Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק מנהלי הפרום יכלו להעלים שרשורים והמלצות שהיו כבר כמה שבועות !! זה ניראה לך תקין ?

בנוגע למחיקת שירשורים:

בצעירותי תפקדתי כמנהל פורום באתר בו רשומים 800,000 איש.

מעולם לא מחקנו שירשור אלא אם כן היה בו משהו שעלול לפגוע במשתמשים אחרים:

לינקים לאתרים הזויים, פורנו, fishing links ועוד המון דברים אחרים.

וגם אם היו התבטאויות קיצוניות היינו סוגרים את השירשור... בטח לא מוחקים.

מחיקת שירשור זו סתימת פיות וחבל שמקובל לעשות זאת בפורום הזה. זו רק דוגמא לתרבות בה אנחנו חיים.

פורום כלכך איכותי, עם המון משתמשים איכותיים ומנהלים איכותים... כלכך חבל שהתקנות בפורום דומות יותר לתקנות של ההנהגה האיראנית מאשר לתקנות פורום.

אענה לשניכם, על אף שאינני נמנה עם צוות מנהלי האתר:

כן, מי שיכול למחוק הודעה או שרשור שלם זה רק מישהו ממנהלי האתר. אבל, וזה אבל גדול: אף אחד מאיתנו אינו יודע מה עומד מאחורי המחיקה הזאת. יתכן שסלאבה פנה להנהלת האתר וביקש למחוק את המלצתו כדי שיוכל לפתוח את השרשור הזה ולבקש ייעוץ, מבלי ששמו של המוסך יוזכר והנהלת האתר החליטה להתחשב בבקשתו.

שימו לב שבאתר הזה ניתן למצוא המלצות שליליות על בעלי מקצוע - אני עצמי כתבתי המלצה כזאת שעדיין חיה ובועטת. ככל שאני יודע, לא קיימת כאן מדיניות של סינון המלצות, אלא במקרים שבהם קיים ספק לגבי מהימנות הכותב ותום ליבו.

עד כאן מה שאני יודע. אם בעלי האתר ירצו - ירחיבו בנושא ואם לא, תצטרכו להסתפק בדברים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פשוט ביזיון שההנהלה מחקה שירשורים קודמים, זה אמור להיות פורום שעוזר למשתמשים שלו ומה שהיה פה זה בדיוק ההפך.

בכלל השרשור הזה הביא לי את העצבים, התנהלות הזוייה.

חשוב מאוד ששם המוסך יפורסם , אנשים עכשיו יכולים בטעות לחשוב שמדובר במוסך אחר.

פורסם
פשוט ביזיון שההנהלה מחקה שירשורים קודמים.

חכה, עכשיו הבעיה, לדעתי, היא מה עושים עם הטייטל המכובד (אם אני לא טועה) של חבר הפורום, הטופיק שמוקדש להמלצות על המוסך, והמלצות של "עזרה" וחברי פורום אחרים.

פורסם
פשוט ביזיון שההנהלה מחקה שירשורים קודמים, זה אמור להיות פורום שעוזר למשתמשים שלו ומה שהיה פה זה בדיוק ההפך.

בכלל השרשור הזה הביא לי את העצבים, התנהלות הזוייה.

חשוב מאוד ששם המוסך יפורסם , אנשים עכשיו יכולים בטעות לחשוב שמדובר במוסך אחר.

השרשור נמחק לבקשת הפותח אותו.

מה שאומר שיצאת דביל...

להנהלה אין שום בעיה עם ביקורת על עסקים.

אותנו לא מפחידים עם דיבה, אנחנו אוכלים איומים כאלו חדשות לבקרים לארוחת בוקר.

ביקורת על הפורום אפשר לשלוח למנהלים, ואפילו לקבל תשובות.

מי שלא טוב לו, כרגיל, יכול לחפש אכסניה אחרת.

מי שייכנה אותנו בכל מיני כינויים, יישלח לאכסניה אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
השרשור נמחק לבקשת הפותח אותו.

מה שאומר שיצאת דביל...

להנהלה אין שום בעיה עם ביקורת על עסקים.

אותנו לא מפחידים עם דיבה, אנחנו אוכלים איומים כאלו חדשות לבקרים לארוחת בוקר.

ביקורת על הפורום אפשר לשלוח למנהלים, ואפילו לקבל תשובות.

מי שלא טוב לו, כרגיל, יכול לחפש אכסניה אחרת.

מי שייכנה אותנו בכל מיני כינויים, יישלח לאכסניה אחרת.

זה שהוא ביקש לא אומר שאתם בסדר שמחקתם, וזאת דעתי האישית.

לקרוא לי דביל .... זה מאוד לעניין.

פורסם

די כבר לחפור, כל אחד ואחד מכם טעה בחיים הללו, אין פה אף אחד צדיק שלא טעה בחייו! וכל אחד מכם היה רוצה עוד הזדמנות או צ'אנס להוכיח את עצמו. אני אישית מכבד אנשים שיודעים לקחת אחריות ברגע שהם טעו/תפסו אותם עם תחתונים למטה מאשר כאלו שתפסו אותם והם ממשיכים לשים עליך ז' כזה גדול שרק גורמים לך ליותר עצבים שגורמים לך לעשות שטויות וטעויות שבסוף אתה משלם עליהם.

על פי התגובות של רוב האנשים כאן אני בטוח ש 90% מהם היו ממזמן מפרסמים את השם של הבן אדם מבלי לחשוב פעמיים, אחרי חודש היו מקבלים תביעה על הוצאת דיבה, ואז היו מתחילים אצלם חיים מאוד מעניינים, ריצות והוכחות ש "אמת דיברתי" ובזבוז של זמן וכסף רב שהם לא חלמו בחלומות הכי גרועים שלהם וכל הסיוט הזה היה נמשך המון שנים.

אז עכשיו תחשבו, האם שווה לכם היה להיכנס בבן אדם שהבין את הטעות, לקח אחריות, נתן פיצוי ללקוח?

אני מבין אם היה בן אדם חרא שידע שטעה ולמרות כל ההוכחות שלח אותכם לחפש את החברים שלכם אז לא הייתי חושב פעמים להיכנס איתו לעימות ולפרסם את שמו.

בחיים תלמדו לבחון את כל הצדדים ותמיד תשקלו צעדים לפני שאתם פועלים, לא תמיד צריך לפעול ישר על פי אמוציות, תעצרו רגע, תחשבו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
זה שהוא ביקש לא אומר שאתם בסדר שמחקתם, וזאת דעתי האישית.

אם שום בעיה, כי אתה גבר-גבר.

כנגד 300 ש"ח בנאמנות אצל עו"ד, כשיפוי של מקרה של תביעה כנגד פותח השרשור, ואני מחזיר לך את השרשור.

את הכסף שלך, אם אתה מוכן לסכן אותו, אני בטח מוכן לסכן.

את הכסף של סלאבה, לא.

פורסם

כנגד 300 ש"ח בנאמנות אצל עו"ד, כשיפוי של מקרה של תביעה כנגד פותח השרשור, ואני מחזיר לך את השרשור.

את הכסף של סלאבה, לא.

אני מוכן ללכת על זה , אבל אשמח לדעת את הסיפור המלא בלי צנזורה.

פורסם

אין שום בעיה.

שהכסף יהיה מוכן בנאמנות, תקבל את הפרטים.

פורסם
אין שום בעיה.

שהכסף יהיה מוכן בנאמנות, תקבל את הפרטים.

יש מישהו שמוכן להיות צד ג' ולקבל את הנאמנות ?

פורסם

את הכסף של סלאבה, לא.

חחח

כנראה התכוונת ל 300000 ש"ח :)

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא 300K.

אולי 10K

זה בתנאי שפותח השרשור שקרן/אין הוכחות/פרסם ישר את שמו ללא בדיקה.

זה לא המצב לכן נהפוך הוא בעל העסק בצרות ולא הוא...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

רק אני לא מבין איך נתקעים בלי דלק, פעמיים ?

סלאבה, ליטר עולה אותו מחיר גם אם מתדלקים מהחצי למעלה וגם אם מתדלקים מהאפס לחצי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...