Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל עצתכם בנוגע לרכישת רכב חדש - פורד פיאסטה ידנית (1.25) מול אופל קורסה ידנית (1.4).

הצרכים הם לנסיעה מאיזור השפלה לירושלים, כיוון שמדובר ברכב שני לא זקוק לרכב גדול פיזית ומעדיף ידנית בגלל העליות לירושלים.

כרגע פיאסטה במבצע עד סוף השבוע - 70 אלף ש"ח כולל אבזורים ומסך מולטימדיה , מול אופל שגם היא במבצע - 77 אלף ש"ח + מערכת מולטימדיה דומה כלולה במחיר.

אשמח לשמע דעתכם - תודה !:lol:

פורסם

יכול להיות שלא חייב 1.6 אך הפיאסטה 1.25 ידנית לא חזקה לעליות אלו בלשון המעטה.

אנו מייבאים גם את הפיאסטה 1.4 ידנית בעוד חודש וחצי חודשיים בערך אם אתה לא לחוץ לרכב במיידי,

זה יהיה הלהיט הבא.

פורסם

לכל המלעיזים על מנועים קטנים:

עשיתי את העליות לירושלים עם שברולט ספארק 1200 כמו נינג'ה.

כן, מידי פעם הייתי צריך לרדת מהילוך חמישי לרביעי ואפילו שלישי, אך מה זה משנה?

גם רכב אחר היה מוריד הילוכים לפי הצורך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

1.4 ידנית? נשמע מעניין יש כבר מחירים?

לפותח השירשור הפיאסטה לדעתי עדיפה גם ממחיר,האיכות החומרים,הקורסה פשוט מרגישה מיושנת לעומתה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

AYALON - אשמח לתגובות ענייניות בלבד שאינן משלבות פרסומת לרכב שאין בכוונתי לרכוש.

השאלה הייתה ממוקדת - פיאסטה 1.25 או קורסה 1.4 ידנית, תודה

פורסם
לגבי הנסיעה יומיומית לי"ם לא הייתי חושב שנכון לך לקחת פיאסטה 1.25 מכיון שהוא לא מספיק חזק.

המינימום שתצטרך בידני בדרך זו היא 1600 סמ"ק.

מינימום 1600 סמ"ק? נשמע לי ממש מוגזם.

פיאסטה 1250 ידנית עושה את הדרך הזו בקלות, יש לה 82 כ"ס שזה היה פעם הסטנדרט של מכוניות משפחתיות.

פיאסטה של היום שוקלת פחות ממשפחתיות של פעם, והיא תעבור את הדרך הזו בגבורה ובלי שום בעיה.

מסכים שיותר כיף לעשות את הדרך עם מנוע יותר חזק, אבל לפיאסטה אין שום בעיה לעשות את הדרך הזו באופן יום יומי. באירופה הרכב הזה עושה דרכים הרבה יותר הרריות והרבה יותר מפותלות באופן יומיומי ובלי שום בעיה.

אני מבין שאתם מתכוונים להביא פיאסטה עם מנועים חזקים יותר, וזה אחלה - אבל זה לא גורם לפיאסטה 1250 להיות פחות טובה פתאום.

ובאופן כללי - נשמח שתורידו מחירים במקום להפוך ליבואן מקביל שרק מביא דגמים שונים. זו לא היתה המטרה.

פורסם

אם כבר תייבאו פיאסטה אקו-בוסט.

ותפסיקו לעלות את הפיאסטה הידנית המאובזרת כל שני וחמישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מול אופל שגם היא במבצע - 77 אלף ש"ח + מערכת מולטימדיה דומה כלולה במחיר.

אשמח לשמע דעתכם - תודה !:lol:

לא שמעתי על המבצע הזה, עד מתי הוא בתוקף ?

אנחנו מדברים על אופל קורסה ידנית, 5 דלתות, 100 כ"ס (מחירון 85K) ?

בעמוד המבצעים שלהם היא מופיעה ב-80K, הצלחת להוציא מהם הנחה נוספת של 3K ?

פורסם

שתיהן יעשו את העבודה פות"ש, הכי טוב פשוט ללכת לאולמות התצוגה, לשבת ולהרגיש את הרכב (ואם תתאפשר לך נסיעת מבחן גם את הגיר ופעולת המנוע), תבחר את זאת שמרגישה נכונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...