Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

יש לי ברכב רדיו דיסק MP3 של PILOT ויש לי איזהשהי בעיה שכאשר אני צורב דיסק מהמחשב, או שהרדיו לא קורא אותו, או שכולו קופץ (כל הדיסק). עכשיו רציתי לציין שזה לא קורה בכל הדיסקים רק בחלקם. עכשיו השאלה שלי היא, שיש איזה שיטה לצרוב דיסקים לרכב, איזה מהירות מסויימת שצריך לצרוב או משהו, או שצורבים את זה כמו כל הדיסקים? ודרך אגב, אני משתמש בNERO6 ויש לי צורב של LG מהירות 24X.

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

תנסה להחליף את הפירמה של הדיסקים. אצלי TDK או סמסונג לא קופצים (הרדיו של LENCO) ואחרים פחות טובים, אחרי כמה חודשים, בחום של האוטו, ואולי נשרטים - קופצים מדיי פעם.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ועוד משהו ששווה בדיקה:

דיסקים כחולים מהווים בעיות למרבית מהרדיו דיסקים, בעוד שהכסופים/מוזהבים לא.

ובקיצור, say no to cheap blue discs.

פורסם
ועוד משהו ששווה בדיקה:

דיסקים כחולים מהווים בעיות למרבית מהרדיו דיסקים, בעוד שהכסופים/מוזהבים לא.

ובקיצור, say no to cheap blue discs.

זה משהו שלא ידעתי...טוב לדעת

תנקס גל

פורסם

באמת נתקלתי בבעיות עם הדיסקים האלה עם המערכת באוטו, רק עכשיו שגל אמר על הדיסקים הכחולים

נפל לי האסימון :p

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני משתמש בדיסקים הכסופים של סילבר ליין .. ממש מרוצה מהם... תנסה אותם מור.. ותנסה לצרוב גם על מהירות נמוכה ממה שניסית עד עכשיו. תבדוק בכלל שאתה לא עובר את ה X24

.Honda- more then a dream

פורסם
אני משתמש בדיסקים הכסופים של סילבר ליין .. ממש מרוצה מהם... תנסה אותם מור.. ותנסה לצרוב גם על מהירות נמוכה ממה שניסית עד עכשיו. תבדוק בכלל שאתה לא עובר את ה X24

מצטרף להמלצה - סילבר ליין מעולים!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...