Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסמונת האישה המוכה מכה בשנית...

אין על הצרכן הישראלי.

נותנים לך? תיקח. מרביצים לך? תברח.

פה הרביצו ואז נתנו, אז תיקח ותברח!

סלח לי סלאבה אבל אתה פשוט..אני לא רוצה לכתוב מה כי אז אני אחסם.

הנוכל רימה אותך עם 1400 שקל כשחצי מזה זה "עבודת חוץ" כשהוא מספר לך שהמחשב הלך למעבדה.

עכשיו פתאום המעבדה הגיעה אליו?

והוא לא ידע? לא שמע?

איפה האיומים נעלמו פתאום? ואתה רץ אליו?

יש לך את תסמונת הנערה הנאנסת.

בהצלחה לך ואני חושב שאתה צריך לפרסם את שם המוסך.

התסמונת במיטבה ,אין מילה אחרת:oops:

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון לרגע זה, כולנו יכולים לראות שמדובר ברמאות, אבל, כל עוד המוסך לא הגיב, יכול להיות שבאמת מדובר במקרה שלא ניתן להבין אותו עד הסוף ללא תגובתו של בעל המקצוע.

עצם זה שאין שום תגובה ממנו, ושסלבה חוזר לתקן אצלו, יכול להיות שיש עוד צד בסיפור שלא נחשף בפנינו.

חבל מאוד שאין תגובה מהמוסך, כי כך לפחות הסיפור היה נסגר בדרך הגיונית.

עכשיו לכולנו עולים בראש שמות של מוסכים שמטפלים ברכבים צרפתיים, יושבים בתל אביב, ואם הסיפור יגמר ללא שם המוסך או ללא תגובה מסבירה מהמוסך, אז כל אותם בעלי המקצוע יפגעו בדרך זו או אחרת, וחבל.

סלבה, מקווה שתבין מה שמנסים להגיד לך פה, ואכן תפרסם את שם המוסך או שתדרוש ממנו לתת תגובה, אחרת אתה פוגע בפרנסתם של מספר מוסכים שלא מגיע להם להיפגע.

פנית לפורום הרבה פעמים כדי לקבל עזרה/ייעוץ (כמו כולנו) ועכשיו קוראי הפורום מבקשים ממך את העזרה.

למה לעזעזל שהמוסך יגיב אם שמו לא מפורסם?

שני דברים שלמדתי מהדיון הזה

1. לא כל המלצה היא תורה מהר סיני

2. לשים לק על ברגים כשאני שולח רכב למוסך

לפחות זה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
נכון לרגע זה, כולנו יכולים לראות שמדובר ברמאות, אבל, כל עוד המוסך לא הגיב, יכול להיות שבאמת מדובר במקרה שלא ניתן להבין אותו עד הסוף ללא תגובתו של בעל המקצוע.

עצם זה שאין שום תגובה ממנו, ושסלבה חוזר לתקן אצלו, יכול להיות שיש עוד צד בסיפור שלא נחשף בפנינו.

חבל מאוד שאין תגובה מהמוסך, כי כך לפחות הסיפור היה נסגר בדרך הגיונית.

עכשיו לכולנו עולים בראש שמות של מוסכים שמטפלים ברכבים צרפתיים, יושבים בתל אביב, ואם הסיפור יגמר ללא שם המוסך או ללא תגובה מסבירה מהמוסך, אז כל אותם בעלי המקצוע יפגעו בדרך זו או אחרת, וחבל.

סלבה, מקווה שתבין מה שמנסים להגיד לך פה, ואכן תפרסם את שם המוסך או שתדרוש ממנו לתת תגובה, אחרת אתה פוגע בפרנסתם של מספר מוסכים שלא מגיע להם להיפגע.

פנית לפורום הרבה פעמים כדי לקבל עזרה/ייעוץ (כמו כולנו) ועכשיו קוראי הפורום מבקשים ממך את העזרה.

חברים אני מבין טוב את מה שאתם מנסים לומר כאן, כמו שכבר אמרתי לכם שיש עוד הרבה דברים מסביב שצריך לבחון אותם ולא לזרוק את שם העסק על דפי הפורום ו"להרוג" את הבן אדם.

כמובן שהכי טוב היה אם בעל המוסך היה עונה ומסביר את עצמו בפני חברי הפורום על מנת להרגיע את הרוחות, אבל זה כבר להחלטתו.

כמו שרשם הבחור מעלי, תלמדו לבחון כל המלצה ואל תקחו אותה מובנת מאליו, כמו כן תלמדו לסמן את החלקים של הרכב שלכם על מנת שלא יעבדו עליכם, תלמדו להקליט שיחות עם בעלי המקצוע, תעשו כל מה שביכולתכם על מנת להגן על עצמכם מפני מקרים מהסוג הנ"ל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בינתיים מה שלמדתי מהשירשור הזה, שכל מוסך עם הרבה המלצות בפורום עד עכשיו שרוף (מבחינתי לפחות) מפני שלא ארצה ליפול בטעות על אותו המוסך המדובר.

מספיק בעל מקצוע אחד שסרח ואיים לבעל יחשפו פרטיו להחמיץ מאגר שלם של בעלי מקצוע טובים.

פורסם

לפות"ש אני יכול להבטיח לך דבר אחד, כשבעל המוסך ראה את השרשור הזה ושמע אותך עם ההוכחות החותכות שלך הוא נהיה כחול מחרדה וגם בחלומות הכי ורודים שלו הוא לא האמין שבזיכוי של 1400 ש"ח הוא יפתור את העניין הזה, אני מתערב שהוא היה מוכן לשלם גם פי 10 רק כדי להשתיק את כל זה ושימשיכו לזרום הלקוחות.

ואתה? נפלת כמו פרי בשל לידיים שלו, אחרי כל התחקיר שלך, ההוכחות החותכות, סיימת בקול חלוש עם הזנב בין הרגליים, כשבדרך אתה מגבה מישהו שהוא לכאורה רמאי מהשורה הראשונה, החומר האנושי שמתלוננים עליו בכל דיון שני על מדינת ישראל.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כמו שרשם הבחור מעלי, תלמדו לבחון כל המלצה ואל תקחו אותה מובנת מאליו, כמו כן תלמדו לסמן את החלקים של הרכב שלכם על מנת שלא יעבדו עליכם, תלמדו להקליט שיחות עם בעלי המקצוע, תעשו כל מה שביכולתכם על מנת להגן על עצמכם מפני מקרים מהסוג הנ"ל.

מאוד עצוב שלזה הגענו.

אתה חושב שבעל העסק מעריך או מוקיר לך תודה על

הדרך ההוגנת בה אתה בוחר לפעול?

Gn'f'R

פורסם

חברים בתור מישהו עם ניסיון רב (מהצד הזוכה) בתביעות מהסוג של הוצאת דיבה ולשון הרע תאמינו לי שאתם לא הייתם רוצים להיות בצד הנתבע גם אם אתם הכי צודקים ויש לכם את כל ההוכחות ואתם מתגוננים בסעיף אמת דיברתי, עדיין אחרי הכל גם אם תצאו זכאים, כל הטירטור הזה של בתי משפט ובזבוז זמן יקר לא שווה את זה. אני גם מבין את מנהלי הפורום מדוע הם עדיין לא התערבו ופירסמו את שמו של בעל העסק, כי העניין כאן ממש לא פשוט וכמו ש falou כתב:

אתה נותן שיפוי על כל נזק כספי שייגרם?

אני מבין מאיפה נובעת האמירה הזאת. כנראה מפה:

http://www.y-law.co.il/page82.html

תקראו את הפיסקה האמצעית המדברת על: אחריות מנהל פורומים להוצאת דיבה שבפורום שבניהולו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ארעה פה רמאות, לכן אני לא מבין את הנושא של הוצאת דיבה.

מדובר במעשה שיש לך גיבוי מלא עליו (על סמך ההודעות שנשלחו אליך מאותו בעל מקצוע) אתה בסה"כ פורס עובדות שקרו בפועל.

אני מבין אותך בנושא הפחד וזה בעצם הדבר היחיד שכנראה מונע ממך לפרסם, מה שכן חבל מאד שהטופיק יעלם ויישכח שכן כך בעלי מוסך אחרים "ירכבו" על הגל שהם חסינים והם לא.

מקווה שגם אם לא תפרסם אולי איכשהו האדם הזה ישנה את דרכיו וידאג לחזור לדרך הישרה.

פורסם

כל השרשור הזה מסריח ומעצבן. ואוליי בכלל יש סיפור אחר? לפני כמה שעות היית מוכן לנקות בכל האמצעים כדי להעניש את המוסך, ולמנוע מאחרים ליפול בפח, ועכשיו משום מה אתה לא רוצה לפחות להזהיר אותנו מאותו ה"רמאי" ואתה עוד חוזר אליו לתיקון? משהו מסריח בכל הסיפור שלך, ואני כמעט בטוח שאתה לא מספר לנו את הכל. כמובן זו זכותך, אבל לפחות מספיק לספר לנו סיפורים.

פורסם

מה הקשר?

כולם פה גיבורים מאחורי מקלדת ומסך, אני מבטיח לכם שכל אחד ואחד פה היה מתבאס ברגע שהיה רואה מכתב מבית המשפט/עורך דין על הוצאת דיבה או לשון, וזה לא משנה אילו הוכחות יש לכם ביד וזה לא משנה אם אתם הכי צודקים בעולם אתם פשוט לא תבינו את זה עד שלא תחוו את זה על בשרכם, ואני לא מאחל כאן לאף אחד להיכנס למשפט של הוצאת דיבה או לשון הרע כי כפי שכבר נאמר ניתן לתבוע עד 300000 ש"ח ללא הוכחת על נזק! מי מכם מוכן לקחת את הסיכון גם אם הסיכוי הוא הכי קלוש שהוא ייצא אשם ויצטרך לשלם גם אם זה 10000 ש"ח ולא 300000? ואל תשכחו את הכסף שיילך לעו"ד והזמן שתבזבזו? אף אחד פה לא ייקח את הסיכון.

אז תפסיקו להיות גיבורים ולרשום דברים שאתם לא מכירים לעומק ולא חוויתם אותם מעולם.

כמובן שאני יכלתי פשוט לתבוע אותו בתביעות קטנות ולזכות ובכך להימנע מכל הסיטואציה, אבל לאחר שראיתי שהבחור לא נותן לי תשובות עינייניות אז החלטתי כן לפעול בנידון ולאחר השירשור הזה אני מאוד מקווה שהבחור ישנה את דרכו.

פורסם
כל השרשור הזה מסריח ומעצבן. ואוליי בכלל יש סיפור אחר? לפני כמה שעות היית מוכן לנקות בכל האמצעים כדי להעניש את המוסך, ולמנוע מאחרים ליפול בפח, ועכשיו משום מה אתה לא רוצה לפחות להזהיר אותנו מאותו ה"רמאי" ואתה עוד חוזר אליו לתיקון? משהו מסריח בכל הסיפור שלך, ואני כמעט בטוח שאתה לא מספר לנו את הכל. כמובן זו זכותך, אבל לפחות מספיק לספר לנו סיפורים.

אכן משהו נשמע פה מסריח ....

אני באמת שלא מכיר בן אדם אחד שהיה חוזר לטפל במוסך שבאופן בוטה רימה אותו.

פורסם
מה הקשר?

כולם פה גיבורים מאחורי מקלדת ומסך, אני מבטיח לכם שכל אחד ואחד פה היה מתבאס ברגע שהיה רואה מכתב מבית המשפט/עורך דין על הוצאת דיבה או לשון, וזה לא משנה אילו הוכחות יש לכם ביד וזה לא משנה אם אתם הכי צודקים בעולם אתם פשוט לא תבינו את זה עד שלא תחוו את זה על בשרכם, ואני לא מאחל כאן לאף אחד להיכנס למשפט של הוצאת דיבה או לשון הרע כי כפי שכבר נאמר ניתן לתבוע עד 300000 ש"ח ללא הוכחת על נזק! מי מכם מוכן לקחת את הסיכון גם אם הסיכוי הוא הכי קלוש שהוא ייצא אשם ויצטרך לשלם גם אם זה 10000 ש"ח ולא 300000? ואל תשכחו את הכסף שיילך לעו"ד והזמן שתבזבזו? אף אחד פה לא ייקח את הסיכון.

אז תפסיקו להיות גיבורים ולרשום דברים שאתם לא מכירים לעומק ולא חוויתם אותם מעולם.

כמובן שאני יכלתי פשוט לתבוע אותו בתביעות קטנות ולזכות ובכך להימנע מכל הסיטואציה, אבל לאחר שראיתי שהבחור לא נותן לי תשובות עינייניות אז החלטתי כן לפעול בנידון ולאחר השירשור הזה אני מאוד מקווה שהבחור ישנה את דרכו.

המינימום שאתה יכול לעשות במידה ואתה לא רוצה לגלות לנו מי זה הוא לא ללכת לשם יותר בחיים !

אבל היות וגם את זה אתה לא עושה אז הסיפור נשמע מצוץ מהאצבע.

פורסם
חברים אני מבין טוב את מה שאתם מנסים לומר כאן, כמו שכבר אמרתי לכם שיש עוד הרבה דברים מסביב שצריך לבחון אותם

תלמדו לבחון כל המלצה ואל תקחו אותה מובנת מאליו, כמו כן תלמדו לסמן את החלקים של הרכב שלכם על מנת שלא יעבדו עליכם, תלמדו להקליט שיחות עם בעלי המקצוע, תעשו כל מה שביכולתכם על מנת להגן על עצמכם מפני מקרים מהסוג הנ"ל.

ואז, אחרי שבכל זאת ידפקו אתכם ויהיו לכם הוכחות, תלכו מהר לתקן את האוטו שוב באותו מוסך..

ככה הכל יסתדר.

וליתר בטחון גם תבקשו למחוק את השרשורים הישנים בהם אתם מזכירים את שמו של המוסך.

גם לי נראה שישנם כאן עוד דברים מתחת לפני השטח.

כמה עולה לק?

פורסם

בפעם ה 1000 יש עוד הרבה דברים מסביב שאתם לא יודעים וחבל שבעל המוסך לא מוכן להיחשף ולתת תשובות לאנשי הפורם, אבל זו זכותו. כמו שכבר אמרתי אני אבחן את הנושא וככל הנראה אני אבקש את החזר הכספי, לא אמרתי שאני כבר הלכתי לתקן אז למה לכתוב שטויות? רק אמרתי שזה מה שהוצע לי.

כמו כן שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה, אני לא חייב פה לאף אחד כלום וגם אתם לא הייתם חייבים להגיב לשרשור הנ"ל, כל מי שהגיב ועזר לי בהתחלה אז תודה רבה לו על זה.

כמו שכבר אמרתי, אם מנהלי/בעלי האתר שנותנים כאן במה למוסכים יהיו מוכנים לפרסם את כל פרטי המקרה לטובת חברי הפורום אז זו הדרך היחידה שכל פרטי הסיפור יתגלו לעיני כל..

CEYAL לגבי מחיקת שרשורים, אז זה נגד חכמולוגים כמוך, חטטנים שרוצים לדעת הכל ומרגישים גיבורים מאחורי מסך ומקלדת, שפשוט היו באים ומחפשים וזורקים פה לעיני כל את שם בעל המוסך.

לק אל תקנה, תבוא אלי נשאר לי קצת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...