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...