Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה 3 שנת סוף 2009 מנוע 1600 אני היד הראשונה,רציתי לקבל ממכם יעוץ בתחזוק

נכון של הרכב.

כל כמה זמן אני צריך למלא שמן ולבדוק אם חסר שמן ובמקרה שחסר שמן אז באיזה שמן להישתמש

אני מעדיף חברה טובה ואיכותית על איזו אתם ממליצים?

המים שמקררים את המנוע כל כמה זמן צריך לבדוק ובמקרה שחסר באלו מים להישתמש אני יודע שלא ממולץ להישתמש במים רגילים מהברז ,על אילו מים אתם ממליצים עדיף משהו איכותי.

ואיזה דברים צריך לבדוק עד במהלך השבועות או החודשים אני מקפיד לבדוק לחץ אוויר בגלגלים ובמקרה שחסר אני נוסע לתחנת דלק וממלא אוויר.

אם יש לכם המלצות לתחזוק נכון של הרכב אשמח לשמוע.

לרכב יש 40 אלף קילומטר הוא מטופל במוסך של מאזדה,לא מזמן עשיתי טיפול שמנים לרכב.

פורסם

שמן לא אמור לרדת,את השמן מחליפים במוסך,אם יש ירידה מוחשית תיגש למוסך אותו דבר לגבי נוזל קירור,אם ירד ממש מאט תמלא לפי הצמיגות שיש לך.

נוזל קירור יש יעודי למזדה אותו אתה יכול לרכוש ממוסך מורשה.

סך הכול אחזקה טובה היא בדיקה שבועית של לחץ צמיגים,על הדרך תבדוק שמן ונוזל קירור,וכמובן טיפולים בזמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכיוון שהרכב חדש אצלך בדוק תחילה בתדירות גבוהה יחסית את שמן המנוע ונוזל הקירור לראות שהם שומרים על מיפלס קבוע. שמן מנוע 5/30 של חברת מוטוקראפט יכול בהחלט להתאים ונוזל קירור מומלץ מקורי.

• תוכן חדש...