Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי סלאבה אבל אתה פשוט..אני לא רוצה לכתוב מה כי אז אני אחסם.

הנוכל רימה אותך עם 1400 שקל כשחצי מזה זה "עבודת חוץ" כשהוא מספר לך שהמחשב הלך למעבדה.

עכשיו פתאום המעבדה הגיעה אליו?

והוא לא ידע? לא שמע?

איפה האיומים נעלמו פתאום? ואתה רץ אליו?

יש לך את תסמונת הנערה הנאנסת.

בהצלחה לך ואני חושב שאתה צריך לפרסם את שם המוסך.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סולל הדרך אתה רציני ? או שאתה קשור למוסך הזה בצורה כולשהי ? אם בעל המוסך היה אדם ישר !! והיה שומע טענות מהסוג הזה דבר ראשון שאדם ישר היה עושה זה להסביר ללקוח שברכב טיפל אדם חיצוני ושהוא יבדוק את הטענה ולא ישר לאיים(כי הוא כנראה ידע מה זה יגרום פה בפורום ) בעל מוסך אמין היה מודיע מראש ללקוח שאדם חיצוני טיפל ברכב ! בעל מוסך מיקצועי לא היה מוציא רכב שגורם חיצוני טיפל בו בלי בדיקה שלו אישית !! אולי עכשיו אפשר לחשוב שהמחירים הנמוכים במוסך הזה הם בדיוק בגלל הדברים שקרו לפותח השרשור ? אפשר להניח הרבה דברים כשבעל המוסך פתאום לא מוכן שירשמו את שם המוסך ועוד באיומים :evil: ולסלבה ,מהתגובות שלך בפורום ניראה שאתה אדם רציני אבל כמו שאומרים אם אתה בכל זאת מוכן לחזור לאיפה שרימו אותך בצורה כל כך מעליבה ומגעילה ,פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים .

:fadein:
פורסם

פתח משתמש חדש עם פרוקסי\אתר גלישה אנונימי כמו HIDEMYASS, תפרסם את השם של המוסך, כולנו נדע שזה אתה, ואין למוסך הוכחה לבית משפט שזה אתה. זה יכל להיות מישהו מהמוסך שעשה את זה בכוונה כדי לתבוע, זה יכל להיות משתמש אחר שרצה ללכלך על מוסך אחר, וכו'.

פורסם
כל עוד לא מפורסם שם המוסך הספציפי, מוטל ענן חשדות על כל המוסכים האחרים.

נכון מאד. עד עכשיו הייתי אומר לאנשים לבדוק מוסכים מומלצים כאן באתר, עכשיו אחשוב פעמיים - אולי זה הוא?

במילים אחרות, סלבה, אתה מגן על האשם - במחיר פגיעה בבעלי המקצוע הישרים דווקא. וכבר אמרו חז"ל "כל המרחם על אכזרים - סופו שמתאכזר לרחמנים".

המונח רמאות מתייחס להנחה שבעל העסק ידע. מפאת הספק, יתכן ולא ידע, היות ובאמת לא היה נוכח במקום בזמן הארוע.

ואם כבר הזכרנו את חז"ל, בפרקי אבות כתוב "הוה דן כל אדם לכף זכות". מה פירוש הדבר? במקום שיש ספק. אבל כאן אין ספק, ולכן אין מקום לדון לכף זכות. אני מזכיר לך:

1. ברגים צבועים - גבה תשלום עבור עבודה שלא נעשתה. זו אינה טעות, זו הונאה.
  2. ידע שהתקלה היא חוסר דלק, ובכל זאת סיפר ללקוח שהתקלה היא אחרת, יקרה יותר. זו אינה טעות - זו הונאה.
  3. איים על הלקוח שלא יחשוף את קלונו ברבים. זו אינה טעות - זו בריונות.

דני

פורסם
המונח של שק התפוחים מתייחס לעשרות חוות הדעת החיוביות שקיבל בעבר.

התפוח הרקוב הוא המקרה הבודד.

זה שימוש שגוי בביטוי, שנותן לו כוונה שאיננה ממין העניין.

כבר הסברתי למה כל הדעות החיוביות הקודמות לא אומרות כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שרשור מרתק :-( ,האמת אני יכול להבין את הבעלים של המוסך שלא מוכנים שיפרסמו את שמם והם גם לא מגיבים פה , כי אין איך להסביר את הרמאות הסופר מקוממת הזאת , תפסו אותם על חם ! בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים (הם הרי הודו ) בצורה של ניסיון השתקה של בעל הרכב (החזר כספי ,הם עוד עושים טובה שמוכנים להחזיר כסף שלא שלהם כי לא בוצע עבודה ) האמת כל כך מרגיז ומקומם שנגמרו לי המילים :evil:

:fadein:
פורסם

הייתי מבקש ממנהל הפורום שקיבל את ההודעה הפרטית לעשות שירות ולפרסם את שם המוסך.

פורסם

חברים, זה הכי קל לבוא ולרשום את שם המוסך. אבל צריך לבחון את המקרה מכל הצדדים ולהתחשב בכל מה שמסביב.

אני מבין את הרגשתכם ואת הרצון שלכם לדעת את שם המוסך. אני חושב שאם הוא היה פועל קבוע לא ביושר אז האנשים ממזמן היו מפסיקים לכתוב עליו דברים טובים והיו עולים עליו. קורה שאנשים עושים מעידה וטועים בין אם זה באשמתם ובין אם זה באשמת אחרים.

אני לא מתכוון לפרסם את שם המוסך כפי שהבטחתי לבעל המוסך כי אני עומד מאחורי המילה שלי.

במידה ומנהלי הפורום/בעלי הפורום יחליטו לפנות אלי ולבדוק את הנושא הזה לעומק ובסופו של דבר יחליטו לפרסם את שם המוסך כי המוסך הזה מקבל במה כאן בפורום, ואם הם ימצאו לנכון שהמקרה הנ"ל מצדיק פרסום של שם העסק מה שבעצם ייתן סוג של המלצה שלילית עליו אז זו תהיה כבר החלטה שלהם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הייתי מבקש ממנהל הפורום שקיבל את ההודעה הפרטית לעשות שירות ולפרסם את שם המוסך.

אתה נותן שיפוי על כל נזק כספי שייגרם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קראתי את כל השרשור באדיקות בתקווה לגלות סוף טוב והופתעתי שעד שנתפס רמאי משחררים אותו.

יש לך הזדמנות לעשות שירות ענק לכל עם ישראל ולהוקיע מתוכו גזלן נוסף ואתה משחרר אותו על התנהגות טובה.

אני כבר לא יודע ממי להתאכזב יותר :cry:

כבר חתמתי...

פורסם
לגבי פרסום שם העסק אז אני אישית הייתי מעדיף שלא לא לעשות כך, כי בסופו של דבר זוהי פרנסתו של הבן אדם ואני מאוד מקווה שלהבא הוא ילמד וישנה את דרכו והלקוחות העתידיים רק ירוויחו מזה, כי בכל זאת יש המון המלצות טובות עליו והרבה אנשים מרוצים ממנו ומאופן הטיפול שלו ברכבם.

בהסתמך על הפרטים שחשפת בפנינו, אין ויכוח על כך שהאיש ניסה להונות אותך. אם המעשה שאותו הוא עשה היה כתוצאה מתום לב או חוסר מקצוענות - אני מקבל את מה שאתה אומר.

העניין הוא שאין כאן שום תום לב - האיש הוציא ממך במודע 1,400 ש"ח על עבודה שהיה ברור לו שכלל לא בוצעה. אם פרנסתו היא ניצול ציני של בורותם של לקוחותיו, חלה עליך חובה מוסרית לחשוף את שמו.

לעניין ההמלצות: לצערי, במהלך חיי נתקלתי כבר יותר מידי פעמים בבעלי מקצוע כאלה ואחרים שנכתבו עליהם תילי תילים של מחמאות והמלצות, כשבפועל התברר שהם שרלטנים, רמאים ומבצעים תיקונים בצורה מרושלת, והאמן לי שאני עוד מתנסח בעדינות. אל תתן להמלצות הרבות שנכתבו לרפות את ידיך - אני באופן באופן אישי מכיר מקרה שבו מישהו כתב באתר הזה לפני לא מעט זמן המלצה חמה מאוד על איזה מוסכניק שביצע לו עבודה די מקיפה, ובסופו של דבר הכניס לו את האלמנט היטב, וללא גריז.

אל ההמלצות הללו יש להתייחס בעירבון מוגבל, עם כל הצער שבדבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה נותן שיפוי על כל נזק כספי שייגרם?

לא צריך שיפוי. נותנים למר מוסך 24 שעות להגיב בצורה מסודרת וזהו...

פורסם

סלאבה.

הסיבה היחידה שהמוסך חזר בו, היא שהוא הבין.

שניתן לבדוק בקלות אם המחשב נפתח או לא, (כפי שכתבתי לך מקודם).

לכן, עליך לקחת את הכסף שיזכה לך את כרטיס האשראי, ושלום ולא להתראות.

פורסם

נכון לרגע זה, כולנו יכולים לראות שמדובר ברמאות, אבל, כל עוד המוסך לא הגיב, יכול להיות שבאמת מדובר במקרה שלא ניתן להבין אותו עד הסוף ללא תגובתו של בעל המקצוע.

עצם זה שאין שום תגובה ממנו, ושסלבה חוזר לתקן אצלו, יכול להיות שיש עוד צד בסיפור שלא נחשף בפנינו.

חבל מאוד שאין תגובה מהמוסך, כי כך לפחות הסיפור היה נסגר בדרך הגיונית.

עכשיו לכולנו עולים בראש שמות של מוסכים שמטפלים ברכבים צרפתיים, יושבים בתל אביב, ואם הסיפור יגמר ללא שם המוסך או ללא תגובה מסבירה מהמוסך, אז כל אותם בעלי המקצוע יפגעו בדרך זו או אחרת, וחבל.

סלבה, מקווה שתבין מה שמנסים להגיד לך פה, ואכן תפרסם את שם המוסך או שתדרוש ממנו לתת תגובה, אחרת אתה פוגע בפרנסתם של מספר מוסכים שלא מגיע להם להיפגע.

פנית לפורום הרבה פעמים כדי לקבל עזרה/ייעוץ (כמו כולנו) ועכשיו קוראי הפורום מבקשים ממך את העזרה.

פורסם
תשמע, יש פה עשרות אם לא מאות חוות דעת שליליות על VAG והיבואן שלהם ואנשים עדיין עומדים בתור לרכוש VAG.

משתינים אליהם במבול והפראיירים עומדים, קונים, מקטרים וממשיכים לקנות.

ברכות.

גם לשרשור הזה, שרחוק כמזרח ממערב הצלחת להכניס את VAG.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...