Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת 7000 ק"מ סיאט מיי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי הרבה זמן שרציתי לכתוב חוות דעת על הרכב, מצאתי זמן פנוי :-)

קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועברנו כבר ביחד 7000 ק"מ :-D , זהו הסיקור הראשון שלי, טוב אז נתחיל:

רקע כללי על הרכב:

סיאט "מיי", סקודה "סיטיגו" וVW "אפ!" הם רכבים זהים לחלוטין.. מה שמבדיל אותם זה הפגושים, ההגה, צבעים וסמלים אחרים, חוץ מזה הם זהים.

בישראל רק הסיטיגו והמיי מיובאים כרגע, מבחינת מחירים בחו"ל ה"סיטיגו" הכי זולה וה"אפ" הכי יקרה.

עיצוב:

אני מאוד התחברתי לעיצוב של הרכב, יש לו פנסים גדולים, גריל רחב, צורה של מכסה מנוע מאוד יפה לדעתי, שמלה עם שני "שפיצים".

כל העיצובים של סיאט נראים ספורטיביים וגם המיי לדעתי נראת ספורטיבית.

מה שכן, השמלה מאוד נמוכה ולרוב במדרכה קצת גבוהה משפשפים את הפגוש וצריך לשים לב לזה.

עיצוב זה ענין של טעם וריח, ובגלל זה יש את הסיטיגו והאפ שנראות שונות.

מנוע:

המנוע הוא 1.0 ליטר 75 כוחות סוס(קיימת גם גרסאת 60 כוחות סוס שמשווקת רק בסיטיגו בארץ).

ששומעים שזה ליטר אחד בלבד ישר חושבים שהמנוע חלש ו"לא סוחב".

אז.. זה לא נכון בכלל. אני נסעתי איתו בעליות חדות יחסית עם מזוודה גדולה מאוד בתא המטען, שני מבוגרים מקדימה(כולל אותי כמובן) ועוד אדם מאחורה, אני יכול לציין שהאוטו לא רק "סחב" אלא הרבה מעבר לכך, לא הרגשתי לשנייה שאין כוח למנוע ולא הייתי צריך למשוך את ההילוכים עד לסל"ד מטורף.

המנוע בנוי לרכב בגודל כזה, מכיוון שהוא קטן ולא כך כך כבד הוא מאוד זריז ומרגיש מהיר למדי, בשילוב גיר ידני כמו שיש לי מקבלים תאוצה טובה למדי.

עוד דבר קטן שאני חייב לציין זה הרעש של המנוע, במהירות של 110 קמ"ש המנוע לא ירעיש והסאונד טוב למדי.

גם בסל"ד גבוה הרעש של המנוע נעים ולא צורם באוזן.

לפי נתוני היצרן המהירות הסופית של הרכב היא 171 קמ"ש.

חווית נהיגה:

סה"כ אחד הדברים החשובים ביותר ברכב זה כמה שהוא מהנה לנהיגה.

אני חייב לציין שהרכב מאוד מהנה לנהיגה, ההגה מרגיש מאוד חד, הרכב מרגיש מאוד יציב גם בפניות חדות.

ברגע שלוחצים על הדוושה מרגישים שהרכב מאיץ כמו שצריך ולא מרגיש כבד כלל.

אני ממליץ לכם להסתכל גם במגזיני רכב שונים שאומרים כמה הרכב הזה מהנה לנהיגה.

לדעתי חווית הנהיגה היא הנושא החשוב ביותר ברכב הזה.

בטיחות

בשונה מרוב רכבי המיני שאני מכיר לרכב הזה יש 5 כוכבי בטיחות, הצצה למבחן היציבות של הרכב תראה לכם כמה הוא יציב.

בנוסף לכך מקבלים מסיאט כסטנדרט אביזר בטייחותי מאוד חשוב וזה מערכת "STOP MII" זוהי מערכת לבלימה אוטומטית של הרכב במהירות של עד כ30 קמ"ש(כמובן שהם לא מתחייבים כל זה, וזה רק בונוס ולא מחליף שום דבר). אביזר נחמד מאוד שטוב שמקבלים אותו.

נוחות נסיעה:

המטלים יחסית נוקשים ומתמודדים היטב עם כל המהמורות בכביש ולא מרגישים מכות מהכביש, אני מעדיף מטלים יחסית נוקשים כדי לקבל יציבות טובה יותר. מעבר לכך בגלל שהמטלים יחסית נוקשים הנסיעה בכביש המהיר הרבה יותר נוחה ובטוחה.

אחד היתרונות של הרכב הזה הוא הנהיגה בכביש המהיר, הוא מרגיש מהיר, לא רועש, יציבות מצוינת.

אבזור ואיכות חומרים

אני אדם מאוד מאוד פדנט, האיכות של החומרים מאוד גבוהה, אין רעשים מהדש בורד, הכל מרגיש בנוי טוב וחזק.

אחד הסיבות שבחרתי ברכב הזה היא האיכות, יש בו דברים(קונצרן VW בכלל) שלא מצאתי ברכבים לא גרמניים אחרים.

למשל: הדלת מרגישה כבדה וחזקה, מסביב לתופסן של הדלת יש גומי, הסידור של הכבלים של המפשיר אדים האחורי, האיכות של המתגים, החור של המנעול נמצא בידית ולא בצד כמו באלטו ועוד מינים אחרים, כשמרימים את מכסה המנוע רואים שהעבודה מסודרת ולא מבולגנת הכל נראה במקום הנכון, המתזים לא גלואים לעין ועוד המון דברים כאלה.

אני יודע שזה נשמע מטופש אבל אלו דברים שמראים אצלי איכות ומאוד חשובים לי.

עוד דבר שלא מצאתי ברוב מכוניות המיני זה פתיחה חשמלית של תא המטען שלמיי יש.

דבר אחד שחסר במיי זה שליטה בחלון הנוסע מדלת הנהג, לא קריטי אבל חסר.

עוד משהוא שחסר זה שליטה חשמלית במראות(בגרסא היותר מפוארת שזמינה בארץ יש את זה עם חימום המראות גם), אותי ספציפית זה לא כזה מענין כי אני מכוון את המראות פעם אחת.

דבר נוסף שמקבלים מסיאט היא מערכת עם שישה רמקולים שנשמעת מצוין!, חזקה והקול נשמע מצוין, ממש כיף.

מרווח ותא מטען

תתפלאו לשמוע אבל המיי מאוד מרווחת ותא המטען גדול יחסית לסגמנט הזה 251 ליטרים תא מטען.

המושבים הקדמיים גם מאוד מרווחים, יותר מאוטו משפחתי ממוצע מכייון שהמיי גבוהה יחסית.

הבעיה היא בעקרון במושבים האחוריים ששם המצב פחות טוב אבל לילדים לא תהיה שום בעיה לשבת שם וגם למבוגרים ממוצעים לא תהיה בעיה לשבת שם ישיבה ממושכת.

מחיר

באופן די מפליא למיי יש מחיר מצוין בארץ שמאוד קרוב למחיר בחו"ל, המחיר מצוין ביחס לתמורה וביחס למחיר בחו"ל שכמעט וזהה

למחיר בארץ באופן די מפליא.

תקלות:

לבנתיים לא נרשמו שום תקלות ואני מקווה שזה ישאר ככה (=

הרכב ביקר במוסך לתיקון מסיבה אחת שמישהיא דפקה אותו שהוא חנה בחנין והרסה לא את הפגוש הקדמי... טוב לפחות היא השאירה פרטים :roll:

בכל אופן החליפו את הפגוש לחדש ואת הגרילים שבפגוש לחדשים והכול מקורי, אז ככה שלא רואים שום הבדל, מזל שלא נפגעו החלקים המכניים.

צריכת דלק:

צריכת הדלק היא בערך 1 ל18 משולב, מחוץ לעיר הצריכה יותר טובה משהוא כמו 1 ל21

לסיכום:

אני מאוד מרוצה מהמיי ומאוד אוהב לנהוג בה. :-D

תמונה:

52dd884f1b831.jpg

מקווה שנהניתם לקרוא

מחכה לתגובות :lol:

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי ליקרוא. את התמונה השארתי לקינוח אחרי הקריאה. לפי מה שרשמת על הנאה מנהיגה, ידעתי שתשים FR בגריל ואכן, כך היה.

חישוקי מגנזיום?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

+1 זה באמת נשמע מאט כמו הרכב הכי מושלם,

שמע מבחינת החומרים זה ממש לא מזכיר את VAG,אין שום פלסטיק איכותי,עוד דבר זה שדווקא אין כיסוי דיפון מלא לדלת,מה שמראה על חיסכון.

אם המתלים נוקשים,בעיר היא אמורה להיות פחות נוחה?

אין מיני שיש לה בלאגן במנוע,הכול מאוד מפשוט אצל כולם.

אני לא בא להגיד לך דבר רע על הרכב,אתה נהנה ממנו וזה מעולה,אבל לדעתי ביקורות צריכה להציג גם דברים פחות טובים שיש ברכב,כי זה נשמע שהרכב חזק כמו משפחתי,איכותי כמו כול VAG,התנהגות של ברמה משפחתית,ניראה גם לא הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נראה כמו אחד שמאוהב ברכב שלו לא רשמת דברים רעים בכלל על הרכב..

דרך אגב כמה כ"ס מוסיף הFR שעל הגריל?

אני לא ישקר שאני אוהב את הרכב.... בכל אופן FR זה רק רמת גימור היום זה לא כאילו רשמתי GTI או משהוא כזה,

אני פשוט אוהב את הלוגו הזה ביג פאקינג דיל...

חחח ידעתי שכולם יגידו את זה

אהבתי ליקרוא. את התמונה השארתי לקינוח אחרי הקריאה. לפי מה שרשמת על הנאה מנהיגה, ידעתי שתשים FR בגריל ואכן, כך היה.

חישוקי מגנזיום?

כן, אבל מהם דווקא אני פחות מרוצה כי העדפתי את המקוריים, אבל בתוספות צמפיון לא מרחמים חחח זה מחיר לא הגיוני בעליל

מה עם המזגן? לא חסר לך פתחי האוורור האמצעיים? מה יהיה בקיץ?

המזגן ממש ממש טוב, שווה לך לבדוק את הנושא.... הוא קיבל הרבה תישבוחות

וטוב שאתה מזכיר את זה כי באמת שכחתי לרשום על זה

פורסם
+1 זה באמת נשמע מאט כמו הרכב הכי מושלם,

שמע מבחינת החומרים זה ממש לא מזכיר את VAG,אין שום פלסטיק איכותי,עוד דבר זה שדווקא אין כיסוי דיפון מלא לדלת,מה שמראה על חיסכון.

היא VW לגמרי, זה רכב שיצא אחרי הUP שהוא בעצם הUP, דיפון זה אבזור זה לא אומר כלום על איכות, ובכל המגזינים שיבחו את הרכב מבחינת האיכות, לא סתם הוא זכה ברכב השנה של מגזין אוטו אקספרס...

זה רכב לגמרי של VW

מבחינת האיכות חומרים לדעתי הוא בכמה רמות מעל הפנדה(לא שאני חושב שהפנדה לא טובה כן?)

ואני מדבר על המתגים של המזגן שבפיאט אתה מנסה להעביר מצב אחד ומעביר 2...

אם המתלים נוקשים,בעיר היא אמורה להיות פחות נוחה?

אמרתי שהמטלים נוקשים לא קשים.. כמו בכל רכבי VW, היא מאוד נוחה בעיר.

ותאמין לי שמטלים אמורים להיות נוקשים כדי שיהיה אפשרי לנסוע איתם מחוץ לעיר..

כך לך לדוגמא את ספייס סטאר שאומרים שהיא על הפנים בכביש המהיר בגלל המטלים הרכים

אין מיני שיש לה בלאגן במנוע,הכול מאוד מפשוט אצל כולם.

אני לא בא להגיד לך דבר רע על הרכב,אתה נהנה ממנו וזה מעולה,אבל לדעתי ביקורות צריכה להציג גם דברים פחות טובים שיש ברכב,כי זה נשמע שהרכב חזק כמו משפחתי,איכותי כמו כול VAG,התנהגות של ברמה משפחתית,ניראה גם לא הגיוני.

הרכב באמת איכותי כמו כל רכב של VW, ותרשה לי לציין שהתנהגות יותר טובה מרכב משפחתי ממוצע ואת זה המון מגזינים נחשבים רשמו, מבחינת ביצועים הוא די זהה למאזדה 3 2010 האהובה על עם ישראל... אז אני חושב שפה אין בעיה

וגם שכחתה לציין שהרכב הזה מסוגל להגיע ל171 קמ"ש שזה כי שונה בסגמנט הזה

עניתי (=

פורסם

נשמע רכב מעולה צריך לתת לו עוד זמן על הכביש לראות באמת כמה הוא אמיד במבחן הזמן :)

פורסם

:shock:

אני יודע שזה VW,אבל שב בפולו למשל ואז בסיאט ואתה תיראה איזה הבדל בחומרים,שב בפיקנטו/פדנה/107 ואצל כולם חומרים קשיחים.

לי לא קרה במשך 2.5 שנים שהבורר העביר 2 מצבים,לא מבין איך זה אפשרי בכלל.

היא חזקה כמו מזדה 3? ניראה לי שחכת כבר איך זה לנהוג על רכב 1.6.

מה זה משנה שהיא מגיעה ל 171 אם בכלל? אתה נוסע בכזאת מהירות רוב הזמן?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נשמע רכב מעולה צריך לתת לו עוד זמן על הכביש לראות באמת כמה הוא אמיד במבחן הזמן :)

לבנתיים הכול בסדר, אני מקווה שזה ימשיך ככה (=

אבל אני שומר אליו, לא הורס וכאלה

פורסם

בדר"כ אני עושה מטעמים מהודעות כאלה אבל אשתדל להיות עדין איתך (וזכור שביקשת תגובות!):

מנוע:

המנוע הוא 1.0 ליטר 75 כוחות סוס(קיימת גם גרסאת 60 כוחות סוס שמשווקת רק בסיטיגו בארץ).

ששומעים שזה ליטר אחד בלבד ישר חושבים שהמנוע חלש ו"לא סוחב".

אז.. זה לא נכון בכלל. אני נסעתי איתו בעליות חדות יחסית עם מזוודה גדולה מאוד בתא המטען, שני מבוגרים מקדימה(כולל אותי כמובן) ועוד אדם מאחורה, אני יכול לציין שהאוטו לא רק "סחב" אלא הרבה מעבר לכך, לא הרגשתי לשנייה שאין כוח למנוע ולא הייתי צריך למשוך את ההילוכים עד לסל"ד מטורף.

לא רק סחב אלא הרבה מעבר לכך? נהגת פעם במשהו עם יותר מ-75 כ"ס?

חווית נהיגה:

סה"כ אחד הדברים החשובים ביותר ברכב זה כמה שהוא מהנה לנהיגה.

אני חייב לציין שהרכב מאוד מהנה לנהיגה, ההגה מרגיש מאוד חד, הרכב מרגיש מאוד יציב גם בפניות חדות.

ברגע שלוחצים על הדוושה מרגישים שהרכב מאיץ כמו שצריך ולא מרגיש כבד כלל.

אני ממליץ לכם להסתכל גם במגזיני רכב שונים שאומרים כמה הרכב הזה מהנה לנהיגה.

לדעתי חווית הנהיגה היא הנושא החשוב ביותר ברכב הזה.

אחד הדברים החשובים ברכב עם זיקה להנאה מנהיגה הוא כמה הרכב מהנה לנהיגה. פה מדובר במיני קטנה ועירונית שהקשר בינה לבין הנאה מנהיגה מקרי בהחלט. ותסלח לי, משפט כמו "לדעתי חווית הנהיגה היא הנושא החשוב ביותר ברכב הזה" רק מוכיח לי כמה שאין לך מושג.

בטיחות

בשונה מרוב רכבי המיני שאני מכיר לרכב הזה יש 5 כוכבי בטיחות, הצצה למבחן היציבות של הרכב תראה לכם כמה הוא יציב.

בנוסף לכך מקבלים מסיאט כסטנדרט אביזר בטייחותי מאוד חשוב וזה מערכת "STOP MII" זוהי מערכת לבלימה אוטומטית של הרכב במהירות של עד כ30 קמ"ש(כמובן שהם לא מתחייבים כל זה, וזה רק בונוס ולא מחליף שום דבר). אביזר נחמד מאוד שטוב שמקבלים אותו.

דווקא לרוב רכבי המיני כיום יש 5 כוכבי בטיחות, ומערכת הסטופ-מי בטח כל כך חשובה שאתה משתמש בה בכל נסיעה. אה, לא?

נוחות נסיעה:

המטלים יחסית נוקשים ומתמודדים היטב עם כל המהמורות בכביש ולא מרגישים מכות מהכביש, אני מעדיף מטלים יחסית נוקשים כדי לקבל יציבות טובה יותר. מעבר לכך בגלל שהמטלים יחסית נוקשים הנסיעה בכביש המהיר הרבה יותר נוחה ובטוחה.

אחד היתרונות של הרכב הזה הוא הנהיגה בכביש המהיר, הוא מרגיש מהיר, לא רועש, יציבות מצוינת.

מתלים נוקשים לא שווה יציבות טובה יותר. שאל את פיג'ו של לפני 20 שנה...

אבזור ואיכות חומרים

אני אדם מאוד מאוד פדנט, האיכות של החומרים מאוד גבוהה, אין רעשים מהדש בורד, הכל מרגיש בנוי טוב וחזק. יפה שאתה פדנט. חבל רק שאתה גם חי בסרט. תסביר לי בבקשה, אם המיי זוכה אצלך ל"מאוד גבוהה" בסעיף איכות החומרים. איפה מרצדס?

אחד הסיבות שבחרתי ברכב הזה היא האיכות, יש בו דברים(קונצרן VW בכלל) שלא מצאתי ברכבים לא גרמניים אחרים.

למשל: הדלת מרגישה כבדה וחזקה, מסביב לתופסן של הדלת יש גומי, הסידור של הכבלים של המפשיר אדים האחורי, האיכות של המתגים, החור של המנעול נמצא בידית ולא בצד כמו באלטו ועוד מינים אחרים, כשמרימים את מכסה המנוע רואים שהעבודה מסודרת ולא מבולגנת הכל נראה במקום הנכון, המתזים לא גלואים לעין ועוד המון דברים כאלה. באמת, מכסה מנוע מסודר זה חשוב מאוד. הרבה יותר חשוב מריפוד לדלתות, תפעול חלון חשמל נוסע מצד הנהג, כיוון מושב לגובה, מחשב דרך ועוד שלל פריטי אבזור שיש אפילו בקיה פיקנטו...

אני יודע שזה נשמע מטופש אבל אלו דברים שמראים אצלי איכות ומאוד חשובים לי.

עוד דבר שלא מצאתי ברוב מכוניות המיני זה פתיחה חשמלית של תא המטען שלמיי יש.

דבר אחד שחסר במיי זה שליטה בחלון הנוסע מדלת הנהג, לא קריטי אבל חסר.

עוד משהוא שחסר זה שליטה חשמלית במראות(בגרסא היותר מפוארת שזמינה בארץ יש את זה עם חימום המראות גם), אותי ספציפית זה לא כזה מענין כי אני מכוון את המראות פעם אחת.

דבר נוסף שמקבלים מסיאט היא מערכת עם שישה רמקולים שנשמעת מצוין!, חזקה והקול נשמע מצוין, ממש כיף.

מחיר

באופן די מפליא למיי יש מחיר מצוין בארץ שמאוד קרוב למחיר בחו"ל, המחיר מצוין ביחס לתמורה וביחס למחיר בחו"ל שכמעט וזהה

למחיר בארץ באופן די מפליא.

לא מפליא בכלל. היא מאוד זולה מלכתחילה, ובזכות יחידת הכוח החסכונית שיעור המס עליה נמוך מאוד.

מחכה לתגובות :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
:shock:

אני יודע שזה VW,אבל שב בפולו למשל ואז בסיאט ואתה תיראה איזה הבדל בחומרים,שב בפיקנטו/פדנה/107 ואצל כולם חומרים קשיחים.

לי לא קרה במשך 2.5 שנים שהבורר העביר 2 מצבים,לא מבין איך זה אפשרי בכלל.

היא חזקה כמו מזדה 3? ניראה לי שחכת כבר איך זה לנהוג על רכב 1.6.

מה זה משנה שהיא מגיעה ל 171 אם בכלל? אתה נוסע בכזאת מהירות רוב הזמן?

אחי בוא נעשה סדר בדברים, אני עשיתי את כל הבדיקות לפני שקניתי את הרכב אלף פעמים לפחות.

זה נכון שאם תשב בפולו ובאיביזה תרגיש הבדל אבל פה אתה לא תרגיש הבדל כי זה רכב זהה לגמרי לVW UP, החומרים איכותיים בכמה רמות מכל המתחרים שצינתה זאת האמת... קשה לי להאמין שישבתה ברכב ואתה חושב ש107 יותר איכותי חחח.

אני פשוט קצת מבין בדברים האלה.. אני מאוד מאוד פדנט ככה שאני יודע על מה אני מדבר, תראה לי אחד מהרכבים שרשמתה..

שבנועל של הדלת יש גומי שמפריד בין המתכת לסוגר, תראה לי אחד מהרשימה שהכבלים מסודרים יפה משני הצדדים כמו ברכב הזה(אני מדבר מהמתחרות)...

בכל המגזינים רשום חדש משמעית שהרכב איכותי!! אמרתי שזה דבר שמאוד חשוב לי בהתחלה ורשמתי מיליון דברים שמצדיקים את זה, תיכנס לכל אתר אפשרי רשום שהרכב מאוד איכותי.. אז ככה שזה נושא את המותג של VW בגאווה רבה

אני יסביר לך למה הזכרתי את המאזדה, במקרה הרכב הקודם שנהגתי אליו היה המאזדה הזאת...., הידעתה שהמיי מאיצה יותר מהר? הידעתה שרכבי מיני לרוב לא עוברים את ה170? אלו נתונים חשובים לראות למה המנוע מסוגל(זה גם קשור לסל"ד שהמנוע נמצא בו במהירויות יותר נמוכות)

פורסם
לבנתיים הכול בסדר, אני מקווה שזה ימשיך ככה (=

אבל אני שומר אליו, לא הורס וכאלה

ככה צריך, רכב זה חבר מעבר לכלי שמשמש אותנו, צריך לטפח אותו ולהתנהג בעדינות.

פורסם

:shock::roflmao:

אתה רציני?

1-אני לא חושב שה107 יותר טובה מבחינת החומרים,אבל אני לא מבין אתה חושב שאיכות הסיאט טובה בכמה רמות משאר החומרים?

במה זה מתבטא? בחומרים הרכים? לא! בפלסטיק לא מרגיש חלול? לא! אז במה כן הוא איכותי יותר?

2-אתה קצת מבין בדברים הללו? אתה צודק,אני לא מבין כלום,אני לא יודע מה אני עושה פה בכלל.

3-אתה ניראה הראשון שמסתכל על גומי דלתות,איך החוטים הולכים,מה זה משנה ואת מי זה מעניין??

4-אני לא צריך אתרים שיגידו לי מה איכותי,אני נכנס לסוכנות ומתרשם.

5- 170 זה נתון חשוב למה המנוע מסוגל? לדעתי במנוע המומנט,כוח בסלד נמוך,טווח עבודה רחב.

6-מדדת זמנים למזדה וסיאט?

פורסם

מצטער, ביקורת "משוחדת" מדיי, יפה מאד שאתה אוהב את הרכב שלך וזה ניכר מאד בתגובות, אבל שכותבים ביקורת צריך לרסן טיפה את הרגש ולהיות אובייקטיבי.

ככה שאתה משווה בעצם רכב עם 75 כוח סוס, פלסטיקה פשוטה (יחסית נטול אבזור) ומתייחס אליו כאילו הוא מינ' איזה רכב ב 150K.

אין ספק שהרכב חסכוני ועושה את תפקידו שהוא להיות רכב עירוני זריז ולא מעבר.

מאחל לך אחזקה נטולת תקלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...