Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

אשמח לקבל חוות דעת לגבי בדיקה מצורפת

מדובר בהונדה סיויק 2004 ls שעשתה 160000קמ והמחיר לפני הבדיקה הוא 27000 שח לאחר מיקוח כאשר המחירון 30700 שח. אשמח לדעת: 

1.אם התקלות המצוינות בבדיקה הן קריטיות ? 

2.מה עלות כללית של התקלות שכדאי /רצוי לסדר? 

3. האם הקנייה כדאית בהתחשב במצב הרכב ובמחיר

תודה לעונים.

2ywurggmmont.jpg

פורסם

אני לא מומחה גדול, אך אם אני מבין נכון את תוצאות הבדיקה אז התוצאות לא משהו בכלל...

יש להחליף רצועת טיימינג (תזמון) וזה עסק לא זול.

הבולמים חלשים, שזה אומר בעצם שהנסיעה לא תהיה נוחה ויציבה גם זה עסק לא זול. ואני אומר את זה על סמך נסיון שיש לי עם הסיוויק שלי (2001 es).

וגם יש תיקונים של פח שזה פחות משמעותי, אך בוודאי שזה מוריד מהנראות של האוטו...

לדעתי החובבנית היא שלא כדאי לקנות במחיר הזה כמובן.

פורסם

אני לא בטוח בכלל שהתוצאות רעות כל כך. יש שם המון כסת"ח סטנדרטי ומאוד קשה לדעת מה באמת משמעותי בלי לדבר עם הבוחן. מה הבוחן אמר לך בעל פה? מה הוא הדגיש?

באופן כללי - רעש מערכת תיזמון, נזילות שמן, רעש גלגלות ורוצועות, בולמי זעזועים חלשים (דהה.. הרכב כבר עשור על הכביש), שמן כהה, נקישות בשילוב הילוכים - הם כסת"חים סטנדטייים ורק מהכתוב אי אפשר לדעת האם יש בעיות אמיתיות (כמובן, אל תניח אוטומטית שאין).

הנקודות הרלוונטיות מעבר הן:

1. ניקוי ותיקון מערכת קירור\חימום - לא ראיתי את זה מופיע בכל הבדיקות שיצא לי לראות, כך שכנראה יש שם משהו. מה בדיוק, אני מקווה שהבוחן אמר לך ולפי זה תחליט.

2. חופש מייצב קדמי - כנראה צריך להחליף גומיות. תברר עלויות תיקון ותקזז מהערך.

3. על תיבת ההילוכים כתוב המון ואני לא בטוח שהכל כסת"ח כך שצריך לבדוק יותר לעומק (שוב, מה אמר הבוחן? האם הרגשת משהו כשנסעת על הרכב?)

פורסם

יש סיכויי שזהו לא כסת״ח? כי עשיתי בדיקה כלפני שנה בעת קניה של הסיוויק שלי (2001es) ולא הופיעו תקלות דומות בבדיקה.

בכל זאת כדאי לשים לדברים האלה או שמה הדברים הינם כסת״ח בהכרח?

פורסם

ע"פ הבדיקה ניראה שהרכב דיי הוזנח בתחזוקה שלו. מערכת הקירור לא במצב טוב וכניראה שרדיאטור החימום גם בוטל בעיקבות כך (נזל). תיקון שכזה הוא דיי יקר ויכול להיסתכם ב2000 ש"ח מינימום. אני אישית לא הייתי נוגע ברכב.

פורסם

דבר ראשון תודה לעונים

לגבי שאלתכם הנסיעה ברכב הייתה די חלקה .לאחר שניסיתי לשאוב מידע כמה שיותר מן הבוחן, נראה שעל פניו הוא לא הדגיש משהו ספציפי במיוחד וטען שהרכב במצב נורמלי. לגבי טיפולים האדם שהרכב שלו הראה קבלות וספר טיפולים לפי הוראות יצרן ועל פניו נראה כי באופן כללי דואג לרכב. הדבר היחיד שהדגיש לי הבוחן הוא שכאשר מגיעים ל120 קמ"ש ישנן רעידות ברכב , הוא טוען כי צריך לעשות כיוון פרונט אך יכול להיות שקיימת בעיה בציריות. דעתכם?

פורסם

בדיקה טיפוסית לרכב שכבר 10 שנים על הכביש.

יש שם הרבה קשקושים שלא אומרים לך הרבה. גש למוסך כדי שיעבור על כל התקלות ויגיד לך מה אמיתי ומה סתם כסת"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...