Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלאבה, אני מקווה שדברים יסתדרו לך בצורה הטובה ביותר, אתה נוהג בזהירות- זה בסדר.

למגיבים אחרים, גם אני כמוכם הייתי רוצה לדעת ממי להיזהר אבל כאשר שופטים אדם, את סלאבה, העמידו עצמכם במקומו. חלקכם מכירים את החוק על בוריו, חלקכם אמיצים, חלקכם פשוט שמים את האינטרס הציבורי לפני זה שלכם, כל הכבוד.

סלאבה הרחיק עד למוסך שהומלץ כאן והתאכזב מן השרות. הוא חש כצד הפגוע. במהלך הברור עלו אולי"נסיבות מקלות" לבעל העסק והם מנסים להגיע להסכמה.

אני שמח עבור סלאבה שהוא זהיר.

אני מקווה שבעל העסק אכן מנסה להסדיר הדברים.

אני סבור שמנהלים באתר גילו אחריות בשרשור הזה.

אם לא הייתה כאן טעות חד פעמית, הרי שעד מהרה יזלוג מידע והדברים יהיו ידועים בדרכים אחרות ומלקוחות נוספים.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא צריך לפחד מאיומי סרק. בדיוק כך. סתם איומי סרק. יש הרבה כאן שציינו שמות במפורש, ולא נראה לי שתבעו מישהו . תתאר לך שכולם היו מפחדים, אז מה היה הטעם של הפורומים?

נכון מאד.

אם אתה חושש מתביעה, אשמח לשלוח לך בה"פ טלפון של עו"ד עם נסיון (מוצלח!) בתביעות דיבה, שתוכל לדבר אתו ולשמוע בדיוק מה אתה יכול או לא יכול להגיד בלי לחשוש.

דני

פורסם
רק ככה שתדעו שיש דבר כזה קבלן משנה (מעבדה לרכב ניידת וכדומה) שמגיע למוסך לבצע אבחונים וגם תיקונים של מחשבים וזה דווקא דיי מקובל אצל מוסכים כללים

אז יכול להיות שהגיע קבלן כזה שמתקן מחשבים ועשה אבחון במקום ובגלל עומס עבודה יתכן שבעל הבית או מנהל העבודה פשוט קבל חשבונית על תיקון מחשב ואז הרמאי האמיתי פה זה אותו קבלן חיצוני והמוסך חטא שלא עשה ביקורת כמו שצריך לפני חיוב הלקוח

האבל הגדול זה שאם באמת מילוי דלק פתר את התקלה איך המוסך לא עלה על זה שרימו אותו אבל יכול להיות שגם לזה יש הסבר למרות שאני סקפטי

דן שלום,

הצדק איתך וכל מה שרשמת זה בידיוק מה שהוסבר לי ע"י בעל המוסך וזה מה שהוא טוען שקרה בפועל. לגבי מילוי הדלק ההסבר לכך הוא כפי שאמר לי בעל המוסך, פשוט הוא לא בדק בסוף התיקון את אותו קבלן המשנה שטיפל בבעיה כי היה לו לחוץ וגם בנוסף אני החלטתי לבוא אליו עוד באותו היום במקום יום למחרת כפי שסיכמנו בהתחלה (רשמתי את זה בתיאור המקרה) מה שלא השאיר לו בכלל זמן לבדוק את האוטו בעצמו לפני שהגעתי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אמנם מחקו את השרשור המקורי בו הצגת את התקלה והציעו לך לגרור את הרכב למוסך XXXX. אבל חיפוש קצר בגוגל מראה את השרשור ואת ההמלצה.

עכשיו יש 2 אופציות:

1. בשרשור יש אזכור למוסך אחד שהמליצו לך לגרור את הרכב אליו. גררת לשם וזה המוסך שהתלוננת לגביו בפתיחת השרשור.

2. גררת למוסך אחר ועכשיו המוסך שמופיע שם סתם מקבל רושם שלילי.

אסף

פורסם

כמו שאמרתי שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ואת החישובים שלו ושילך לטפל ברכבו איפה שהוא רוצה.

אני רוצה לראות בן אדם נורמלי שיחפש המלצה על מוסך, שייתקל במקרה על השרשור שאתה נתקלת בו בגוגל ולאחר מכן ייתקל בשרשור הזה, אחר כך יעשה 1+1 ויתחיל לנחש באיזה מוסך מדובר, נו באמת? מספיק לרשום שטויות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלאבה,

אם יש בעל מוסך שנותן לעובדי חוץ לבצע עבודה על רכבים של לקוחות - ולא בודק אחר כך שנעשתה עבודה/מה איכות העבודה

אני לעולם לא חוזר למוסך הזה.

לא משנה איזה זיכוי או טיפול מציעים לי בחינם/בהנחה.

שקול זאת.

ואני אגיד מה שכולם חושבים - אני כמעט בטוח שאני יודע על איזה מוסך מדובר (כמה מוסכים בתל אביב יש שמומלצים מאוד בפורום?) כי אני יצאתי ממוסך בתל אביב שמומלץ בפורום ע"י מאות או אלפי אנשים בהרגשה זהה לשלך.

רק שאני לא שמתי לק של אשתי על ברגים וידעתי שלא אצליח להוכיח כלום.

בזמנו לא פעלתי כמוך ולא פרסמתי את תחושותיי או את שמו של המוסך ואני מתחרט על כך.

פורסם
דן שלום,

הצדק איתך וכל מה שרשמת זה בידיוק מה שהוסבר לי ע"י בעל המוסך וזה מה שהוא טוען שקרה בפועל. לגבי מילוי הדלק ההסבר לכך הוא כפי שאמר לי בעל המוסך, פשוט הוא לא בדק בסוף התיקון את אותו קבלן המשנה שטיפל בבעיה כי היה לו לחוץ וגם בנוסף אני החלטתי לבוא אליו עוד באותו היום במקום יום למחרת כפי שסיכמנו בהתחלה (רשמתי את זה בתיאור המקרה) מה שלא השאיר לו בכלל זמן לבדוק את האוטו בעצמו לפני שהגעתי.

עכשיו תלוי בך ובתחושות שלך אם אתה מאמין לבנאדם או לא כי לפעמים יש הסבר טוב מאוד לכל מני דברים שקורים במוסך וולקוח נראה כאילו רימו אותו

זה קורה אצל כולם וגם אצלי ולפעמים בראייה לאחור שאני מנסה להכנס לנעלי הלקוח אני מבין שגם אם מהלך הדברים הייה כושל מבחינת התנהלות או תפקוד של עובד כזה או אחר ולא נסיון לרמות מבחינת הלקוח זה נראה רע מאוד ואין לי הרבה מה לעשות חוץ מלנסות לפצות את הלקוח ולקוות שלא אבדתי אותו

במקרים כאלו הגישה מול הלקוח לאחר המקרה היא החשובה ולכן חשוב מאוד התחושות שלך אז סמוך על האיניטואיציה שלך כי לרוב היא לא תאכזב אותך

אגב אני נזכר שהיה לי סיפור דומה כזה לפני הרבה שנים

רכב הגיע בגרר עם תלונת לקוח שנכבה אחרי המתחמם ואתרנו שם מחשב הצתה לא תקין הרכב יצא לחנייה וחיכה ללקוח ואיש מעובדי המוסך שהיה מעורב בתיקון הרכב לא שם לב כי היה מעט מאוד דלק ונסיעת המבחן שעשינו לפני ואחרי תיקון התקלה הדלק שעוד קצת היה נגמר והלקוח נתקע קילומטר אחרי שיצא מהמוסך קצת לפני תחנת הדלק

עכשו לך תסביר שהתקלה שאותה איתרת בודאות היא לא חוסר דלק (נסענו עם שעון לחץ דלק מחובר יומיים ולאחר שהרכב דומם לא היה ניצוץ)

בעל בית נתן את המחשב הצתה מתנה ללקוח ואנחנו ננזפנו קשות....מתסכל

פורסם
סלאבה,

אם יש בעל מוסך שנותן לעובדי חוץ לבצע עבודה על רכבים של לקוחות - ולא בודק אחר כך שנעשתה עבודה/מה איכות העבודה

אני לעולם לא חוזר למוסך הזה.

לא משנה איזה זיכוי או טיפול מציעים לי בחינם/בהנחה.

שקול זאת.

ואני אגיד מה שכולם חושבים - אני כמעט בטוח שאני יודע על איזה מוסך מדובר (כמה מוסכים בתל אביב יש שמומלצים מאוד בפורום?) כי אני יצאתי ממוסך בתל אביב שמומלץ בפורום ע"י מאות או אלפי אנשים בהרגשה זהה לשלך.

רק שאני לא שמתי לק של אשתי על ברגים וידעתי שלא אצליח להוכיח כלום.

בזמנו לא פעלתי כמוך ולא פרסמתי את תחושותיי או את שמו של המוסך ואני מתחרט על כך.

"טוב למצוא לק של האשה על הברגים, מסימני ברגים של מוסכניק על הלק של האשה"

תאודור רוזוולט.

פורסם

סלבה השתכנע שהמוסך טעה בתום לב, לכן אני לא מבין את כל העיטים ואוכלי הנבלות שחייבים לדעת את שם המוסך.

בטח שאני לא מבין את אלה שרוצים שהמוסך עצמו יכתוב כאן את דבריו, מזכרוני אולי הרעוע עדיף לו לבעל המוסך לצייר מטרה על הגב ולטייל בציר פילדלפי ולא לנסות לתרץ את עצמו כאן בפורום.

פורסם
עכשיו תלוי בך ובתחושות שלך אם אתה מאמין לבנאדם או לא כי לפעמים יש הסבר טוב מאוד לכל מני דברים שקורים במוסך וולקוח נראה כאילו רימו אותו

זה קורה אצל כולם וגם אצלי ולפעמים בראייה לאחור שאני מנסה להכנס לנעלי הלקוח אני מבין שגם אם מהלך הדברים הייה כושל מבחינת התנהלות או תפקוד של עובד כזה או אחר ולא נסיון לרמות מבחינת הלקוח זה נראה רע מאוד ואין לי הרבה מה לעשות חוץ מלנסות לפצות את הלקוח ולקוות שלא אבדתי אותו

במקרים כאלו הגישה מול הלקוח לאחר המקרה היא החשובה ולכן חשוב מאוד התחושות שלך אז סמוך על האיניטואיציה שלך כי לרוב היא לא תאכזב אותך

אגב אני נזכר שהיה לי סיפור דומה כזה לפני הרבה שנים

רכב הגיע בגרר עם תלונת לקוח שנכבה אחרי המתחמם ואתרנו שם מחשב הצתה לא תקין הרכב יצא לחנייה וחיכה ללקוח ואיש מעובדי המוסך שהיה מעורב בתיקון הרכב לא שם לב כי היה מעט מאוד דלק ונסיעת המבחן שעשינו לפני ואחרי תיקון התקלה הדלק שעוד קצת היה נגמר והלקוח נתקע קילומטר אחרי שיצא מהמוסך קצת לפני תחנת הדלק

עכשו לך תסביר שהתקלה שאותה איתרת בודאות היא לא חוסר דלק (נסענו עם שעון לחץ דלק מחובר יומיים)

בעל בית נתן את המחשב הצתה מתנה ללקוח ואנחנו ננזפנו קשות....מתסכל

דן,

כמו שכתבתי מקודם, אני בן אדם מאוד רחמן ונוטה לתת צ'אנס לאנשים אחרים, כי כמו שרשמת תמיד יכול להיות המצב שבעל העסק טעה ולא בדק את הכל, כולנו טועים וכולנו בני אדם! בתור מישהו שעבד כשנתיים במוסך מכיר גם את הצד הזה ולכן אני נוטה לתת עוד צ'אנס במיוחד כשבעל המוסך יצר איתי קשר והסביר את עצמו והציע פיצוי. גם תשימו לב שבהודעות הראשונות שלי לבעל המוסך רשמתי במפורש שאני לא רוצה ממנו כלום ולא הולך לעשות עם זה כלום וכל מה שביקשתי זה סליחה ולראות שהוא הבין את הטעות, אחד אחר במקומי כבר היה נכנס באמאמא של המוסך הזה מבלי לבדוק ולנסות לברר מול המוסך את הצד שלו.

פורסם

ברגע שהחליט ליצור איתך קשר ולפצות אותך על העוגמה, טביעה על הוצאת דיבה ירדה לטמיון, הכלים התהפכו מאז.

הפיצוי הוא אפסי לעומת הפיצוי שהיית מקבל בתביעה על רשלנות/איום/שקר/חוסר מקצועיות ומה לא.

אני מבין ומכבד את בחירתך לא לחשוף את שמו כאן וגם דוגל ב"סיים בדרך בה התחלת".

אתה אולי נצחת אבל צדק לא נעשה היום.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אף אחד מאיתנו לא יודע מהו גודל הפיצוי שגרם לקערה להתהפך על פיה ולגרום לפותח השירשור

להגן בתוקף על המוסך ולתקוף חברי פורום שדורשים צדק אחרי שעקבו וייעצו בנושא ואפשר לומר

שגם קידמו אותו עבור פותח השירשור.

מה שאני יודע, שמשהו פה מאוד תמוה בכל הסיפור ולא ניראה טוב.

כך או כך, כפי שכבר ציינו קודם, חיפוש קטן בידידנו גוגל העלה את התשובה.

פורסם

הכל טוב ויפה, המוסך אינו רמאי כלכך, והאשם העיקרי הוא הקבלן המשנה, אז למה לעז... האיומים והבריונות מצד המוסך עוד לפני שבדק בכלל מה קרה שם? ולמה לא אמר ישירות את מה שקרה ושהוא יבדוק את זה לעומק (עניין של חצי שעה גג) ויחזור עם תשובה מספקת שתסיר כל ספק לרמאיות מצדו?

פורסם

רק אל תבוא שוב לבכות אם לאחר החלפת הקלאץ' באותו מוסך, אחד מהעובדים ירצה להוציא את זעמו על הרכב שלך בדפיקת מחזירי שמן בפירוק הגיר על מנת שתתקן אצלו עוד פעם, שריטות על הרכב או שלל דברים אחרים שעולים לי בראש.

אתה כמו טרף קל עבורם.

אמנם צדקת, אבל אתה יורה לכל עבר מבלי לעשות כלום, מאיים על בעל המוסך ובסוף רוצה עוד לתקן אצלו.

אני בתור בעל המוסך, לפי השיחות שלו איתך בהתחלה בסגנון "לך תחפש", אם הייתי רוצה להיות "מניאק", הייתי מחליף לך חצי אוטו מחלקים משומשים, דופק לך מחזירי שמן בטיפול או שלל דברים אחרים שלא עולים לי בראש.

אני בטוח שהוא לא הציע לך החזר אלא זיכוי.

הייתי מתפלל ללקוח כמוך שחושב שהוא ירויח ממני 1400 שקל. מה נראה לך שהוא אידיוט?

אחרי שתעשה אצלו טיפול או החלפת קלאץ' הוא ידפוק לך דברים מסביב לגיר שאת ה 1400 האלה אתה תשכח מהר מאוד.

קח את זה ברוח טובה כמובן כן, אני איתך לגמרי אבל אתה כל כך תמים שזה משהו.

אם אכן הוצא לך החזר כספי, קח אותו וברח. אפילו החלפת שמן לא הייתי עושה שם.

פורסם

המוסך הזה מורשה פיג'ו או סתם מוסך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...