Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, אני פונה אלייכם בייעוץ עקב הייאוש שאני מצוי בו. הרכב שלי הוא פולו החדשה, במעמד הרכישה של הרכב הוספתי ג׳אנטים בסוכנות המכירה ובהמשך גיליתי משיטוט באתרי אינטרנט שהג׳אנטים לא מקוריים דבר שלא נאמר לי בזמן הקנייה. לבעיה עצמה ההגה רועד סביב ה 100 קמ״ש האוטו עבר כבר 4 איזוני גלגלים, היום לאחר התעקשות שלי הוחלפו 2 ג׳אנטים קדמיים ועדיין בנהיגה היום בכביש מהיר הדבר לא נפתר, מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

בהנחה ולא נגעו בכלום מלבד החישוקים והם מאוזנים על המכונה . הייתי בודק אם יש צורך בטבעות מרכוז. לפעמים מרווח הברגים הוא לא הפרמטר היחיד שמשתנה.

לחלופין. נסה לאזן את הגלגלים בפנצ'ריה אחרת.

M-TECH E46

פורסם

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה בדיוק באותו הרכב.

ניסיתי כמה פנצ'ריות עד שמצאתי אחת עם מכונת איזון מעט מתקדמת יותר ושם העלימו לי את הבעיה כמעט לחלוטין.

השלב הבא היה ביצוע 'איזון דינאמי', אך אני לא התנסתי בזה.

פורסם

שלום

במשך שנתיים והחלפת 4 סטים של ג"נטים סיניים כשסט אחד הורכב על הרכב בסוכנות כשהוצאתי אותו.

איזנתי את הגלגלים בכמה פנצריות ידועות פה, וחוץ מהבטחות של בעלי הפנצריות,

המשיכו הרעידות בכבישים שונים ובמהירויות שונות.

כנראה שהם יוצאים כך מהמפעל.

וגם לי איזנו את הגלגלים במכונה המתקדמת [יש גליל מתכת שלוחץ על הגלגל ומדמה את משקל הרכב עליו תוך כדי איזון במכונה].

צר לי לאכזב זה לא עזר.

את הסט האחרון הרכבתי מתוצרת מומו עם טבעות מירכוז ממתכת שמתאימות בול לנאבות,

ואין יותר רעידות, לא בכבישים שונים ולא במהירויות שונות.

• תוכן חדש...