Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה מוצג מיכל העודפים של הנוזל ההידראולי בברלינגו 00'.

יש דליפה קלה מהחיבור של הצינור התחתון. הדליפה התחילה אחרי שפתחתי את החיבור הזה והסרתי את הצינור (לטובת ניקוז והחלפת הנוזל), והחזרתי למקומו חזרה. ניסיתי לשפר את המיקום של הבנד הקפיצי הזה, שיישב בדיוק איפה שכבר יש שקע בגומי מהמקום הקבוע שלו, אבל נראה שעדיין דולף לאט מאוד.

האם זה דבר שמי שמנוסה יודע, שכאשר קפיצי כזה לא עושה את העבודה, אז מרכיבים בנד רגיל עם בורג. או שזה לא הפיתרון האולטימטיבי בהכרח.

תודה.

בנד נוזל הידראולי.JPG

פורסם

ברור שאין בעיה להחליף, והשאלה היא בעלי הנסיון כאן, אם זה הפיתרון האולטימטיבי. ואולי בכלל זה בעיה שהגומי קיבל את הצורה, ויש למשוך ולקצר אותה מעט.

פורסם

הצינור שרואים בתמונה, זה צינור מקורי, שיש לו את האורך המתאים ואת הכיפופים במקומות הנכונים. תמיד קל לומר לקצר צינור, אבל השאלה היא אם באמת זה חובה. משום שלא פשוט למשוך צינור כזה.

בינתיים חשבתי להוסיף בנד רגיל איפה שהבליטה של הצינור בפנים. ואם זה לא יעצור, אז אפתח ואקצר וארכיב בנד במקום הרגיל.

אתן לזה קודם קצת זמן, לראות אם מישהו אומר שלא כדאי ככה.

פורסם

אני נוכחתי לדעת שהבנדים עם הקפיצים נותנים "להתעייף" עם הזמן.

אף שהעבודה איתם יותר קל ומהיר, שמתי לב לאורך השנים שהבנדים עם הברגה פשוט נותנים איטום יותר טוב, ואם צריך ניתן לחזק אותם עוד טיפה לפי הצורך.

למה במפעל משתמשים בבנדים עם קפיץ, אולי לחסוך בזמן?

על כל פנים אם יש לך נזילה כתוצאה מעייפות של הקפיץ, אין בעיה להחליף לבנד רגיל עם הברגה.

פורסם

תחליף בנד, פתר את הבעיה? תענוג.

עדיין יש בעיה? קצר את הצינור.

לא יכול לקצר את הצינור? תחליף.

אל תסבך יותר מידי, תתחיל מהדברים הקלים.

יכול להיות שתגלה שיש בכלל איזה סדק קטן במיכל והוא זה שנוזל.

פורסם

לאורך זמן באנד בורג קורע את הצינור, מה שלא עושה הבאנד בקפיצי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בנד בורג על צינור גומי לא מפזר את הלחץ בשורה שווה לכל ההיקף.

עדיף בנד קפיצי, שם הלחץ זהה לכל ההיקף.

מה גם שבבנד קפיצי, יש גבול ללחץ שהוא מפעיל.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אני נוכחתי לדעת שהבנדים עם הקפיצים נותנים "להתעייף" עם הזמן.

אף שהעבודה איתם יותר קל ומהיר, שמתי לב לאורך השנים שהבנדים עם הברגה פשוט נותנים איטום יותר טוב, ואם צריך ניתן לחזק אותם עוד טיפה לפי הצורך.

למה במפעל משתמשים בבנדים עם קפיץ, אולי לחסוך בזמן? - גם נכון.

על כל פנים אם יש לך נזילה כתוצאה מעייפות של הקפיץ, אין בעיה להחליף לבנד רגיל עם הברגה.

בעקרון הבנד המקורי מאבד מהאלסטיות שלו במשך הזמן לכן נוצרת נזילה. הבנד המקורי 'עוטף' בצורה טובה יותר וגם אחידה את הצינור וגם הלחץ שהוא מפעיל על הצינור הוא אופטימלי כפי שתכנן ייצרן הרכב.

אני מעדיף לרכוש בנד מקורי או שווה ערך למקורי מאשר באנדים עם בורג.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקיי, אמנם אסור ליסוע בלי נוזל הידראולי בגלל נזק למשאבה, אבל הנזילה איטית, ואני בודק מידי פעם.

אז באמת לא אשקיע לדבר כזה בנד קפיצי חדש, אבל אני הולך לטפל עם הטיפים שלכם. רשמתי לעצמי לבדוק מידי פעם בתקופה הקרובה, לוודא שאין דליפה. ואם יש, אתקדם לפיתרון הבא. בדקתי ויש חופש 2 ס"מ לגזור אם יהיה צורך בעתיד.

תודה על הידע מרק10.

פורסם

שכחתי...

במשך הזמן גם הצינור מאבד מהאלסטיות שלו לכן האטימה כבר לא מושלמת וגם בנד קפיצי חדש כבר לא יכול לעזור לכן לפעמים כדאי לרכוש בנד איכותיי עם בורג העשוי מנירוסטה ללא בליטות/וחריצים בחלק הפנימי.

אל תקנה את הבנדים שמוכרים בחנויות טמבור אלא בנד דק מנירוסטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תקנה את הבנדים שמוכרים בחנויות טמבור אלא בנד דק מנירוסטה.

מאז שפירקתי את הסקודה הראשונה שלי לפני כ-8 שנים, לא קניתי בנד בטמבור. מתוך ערימת הבנדים שעדיין יש לי, אכן מצאתי והרכבתי בנד נירוסטה כזה.

כעת אני ממתין כמה ימים לראות שעדיין מופיע סימני נזילה.

על הדרך גם שמתי תוסף קסאדו של מערכת הגה כח.

• תוכן חדש...