Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלסטיקת הפנים במגאן של אימא שלי כבר איבדו את הצבע שלהם, הגוון שלהם הוא בין אפור ללבן לטורקיז.

רציתי לדעת אם יש מיכלי צבע לריסוס(ספריי) שאפשר לצבוע איתם את הפלסטיקה בתוך הרכב(דלתות וכו'), וישארו לטווח ארוך ויהיו אמידים תחת השמש החמימה של ארצנו.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פלסטיקת הפנים במגאן של אימא שלי כבר איבדו את הצבע שלהם, הגוון שלהם הוא בין אפור ללבן לטורקיז.

רציתי לדעת אם יש מיכלי צבע לריסוס(ספריי) שאפשר לצבוע איתם את הפלסטיקה בתוך הרכב(דלתות וכו'), וישארו לטווח ארוך ויהיו עמידים תחת השמש החמימה של ארצנו.

אשמח לעזרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניתן להחיות איתו את פרנקנשטיין

סתם.

אחלה חומר שמיועד לדשבורד פלסטיק וצמיגים, אני מורח על הצמיגים אחת לחודש והוא נראה מעולה לא זוהר מדי אלא מט, רק תקפיד להסיר שאריות אם יישמת יותר מדי.

ניתן אפילו לדלל 1:1 עם מים לפי היצרן, ממה שהבנתי רוב האנשים כאן לא מדללים.

Opel Adam S 2017

פורסם

חשוב לציין שהוא לא נועד בשביל ניקוי.

רק אחרי שמנקים טוב טוב את הדאשבורד/צמיגים אז מומלץ להשתמש בחומר המעולה הזה.

פורסם

היי חברים

מחפש חומר לניקוי והברקה לחלקי פלסטיק פנימיים כמו הדשבורד, דיפוני הדלתות וכו...

תודה

Sent from my MX4 using Tapatalk

rafi

פורסם

ג׳יפ רוביקון עם פלסטיקה דהויה שהגיע אלינו רכש מהPLASTI BLING סדרת הפרימיום.

לפני:

d02efe282809172f09ff64bb99fb7276.jpg

אחרי:

d7a8a054893a4957cd573950118b380d.jpg

b5d6f8c0c3a772724929510f93468c38.jpg

ace0941a4dadbd1933868655e5e20594.jpg

627f9c6c0ff1c1f87ee76e069b985f78.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראה מעולה אבל למה אתם לוקחים על בקבוק של 473 מ״ל מחיר של 65 שקל (וזה עוד רק באוטומוטור)?? זה מחירים של כימיקל גייז וחברות וותיקות.. עם כל הכבוד כדי לחדור לשוק אתם צריכים להיות זולים יותר משמעותית.. במחירים כאלה אני לא אנסה את המוצרים אלה את החברות הוותיקות בתחום.

• תוכן חדש...