Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה מבחינת היצע ומחיר.

האם עכשיו זו התקופה? ואם כן - האם אפשר לקנות אצל יבואני הרכב גם רכבים שנת 2013 (חדשים)? או שהם מוכרים רק שנת 2014?

פורסם

מאז ששנות הדגם נקבעות ע"י מועד העליה על הכביש, אין דבר כזה לקנות רכב (חדש, יד 0) מהשנה שעברה מהיבואן.

יש לפעמים דגמים מסויימים שישבו יותר משנה במלאי ואז היבואן מציע אותם "כיד ראשונה מיבואן" (ואז אתה יד שניה)

או שניתן לרכוש מכניות בהנחה כיד ראשונה 0 ק"מ מליסינג (אתה נרשם כיד שניה)

שורה תחתונה: הזמן הכי טוב לרכוש רכב חדש זה כשצריכים אותו. (יש אומרים כשצריכים אוטו...)

אין מניעה לחכות למבצעים כאלה ואחרים שבד"כ אינם מרוכזים בזמן מסויים בשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא בטוח שאני מסכים עם השורה התחתונה שלך.

אבל אני אחדד את השאלה - אני שם לב שבשבועות האחרונים, העיתונים מלאים בפרסומות של רכבים חדשים. אז האם עכשיו זה הזמן הנכון לקנות (מבחינת מחיר - כלומר האם עכשיו יש את המבצעים הכי טובים)? או שאולי שווה לחכות קצת כי המחירים עוד יירדו?

פורסם

ככלל אצבע, בסוף שנה יש יותר מבצעים על רכבים חדשים.

ככלל אצבע אחר, יש יבואנים שייתנו לך את אותם תנאים גם מחוץ למסגרת מבצע כזה או אחר.

כעוד כלל אצבע, חברות הליסינג מוכרות רכבים "0 ק"מ" שאתה נרשם עליהם כבעלים שני בהנחות משמעותיות כל השנה.

השמועה ברחוב מספרת גם על חברות ליסינג שמוכרות רכבים חדשים (אתה נרשם כיד ראשונה) במחירים מופחתים. אבל שששש אל תספר לאף אחד, היבואנים לא אמורים לדעת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני לא בטוח שאני מסכים עם השורה התחתונה שלך.

אבל אני אחדד את השאלה - אני שם לב שבשבועות האחרונים, העיתונים מלאים בפרסומות של רכבים חדשים. אז האם עכשיו זה הזמן הנכון לקנות (מבחינת מחיר - כלומר האם עכשיו יש את המבצעים הכי טובים)? או שאולי שווה לחכות קצת כי המחירים עוד יירדו?

את הזמן הטוב ביותר בשנה לקנות רכב חדש כבר פספסת. הזמן הזה היה לפני שבוע-שבועיים. אז היה אפשר לקנות רכב חדש עם מבצעי סוף השנה, אבל לקבל אותו עם רישוי של תחילת שנה.

חכה לשנה הבאה או למבצע הנקודתי הבא לרכב שאתה מחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
את הזמן הטוב ביותר בשנה לקנות רכב חדש כבר פספסת. הזמן הזה היה לפני שבוע-שבועיים. אז היה אפשר לקנות רכב חדש עם מבצעי סוף השנה, אבל לקבל אותו עם רישוי של תחילת שנה.

חכה לשנה הבאה או למבצע הנקודתי הבא לרכב שאתה מחפש.

לא מדויק,

יש מקרים שניתנת הנחה בתנאי שהרכב יעלה על הכביש לפני סוף שנה.

בקרסו הציעו 6000 בהתניה שהרכב עולה על הכביש עוד ב2013.(לא שווה).

הציעו בסביבות 20K הנחה לרישום הרכב בבעלותך כיד שניה.

אגב ,יש עכשיו מבצע הנחות של מיצובישי לחברי "חבר" למי שמעונין.

פורסם
ככלל אצבע, בסוף שנה יש יותר מבצעים על רכבים חדשים.

ככלל אצבע אחר, יש יבואנים שייתנו לך את אותם תנאים גם מחוץ למסגרת מבצע כזה או אחר.

כעוד כלל אצבע, חברות הליסינג מוכרות רכבים "0 ק"מ" שאתה נרשם עליהם כבעלים שני בהנחות משמעותיות כל השנה.

השמועה ברחוב מספרת גם על חברות ליסינג שמוכרות רכבים חדשים (אתה נרשם כיד ראשונה) במחירים מופחתים. אבל שששש אל תספר לאף אחד, היבואנים לא אמורים לדעת.

איפה אני מוצא רשימה של חברות הליסינג האלה (שמוכרות רכבים חדשים כיד ראשונה)?

פורסם

יש לך את אתר מוטודיל שמרכז מבצעים חמים על רכבים יד 1, 0 ק''מ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה לא מוצא רשימה של החברות האלה. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, היבואנים לא אוהבים שזה קורה, אז חברות הליסינג לא פרסמות את המחירים האלה. בחלקן איש מכירות אחד יציע לך את המחיר הזה ואחד אחר לא יציע, אבל זה נעשה רק פנים מול פנים.

אתר מוטודיל (motodeal.co.il) מרכז עסקאות יד "ראשונה" 0 ק"מ, משמע אתה נרשם כיד שניה.

הייתה כתבה אתמול בתוכנית חסכון שדיברה בערך על זה, הסרטון באתר של מאקו לא עובד משום מה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתה לא מוצא רשימה של החברות האלה. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, היבואנים לא אוהבים שזה קורה, אז חברות הליסינג לא פרסמות את המחירים האלה. בחלקן איש מכירות אחד יציע לך את המחיר הזה ואחד אחר לא יציע, אבל זה נעשה רק פנים מול פנים.

אתר מוטודיל (motodeal.co.il) מרכז עסקאות יד "ראשונה" 0 ק"מ, משמע אתה נרשם כיד שניה.

הייתה כתבה אתמול בתוכנית חסכון שדיברה בערך על זה, הסרטון באתר של מאקו לא עובד משום מה.

תודה על ההסבר. מדהים שזה נעשה בסתר. כאילו זה איזה שוק שחור או משהו לא חוקי.

פורסם

לא עניין של שוק שחור אלא פשוט רע לתדמית של המותג.

בא נקרא לזה "החצר האחורית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב - גם לי לא עבד הסרטון במאקו עד שגיליתי שיש חסימה בדפדפן וצריך פשוט לבטל אותה.

• תוכן חדש...