Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אחלה צרכן .... כן תלך שוב לטפל ברכב במקום שנתן לך שירות ביזיוני.

לא רק שאסור לך ללכת למוסך הזה , אתה גם צריך להזהיר אנשים מלהתקרב לשם.

השרשור הזה הזוי לגמרי .... אם בעל המוסך הציע לך את הכסף חזרה בכזאת קלות זה אומר שהוא אשכרה עשה את הכל במודע, שיקר לך בפנים.

קח את הכסף וברח משם ידידי ..... ואל תסתכל אחורה.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסמונת האישה המוכה מכה בשנית...

אין על הצרכן הישראלי.

נותנים לך? תיקח. מרביצים לך? תברח.

פה הרביצו ואז נתנו, אז תיקח ותברח!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל מבחינתי מוסך כזה מחוק ! קודם הוא מאיים עלייך ! אחר כך אסור בשום פנים לכתוב את שם המוסך ואחרי זה הוא מציע פיצוי ! מה הוא לא בודק בעצמו את העבודה שנעשתה ברכב ליפני שהוא משחרר אותו ? זה שהפלת אותו בפח ורק אז הוא מודה שתכלס לא בוצעה עבודה זה כל כך מרתיח ואתה פותח השרשור אתה אמיתי ? הרי אחרי הטיפול כתבת המלצה מלוקקת מפה עד הודעה חדשה , מה לא יכולת כבר אז לעלות על התרמית ? איך אתה יכול לאחר שרימו אותך בצורה כזאת ולאחר שאויימתה ולאחר כל הסאגה הזאת עוד לחשוב בכלל לחזור למוסך הזה ? ורק אני לא מבין מה זה קשר השתיקה בנוגע למוסך ? הרי הפורום פה הביא למוסך הזה המון לקוחות ועבודה ,מה אסור לנו גם לשמוע /לראות את הצד השני הפחות יפה של המוסך כדי שנזהר ? ולמה בעל המוסך לא מסביר מה פשר המחדל הזה במוסך שלו ? כל הסיפור הזה מרתיח ברמות ,רמאות הכי זולה שיש ולקוח עוד יותר מוזר שקודם ממליץ אחרי זה מחרב ושוב פעם רוצה להמליץ ,אין מה להגיד :evil:

פורסם
שוב הבחור דיבר איתי והסביר את עצמו, אני אישית אוהב לתת צ'אנס נוסף לאנשים, לכולם קורה שהם טועים ומפספסים בחיים.

כפי שאתם רואים שקשה לדפוק אותי וגם כשמצליחים אז לבסוף זה יתגלה.

אני בטוח ששנית הוא לא ידפוק אותי או ינסה לעבוד עלי כי הוא כבר מכיר אותי ויודע שעומד מולו בן אדם שמבין "קצת" מעבר למה שמבין לקוח רגיל.

לגבי הנסיעה במיוחד מחיפה למרכז הארץ אז אני לא נוסע במיוחד אלא אסע לשם כשתהיה לי שוב עבודה במרכז.

במידה ולא אצליח להגיע אליו אדרוש את הזיכוי שמגיע לי כפי שהוא הציע לי.

איך לעזאזל אתה חושב לטפל אצלו שוב אחרי שהוא איים עליך? מדהים. אז מה אם הוא הסביר את עצמו? מי יודע מה מה"הסבר" הוא בכלל אמת ועד כמה זה רלוונטי שזה אמת בכלל. כמו שאמרו - לקחת את הזיכוי ולשמור מרחק מהמקום הזה.

פורסם

אני אגיד את זה איך שאני רואה את זה, קח לעצמך כמה דק' תנשום תחשוב על המקרה, עכשיו אחרי שעשית את כל זה אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת חוזר לטפל באותו המוסך השרלטן ששיקר / רימה / ניסה לאיים עליך מפני פרסום הרמאות שלו וכמובן איך לא, פתאום "הפליץ" גורם חוץ (אוי איך אני אוהב גורמי חוץ, ממש כמו בתוכנית כלבוטק / יצאת צדיק שתופסים חנות עם המכנסיים למטה) התשובה שלהם "זה לא אני זה הם!" שמח שהוא לקח אחריות (גם זה קרה רק אחרי שראה שהגב שלו צמוד לקיר ואין הרבה ברירה) אבל עדיין זה לא הופך אותו לישר וסביר להניח שאם לא היית כזה אסרטיבי שיטת מצליח הייתה עובדת גם פה.

אם יש לך טיפת שכל (וניראה שכן) תיקח את הכסף שהשקעת, ואל תחזור למקום הזה. (בנוסף פרסום שם המוסך לא ניראה לי כדבר הוצאת דיבה, מדובר במקרה אמיתי שקרה ואלו העובדות, אין מה לעשות. ההפך אם שם המוסך יפורסם אנשים שלא בקיאים וחוקרים כמוך יכולים "להנצל".

לתשובת ליבך סלבה,

פורסם

קח את הכסף

מי יודע מתי תגיע אליו שוב.

ואל תחתום אצלו על כלום כולל כלום.

אם הוא מחתים אותך על דמי שתיקה תבקש עוד כסף.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
שוב הבחור דיבר איתי והסביר את עצמו, אני אישית אוהב לתת צ'אנס נוסף לאנשים, לכולם קורה שהם טועים

טעות זה דבר אחד; רמאות, שקרים ואיומים זה דבר לגמרי אחר.

אני לא מבין למה העובדה שהוא (בערך) הודה משפיעה עליך כל כך, אבל גם אני מצטרף להמלצה לא להתקרב למוסך הזה לעולם.

דני

פורסם

חברים,

אני אבחן את הנושא הזה ואשקול אם לבקש את הכסף בחזרה או לנסות לתת לו עוד צ'אנס.

לגבי פרסום שם העסק אז אני אישית הייתי מעדיף שלא לא לעשות כך, כי בסופו של דבר זוהי פרנסתו של הבן אדם ואני מאוד מקווה שלהבא הוא ילמד וישנה את דרכו והלקוחות העתידיים רק ירוויחו מזה, כי בכל זאת יש המון המלצות טובות עליו והרבה אנשים מרוצים ממנו ומאופן הטיפול שלו ברכבם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
עזרתם לי מאוד.

ואתה לא עזרת לנו בכלל, להפך. העובדות שאנחנו יודעים הן:

1. יש מוסך שמפרסם בפורום ויש עליו חוות דעת חיוביות.

2. אותו מוסך כנראה עבד עליך בגדול (אחרת הוא לא היה מוותר בכזו קלות).

3. אותו מוסך איים עליך כשעימתת אותו עם האמת, בצורה כזו שהוא גרם לך לפחד באמת.

למוסך כזה (שמשקר ומאיים - לפחות לכאורה) אני לא רוצה להיכנס אפילו מחמת הספק, ואני בטוח שגם אחרים.

פורסם

נוטה להסכים, זה שהוא צבר עדר של תגובות טובות לא נותן לו חסינות נצחית, כמו הרבה מקרים לפעמים השתן טיפה עולה לראש או שקצת מתקלקלים בדרך אבל הכי חשוב זה לעדכן תמיד דרך הפורום, תחשוב שעוד שבוע זה מקרה אחר באותו המקום רק שהבחור לא "עלה" עליו, בקיצור לשיקולך.

פורסם
חברים,

לגבי פרסום שם העסק אז אני אישית הייתי מעדיף שלא לא לעשות כך, כי בסופו של דבר זוהי פרנסתו של הבן אדם ואני מאוד מקווה שלהבא הוא ילמד וישנה את דרכו והלקוחות העתידיים רק ירוויחו מזה, כי בכל זאת יש המון המלצות טובות עליו והרבה אנשים מרוצים ממנו ומאופן הטיפול שלו ברכבם.

זוהי פרנסתו ? ומה עם פרנסתך ? אתה אמיתי ?!?!?!?!

פורסם

למה אתה צריך לתת צ'אנס לנוכל?!

האיש, על סמך מה שכתבת, שקרן במצח נחושה, ולאורך כל הדרך.

אתה לא רוצה להכנס לריב - מכבד את זה.

אבל לחזור לטיפוס הזה לטיפול?!

עדיף לך לנתק לו את הטלפון ולא לשמוע ממנו יותר בחיים, ולרשום את הכסף שהוא לקח תחת סעיף "לימוד לקח" באקסל של החיים.

אני לא אתה, ואני לא אשים כסף של מישהו אחר על תחביבים שלי, אבל אצלי הוא היה אוכל את הצינור בפומבי ובפרהסיה, בציבור ולפני כולם... לא לפני שהייתי מודיע לעורך הדין שלי שייתכונן, כי הולך להיות מעניין.

אבל במינימום, אל תשים אצלו את הרכוש שלך.

האיש נוכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסך הכל מדובר באחד המוסכים המומלצים שבפורום.

יתכן (למען הספק) שהתרחשה שרשרת של תקלות בגלל נסיבות אישיות וחוסר בדיקה מעמיקה של הדברים.

אני מסכים שההתנהלות היתה לא נאותה, שלא לומר אלימה בתחילת הדברים.

אבל לא כדי לפסול שק שלם בגלל תפוח רקוב.

בכדי לא לפגוע בפרנסת האדם ובגלל ההיסטוריה המאוד חיובית שלו, אני חושב שראוי לתת לו הזדמנות נוספת ולא לפרסם את שמו.

דעתי כדעת פותח השרשור.

העניין הסתיים לשביעות רצונו.

עזבו... let it die

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...