Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"מ להגיע לשם בית העסק אני פותח מגבית של 300,000 ש"ח לפקודת פאלו בנאמנות, אני תורם חי שקלים, מי מצטרף?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אישית מכבד אנשים שיודעים לקחת אחריות ברגע שהם טעו/תפסו אותם עם תחתונים למטה

נאמר לך שהתיקון יעלה 1200 ש"ח. האם בעל המוסך לקח אחריות על מה שהוא אמר או שלא?

מאשר כאלו שתפסו אותם והם ממשיכים לשים עליך ז' כזה גדול שרק גורמים לך ליותר עצבים

וכשניסית לקבל תגובה בפרטי בשלב מסוים ולא קיבלת, לא שמו עליך ז' שגרם לך ליותר עצבים?

אני מבין אם היה בן אדם חרא שידע שטעה ולמרות כל ההוכחות שלח אותכם לחפש את החברים שלכם

ראה מה שכתבתי בקשר ל-ז'.

מה שמפריע לי זה הדף החלק שנראה שהולך לצאת מהסיפור הזה. מוסך רק עם אזכורים חיוביים. גן עדן. אם אני לא טועה, גם לרון אין כאן דף חלק, לצ'מפיון אין דף חלק, לסמל"ת אין דף חלק וכך גם לאוויס, לאלדן, לקל-אוטו ולאחרים.

פורסם

אשמח אם תסביר לי איפה אני טועה ומטעה,

את התקתוקים מהראש מנוע שהם חריגים למנוע 20VT שמעתי גם, ולא רק אני.

הרכב הוכנס לבדיקה, הבדיקה יצאה ''סבבה'' והמנוע הלך אחרי כמה דקות בנסיעה באיילון, אלו העובדות. לא סתם הלקוח בא מהצפון בישביל רון.

אני לא אכנס לסיפור הזה שוב, כי זה לא סיפור שלי אישי.

פורסם

חברים, אם מישהו חושב שהוא נפגע ממוסך כזה או אחר, בבקשה מכם תעשו את זה בשרשור משלכם, אל תקשרו בשרשור זה שמות של מוסכים אחרים שלא קשורים בכלל לסיפור.

המלצה שלי, קודם לפני הכל תפנו לאותו בעל המוסך, תסבירו לו את הבעיה, אולי תמצאו פיתרון הולם שיהיה מוסכם על שניכם, לפני שאתם נכנסים לסיפור שאולי אתם לא תדעו איך תצאו ממנו.

כמו כן אני מבקש שתכבדו את הבקשה שלי לא לפרסם כאן את השם של המוסך.

תודה.

ו- mcaspi לא נראה לי שקראת את כל השרשור מההתחלה ועד הסוף, ככה שעדיף שתקרא ותבין שהיו הרבה דברים אחרים מסביב שבעל המוסך לא לקח בחשבון כשפניתי אליו בהתחלה, רק כשהוא ראה שכל העניין רציני ושאני לא עוד סתם איזה לקוח שלא מבין כלום מהחיים שבא להציק לו בחיים, הוא התחיל לעשות את הבדיקות שלו ולבסוף הוא יצר איתי קשר ונתן הסבר למעשיו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
רק אני לא מבין איך נתקעים בלי דלק, פעמיים ?

סלאבה, ליטר עולה אותו מחיר גם אם מתדלקים מהחצי למעלה וגם אם מתדלקים מהאפס לחצי.

היי,

בתור בעלים חדשים של הרכב הזה, אלו היו בדיוק הפעמים הראשונות שתידלקתי אותו, ואני לא מכיר טוב את כל הניואנסים של הרכב הזה וציפיתי שתדלק נורית אזהרה או יהיה צפצוף כלשהו כמו שאמרו לי שאמור להיות ואצלי זה לא קרה, המד המשיך להראות שיש דלק ולא היה צפצוף/התראה כלשהי. בסופו של דבר לאחר בירור במוסך מורשה מסתבר שיש עידכון תוכנה למחשב הרכב שפותר את הבעיה של מד דלק שמזייף ברכב זה משנתונים 2009.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כמה הבהרות מצידי כאחראי על פורום חוות דעת לשאלות שנשאלו כאן שיחתמו את הנושא.

1. הנהלת הפורום מחקה את חוות הדעת המקורית בהתאם לבקשתו של המשתמש. הנהלת הפורום תמשיך למחוק חוות דעת שנכתבו בפורום לבקשת המשתמשים שכתבו אותם. הנהלת הפורום לא מוחקת חוות דעת שליליות שנכתבו על בעלי מקצוע שמפרסמים באתר, אלא במקרים חריגים מאוד בהם ברור מעל לכל ספק שכותב הביקורת משמיץ ללא כל בסיס. את מספר הפעמים בהם התרחש מקרה כזה עד כה אפשר לספור על אצבעות כף יד אחד (ולהישאר עם עודף).

2. מי שרוצה לחפור ברשת ולמצוא את שם המוסך שסלבה מדבר עליו מוזמן לעשות זאת, לא יצאנו מגדרנו למחוק את הרמזים. אף אחד לא יכול להכריח את סלבה לפרסם את שם המוסך ללא רצונו והנהלת הפורום בוודאי שלא תחייב אותו לעשות זאת. למי שלא מבין למה, קראו כאן: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000906867

אם עדיין לא ברור לכם למה, אסביר לכם בפירוט רב עוד יותר בהודעה פרטית.

3. מי שעושה טועה. כל בעל מקצוע שעובד נופל פה ושם, כי ככה זה בחיים. אני מציע לא לפסול אף בעל מקצוע בגלל חוות דעת שלילית אחת אלא לשקול את מכלול חוות הדעת שנכתבו עליו בפורום ואז להחליט. אין עסק במדינת ישראל שיש לו רק לקוחות מרוצים. החוכמה בעיניי היא לדעת לקבל אחריות על הטעות שבוצעה ולפצות את הלקוח. נראה שכרגע זה המצב עם אדון סלבה וזאת בדיוק הגדולה של הפורום הזה שעזר, עוזר וימשיך לעזור לעוד לקוחות לקבל את הפיצוי שמגיע להם על טעויות של בעלי מקצוע.

בזאת ננעל השרשור ומר סלבה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית במידה ויהיה לו עדכון נוסף לרשום על גבי הפורום. אין טעם להמשיך ולשרבב שמות של מוסכים שאינם קשורים לעניין לשרשור. במידה ויש לאחד מהגולשים שאלות נוספות תיבת ההודעות שלי פתוחה לשירותכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...