Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין עיצוב הפנים. באתר של רנו צרפת, רשום כי לכלל הדגמים ניתן לבחור עיצוב פנים וחוץ ע"פ התאמה אישית. כשנכנסתי לאתר בארץ כתוב כי הדבר תקף לדגם ה- COLLECTION בלבד. אנו מעוניינים לרכוש את הדגם הנ"ל אך כאשר נכנסנו לאחד מהמפיצים, נאמר לנו כי הגימור הפנימי הוא אך ורק בצבע שחור/אדום אם נבחר רכב בצבע חיצוני לבן.

שאלתי היא האם ניתן להתאים את צבע הרכב הפנימי כך שיהיה שחור בלבד ללא התוספת האדומה כאשר נבחר בדגם הנ"ל?

תודה מראש!

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

נתנו לך תשובה די חד-משמעית בסוכנות של רנו, זה לא מספיק? :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אותי זה גם עצבן.

רציתי אדום עם דשבורד אדום. בסוף קיבלתי אדום עם דשבורד שחור כי זה לא ברמת הגימור המתאימה.

ככה זה.

יוסי, האם צבע הפנים אצלך הוא שחור בלבד או עם "נגיעות" באדום?

האם רכשת את האקספרסיון? גם בCOLLECTION לא ניתן לבחור את הגימור הפנימי.

פורסם

מה שכתוב באתר בחו"ל לא משקף את מה שהיבואן החליט להביא.

צריך לקחת בחשבון שכל יבואן יושב עם היצרן ומחליטים על הדגמים שייובאו.

ברגע שהיבואן הישראלי, קרסו במקרה הזה, הוא שמרן יחסית, יתכן שמראש הוא סגר עם היצרן על צבעים מסוימים, פחות צועקים.

לכן, אין לך מה לעשות, אתה צריך להסתדר עם מה שיש.

לדעתי, אתה יכול לפנות ליבואן ולבקש הזמנה מיוחדת עם צבעים שונים מהמפרט שהיבואן סגר עם היצרן.

הבעיה שהזמנה מיוחדת דורשת המתנה של 4 חודשים במקרה טוב, כי מייצרים רכב במיוחד לפי המפרט שאתה מבקש, כמו כן, ההזמנה יקרה יותר מבחינת דמי הקדימה, יתכן שגם המחיר הסופי יקר יותר, בגל השוני מהמפרט הרגיל שהיבואן מזמין.

תחשוב טוב האם זה משתלם לך. יש כאלה שמעוניינים בסנרוף מקורי, אז שווה להם לספוק תוספת מחיר של 6000 ש"ח נניח.

תחשוב האם בשביל נושא של צבע כזה או אחר, שווה לך לספוג תוספת תשלום, וזה כמובן בהנחה שהיבואן יסכים לבצע הזמנה מיוחדת, דבר שלגמרי לא ברור.

אני יודע למשל שחב' צמפיון, יבואנית פולקסווגן אוודי סקודה וסיאט פתוחה יותר לנושא של הזמנה מיוחדת.

אין לי מושג לגבי קרסו בנושא זה.

בהצלחה

פורסם
מה שכתוב באתר בחו"ל לא משקף את מה שהיבואן החליט להביא.

נכון בד"כ, אך הדבר מצויין באתר של קרסו בארץ ולא רק באתר של רנו. צירפתי את הקישורית בהודעה המקורית.

דווקא במקרה זה אני מחפש משהו סולידי להורי, הם רוצים רכב לבן אבל עם פנים שחור לגמרי ללא ה"תוספות באדום". על פניו נראה לי דרישה לגיטימית, אך כנראה שלא...

תודה!

פורסם

אם כבר יש פה מחזיקי קליאו בהווה ובעתיד, מישהו עוד שמע על הבעיות בלוטות' שיש לה עם ההתחברות לאייפון? שקופצים השירים כל כמה שניות?

גם בנסיעת מבחן נראה לי שזה קרה לי אבל הייתי על אפליקציית musix, אז חשבתי שזה מזה.

ועוד מישהו חווה שביציאה מהמקום למנוע לוקח שנייה, שנייה וחצי עד שהוא מגיב?

פורסם
אם כבר יש פה מחזיקי קליאו בהווה ובעתיד, מישהו עוד שמע על הבעיות בלוטות' שיש לה עם ההתחברות לאייפון? שקופצים השירים כל כמה שניות?

גם בנסיעת מבחן נראה לי שזה קרה לי אבל הייתי על אפליקציית musix, אז חשבתי שזה מזה.

לגבי ההשהייה של הטורבו שציינת .. זו בדיוק היתה אחת הסיבות המכריעות שפסלו את הרכב מבחינתי , הגעתי עם ציפיות לנסיעת המבחן והתאכזבתי . היו עוד סיבות שבמבט ראשון לא שמים לב אליהם אך בבחינה שנייה ושלישית של הרכב ובנסיעות מבחן בתנאים עירוניים ובין-עירוניים שמים לב לכל ה דברים שלא הצדיקו את המחיר הגבוה לטעמי לדגם ה 1.2 המאובזר.

מבחינת עיצוב חיצוני - קוטפת את כל השבחים בקטגוריה

עיצוב פנימי - מאוד אינדיווידואלי אומנם מאובזרת ( בדגם היקר) אך הירידה לפרטים מגלה שימוש בחומרים זולים , פתחי איוורור מרכזיים שנראים שבירים במיוחד וזולים בתחושה כמו כן ממוקמים נמוך מידי , כפתורי בקרת האקלים ( מכנית) משאירים תחושה זולה ועדינה . כל שכן בנסיעת המבחן ביום חם ( עדיין לא יולי -אוג') היה צורך להגביר את עוצמת המאוורר ע"מ להרגיש את האוויר מה שמלווה בתחושת רעש בתא הנוסעים . ( מעניין איך המזגן יתפקד ביימי הקיץ בארצנו)

מסך המולטימדיה - אמנם גדולובולט אך נראה כאילולא קשור לעיצוב הדשבורד ( לא זורם עם העיצוב לעומת הקפצ'ור ששם המסך משתלב הרבה יותר טוב)

גומיות בדלתות - גימור לא אחיד

המנוע חזק אחרי שמתגבר עלההשהייה ביציאה מהמקום , הגיר ממהר להעביר הילוכים , בנהיגה בעיר ההשהייה ממש לא נעימה בתנועה עם עצירות מרובות ( אפשר להתרגל אך לא קונים רכב כדי להתפשר ולסגל את עצמנו אליו )

שיכוך מהמורות לוקה בחסר- לא נסיעה של רכב צרפתי אופייני ( בהשוואה ל208 לדוגמא כנ"ל תמיכת המושבים )

בנסיעה בכביש מהיר ב 90 קמ"ש רעשי רוח ניכרים וכן רעש מבתי גלגלים.

לסיכום - למרות כל הנכתב הרכב די חביב ,נראה טוב , אך מתומחר גבוה לטעמי במבחן עלות תועלת כמו כן ההסטוריה של שמירת הערך בקונצרן לא מעודדת כך שבתמחור הנוכחי אחרי 2-3 שנים ירידת הערך אמורה להיות חדה.

פורסם

לי אין בעיות עם הטלפון והבלוטות' של האוטו. עובד מושלם.

ואין לי טורבו אז המנוע גם חלק.

פורסם
לי אין בעיות עם הטלפון והבלוטות' של האוטו. עובד מושלם.

ואין לי טורבו אז המנוע גם חלק.

א. יש לך את הקליאו החדשה? איזה דגם יש לך?

ב. יש לך את המערכת Nav N' Go בה?

ג. יש לך אייפון? איזה סוג?

פורסם

אצלי בקליאו 0.9 אני לא מרגיש השהייה בטורבו. אני מוכן לזה שהוא נכנס לפעולה בערך ב 1900 סל"ד. מכיוון שלא מדובר בטורבו וסופר-צ'ארגר כמו במנועי TSI, אנשים נוטים לחשוב שמדובר בהשהייה.

מבחינת איכות החומרים, היא בסדר גמור ביחס לקטגוריה.

בנוגע למזגן, נסעתי איתה בימים חמים מאוד ועדיין לא חשתי שהמזגן לא עומד בזה.

הדבר היחידי שמפריע לי הוא מחזיקי הכוסות שממוקמים משום מה באזור מאוד לא נוח ( מתחת למשענת היד של הנהג )

פורסם

הם מדברים על השהייה בתחילת נסיעה, אז אני מניח

שמדובר על הגיר כפול המצמדים ואין קשר לטורבו.

אצלנו ב0.9 הידני אין השהייה בתחילת נסיעה,

ואין בעיה עם הבלוטות', לפחות מבחינת שיחות עם האייפון.

לגבי הצבע הפנימי - אין אפשרות בארץ לבחור והוא תלוי בצבע החיצוני.

גם אנחנו לא רצינו את האדום הפנימי ולכן לקחנו את הרכב בצבע כסוף

ואז הפנים הוא שחור עם נגיעות עדינות של כסוף (במקום האדום).

לדעתי, ככה זה יותר סולידי, אז אפשר לשקול גם את האופציה הזאת.

• תוכן חדש...