Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

נתקלתי בבעיה, הכנסתי את הרכב שלי לתיקון באחד המוסכים המומלצים כאן בפורום, זמן מה לאחר תיקון הרכב גיליתי שכנראה שהמוסך לא באמת תיקן את מה שהוא אמר שהוא תיקן ופניתי לאותו המוסך לקבל הסברים והבהרות.

כמובן שלא קיבלתי מאותו המוסך תשובות מספקות וברורות ורק קיבלתי תירוצים ואיום על תביעה על הוצאת דיבה. כשבמפורש רשמתי לו שאני לא הולך לפרסם את שם המוסך אלא רק רציתי לפרסם את הסיפור שלי עם כל העובדות והתמונות ולשאול את הפורום מה הם היו עושים במקרה שכזה, ובחזרה ממנו קיבלתי תעשה מה שאתה רוצה רק תדע שאני יכול לתבוע אותך על הוצאת דיבה מבלי להוכיח נזק אז תיזהר ממני אם ייפגע השמי הטוב ואני אאבד לקוחות.

עכשיו אין לי כוח להיכנס איתו לשום מריבות,משפטים וכד', פשוט אני רוצה לדעת האם ישנו גוף כמו משרד התחבורה/ארגון המוסכים שאפשר להגיש בו תלונה עם כל העובדות מבלי להיות חשוף לתביעה כזו או אחרת? אם כן אז אשמח לדעת כיצד עושים זאת ואיך מגישים את התלונה?

תודה מראש לכולם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בוצעה החלפת חלק, אלא נאמר לי שהחלק פורק ונשלח לתיקון. כשיש לי צילומים של החלק עם סימונים של לק ציפורנים שעשיתי על הברגים במיוחד בשביל לעקוב אם אכן החלק פורק, ומ השוואה של הצילומים לפני שהרכב נגרר למוסך ואחרי שחזר אלי רואים שכל הברגים באותו המקום והלק ציפורניים שלם ולא שבור/סדוק. בעל המוסך בחיים לא יכל לראות את הסימונים שעשיתי אלא אם כן הוא באמת היה מפרק את החלק ואז הוא היה שם לב אליהם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם יש לך תמונות, בהחלט ראוי שתעלה לכאן יחד עם שאר ה"ראיות" גם אם אינך מפרסם

את שמו לעת עתה.

אל תתן לו להפחיד אותך, אם הוא רימה אותך ראוי שתציג את הדברים והוא לא יוכל להפנות כל טענה כלפיך על כך.

אם פירסמת דבר אמת, גם אם יאבד את כל פרנסתו ולא יכנס אליו יותר אף לקוח בחיים זו תיהיה בעיה שלו

בלבד והוא לא יוכל לתבוע אותך. להבדיל, אם אתה משקר או מסלף את האמת על מנת לפגוע בו - במקרה זה יוכל

לתבוע אותך.

פורסם

היי,

כרגע אני אמנע מלפרסם את כל הפרטים, אבל אני אסביר לך בכללי, לי נאמר שהבעיה היא X ושילמתי סכום נכבד על תיקון של בעיה X. כשבפועל הבעיה הייתה ככל הנראה Y ועלותה היא אפסית לעומת הסכום ששילמתי על תיקון של הבעיה X.

שוב כמו שרשמתי אין לי כל רצון להיכנס לשום מריבות עם אף בעל עסק, ואין לי שום רצון שפרנסתו של מישהו תיפגע, לכן שאלתי אם יש דרך חוקית שבה אפשר לפעול כנגד בעל העסק ושגוף מוסמך כלשהו יבחן את המקרה לעומק ויחליט אם אני צודק או בעל העסק צודק.

פורסם

תודה רבה לך!

האם במקרה כזה אני חשוף לתביעות משפטיות כלשהן או שזו הדרך החוקית שבה אני אמור לפעול?

פורסם

לדעתי אם הייתה בעיה X שהטיפול בה הוא Y וזה מה שנעשה אבל זה לא הבעיה לא נפתרה זה עניין אחד (יכול להעיד על המקצועיות של המוסך אבל אני לא חושב שיש עילה לתביעה) לעומת זאת אם נאמר לך שבוצע Y ושילמת על Y אבל בפועל נעשה Z פה יש בעיה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן, יש כזה גוף: איגוד המוסכים. שים לב שאם אתה מספר דברים שהם עובדתיים בלבד וללא פרשנות כלשהי מצדך (כלומר: ללא משפטים כמו "המכונאים במוסך יוסק'ה ושולה הם חאפרים ומנוולים"), אזי לא הוצאת את דיבתו של העסק ועל כן לא נוצרה לא עילה כלשהי נגדך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסיבה שאני שואל לגופו של עניין היא בכדי לדעת איך בחנת את המצב.

אולי יש טעות בסיסית בהבנה שלך שגרמה לך לחשוב שהמוסך אינו מקצועי.

מה גם שזו אינה הוצאת דיבה אם אתה אומר את האמת...

'אמת דיברתי'.

פורסם

אני חושב שבעל מוסך כזה שמפרסם את עצמו בפורום לא צריך להיות כאן ומבקש מההנהלה להרים את הכפפה ולנסות לברר את העניין, חשוב שיהיו בפורום בעלי מקצוע אמינים בלבד, בשביל זה כולנו פה ואין פה מקום לרמאויות.

פורסם

אני אתן לכם דוגמא היפוטתית, הרכב לא מניע, עשיתם את כל הבדיקות שאתם יכולים ולבסוף החלטתם לגרור את הרכב למוסך שאתם לא מכירים ושמעתם עליו רק דרך הפורום, לפני הגרירה מתוך ניסיון עבר רע עם כל מני מוסכים אתם מבצעים סימון על הברגים של כל הרכיבים שיכולים להיות חשודים בתקלה על מנת שלא "יעבדו" עליכם,שלא יגידו שהחליפו/תיקנו כשבפועל לא נגעו כלל. הרכב נגרר למוסך,שם אומרים לכם שנשרפה משאבת דלק ונדרש לתקנה/להחליפה ועלותה נגיד 2000 ש"ח, אתם נותנים אור ירוק ובאים לקחת את האוטו, לאחר כחודש ימים קוראת אותה התקלה, אתם מתקשרים למוסך ושם לפי הכל בעל המוסך מפנה אותכם להחליף פיוז מסוים שעלותו נגיד 2 ש"ח, אתם מחליפים ואז הרכב מניע! אתם הולכים למשאבה ומסתכלים על הברגים עם הסימונים עליהם שעשיתם לפני שהרכב נגרר למוסך ואתם משווים את הסימונים לתמונות שיש לכם לפני שהאוטו נגרר ומגלים שבכלל לא נגעו במשאבה ושהסימון שעשיתם עם הלק ציפורניים עדיין שלם והלק לא סדוק וסתם חייבו אותכם על 2000 ש"ח כשבפועל התיקון היה החלפת פיוז ועלותו זניחה לעומת תיקון התקלה.

שוב אני מבקש מי שיודע על איזה מקרה מדובר בבקשה לא לפרסם את שם העסק/שם בעל העסק.

תודה.

פורסם

מבלי להתייחס לעבודה שאותו מוסך ביצע או לא ביצע - אם הנתיך נשרף בפעם שניה בתוך חודש, יש ברכב קצר כלשהו. החלפה נוספת של הנתיך לא תפתור את הבעיה, היא רק תצניע אותה עד לפעם הבאה שבה היא תופיע.

אני ממליץ לבדוק מה גורם לנתיך להישרף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עזוב את איגוד המוסכים פנה למשרד תחבורה יש להם מחלקה לתלונות על המוסכים

תמצא את זה באנטרנט

ואגב אם יש לך הוכחה חד משמעית על זה שמוסך רימה אותך הוא יכול עד מחר לאיים בדיבה והוא רק מנסה להפחיד אותך כל עוד את המספר את סיפורך ונצמד לעובדות אין שום קייס לדיבה

אתה יכול לפנות לשמאי רכב על מנת שיכין חווד דעת כתובה על השתלשות האירועיים חוות דעת זו תהיה קבילה ובעלת משקל בבית משפט אם זה יגיע לכך

אגב מענין מדוע סימנת חלק מסויים עם לק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...