Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 2014 ב - 115,900 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמל"ת מציעה גרסה מעניינת לדגם המיטו המוכר.

עד כה הגרסאות החלו ב - 148,000 ועכשיו מוצעת גרסת בסיס ב - 33,000 פחות , דבר המכניס אותה לקטגורייה חדשה .

מדובר במנוע טווין איר המודרני של פיאט עם 2 בוכנות ונפח 875 סמ"ק, כמובן עם טורבו. המנוע שמוצע כבר במגוון של הקונצרן

בגרסת 85 כ"ס (פנדה, 500 , אפסילון) מתוגבר כאן בעוד 20 כ"ס . כלומר - 105 כ"ס ו- 14.8 קג"מ ב - 2,000 סל"ד.

ה"ביצועים" הינם 11.4 שנ' ל - 100 קמ"ש ומהירות 184 קמ"ש. תצרוכת דלק מוצהרת של 23.8 (!) ק"/ליטר.

עם גיר ידני 6 הילוכים ברור שלא מדובר בחורכת אספלט אך התמורה של מחיר מול "אפקט ההגעה" לדעתי - מצויינת !

גם האיבזור בדגם ה - ZAGATO לא רע - וכמובן מי יכול שלא להעריך אמירה "יש לי אלפא רומיאו זאגאטו..."(אוי לבושה למול אלפא זאגאטו של פעם...)

דרך אגב, מניסיון ממושך עם מנוע טווין איר 85 בלנצ'יה אפסילון - המנוע בבסיסו ממש מיוחד - צליל ייחודי ,תאוצות ביניים יפות

ופנים דו- פרצופיות : בנסיעה מתונה מקרטע ומאוד חסכוני , בלחיצה - משיכה לסל"דים 4-6 - חלק ובעל דחף וכיפי - ומזעזע בצריכת הדלק .

מה דעתכם ? עיסקה שווה או פוזה חסרת כיסוי ?

http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90_%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95_%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95:_%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%94_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94_%D7%91-115,900_%D7%A9%D7%A7%D7%9C/

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזה היה אמור להיות המחיר של ה-135 הידנית הבסיסית.

עם כל הכבוד לסמל של אלפא, זאת סה"כ פונטו בתחפושת - ובגרסה הזאת היא פונטו עם מנוע של 500(ואם ניקח את ה-QV מול האבארת', האבארת' פשוט מכונה טובה יותר לנהיגה, גם קרבית ונאה יותר למראה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS- לגבי התמחור - לדעתי נקודת הייחוס הינה המחיר הקיים למול דגמי מיטו האחרים ואל מול המתחרות הפוטנציאליות.

בבריטניה , שם כמעט אין מיסים, דגם זה עולה כ - 15,000 פאונד , כך שהתמחור בארץ עם מעל 100% מיסים - מצויין.

בנוסף פה לא מדובר במנוע של ה - 500 עם 85 כ"ס אלא מנוע עם הספק סביר של 105 כ"ס ומומנט מצויין בסל"ד נמוך.

איזו מכונית יותר יפה ובעלת אפקט "שופוני" עדיף אתה מכיר במחיר עד 120K ?

פורסם

אני ארצה "שופוני" - ארצה שזה שגם יהיה מנוע הולם יותר. ולא 0.9T קטנטן ורועש.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל אחד וטעמו .

להבנתי "שופוני" מציין היבטים של - רושם/תדמית/עיצוב/מראה/אפקט הגעה. בהיבט זה למיטו במחיר הזה אין תחרות בארץ.

למחפשי "שופוני" הספקים וביצועים אינם רלבנטיים , הגם שלשימוש סביר המיטו הזו לא פחותה מכל משפחתומטית ממוצעת.

לגבי אמירתך - "קטנטן ורועש" - הרי אני מתפלא - כיום ה"גודל" לא קובע - קובעת הטכנולוגיה. (אפשר להגיד קטנטן גם על אוקטביה 1.2 או פורד אקובוסט 1.0). לגבי רועש - נכון - זה חלק מהייחוד והקסם.

פורסם
אני חושב שזה היה אמור להיות המחיר של ה-135 הידנית הבסיסית.

עם כל הכבוד לסמל של אלפא, זאת סה"כ פונטו בתחפושת - ובגרסה הזאת היא פונטו עם מנוע של 500(ואם ניקח את ה-QV מול האבארת', האבארת' פשוט מכונה טובה יותר לנהיגה, גם קרבית ונאה יותר למראה).

איך זה יהיה מחיר של 135? פונטו כשנמכרה כאן עם מנוע 135 כ"ס עלתה מעל 130K אם אינני טועה. אבל כל המחירים של סמל"ת מוגזמים, כך שהם שומרים על אחידות בתמחור. :roll:

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה אם מביאים לכם רכב עם טסות לצורך הורדת מחיר?? מבחינתי ברכב כזה אין לי מה לעשות עם ה"חישוקים הקלים" שלהם ואני מיד לוקח להרכבת ג'אנטים יפים לפי טעמי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כל אחד וטעמו .

להבנתי "שופוני" מציין היבטים של - רושם/תדמית/עיצוב/מראה/אפקט הגעה. בהיבט זה למיטו במחיר הזה אין תחרות בארץ.

למחפשי "שופוני" הספקים וביצועים אינם רלבנטיים , הגם שלשימוש סביר המיטו הזו לא פחותה מכל משפחתומטית ממוצעת.

לגבי אמירתך - "קטנטן ורועש" - הרי אני מתפלא - כיום ה"גודל" לא קובע - קובעת הטכנולוגיה. (אפשר להגיד קטנטן גם על אוקטביה 1.2 או פורד אקובוסט 1.0). לגבי רועש - נכון - זה חלק מהייחוד והקסם.

כן, רק שאתה שוכח שה1.0 ליטר אקובוסט חזק יותר.

לקחת רכב ששוקל יותר מטון ולשים לו מנוע של 85-6 כ"ס... נשמע כאילו אתה מנסה להתחרות בפז'ו 301 עם תג מחיר גבוה יותר.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
כל אחד וטעמו .

מי שרוצה "שופוני" וקצת יותר כוח - יקח וולוסטר (ידנית) בצבע זעקני (גיא, No offense...). אז אין לזה את הסמל של אלפא, אבל עובדתית לא מעט צעירים מוצאים בה פתרון "שופוני" הולם - ומקבלים גם חבילת איבזור די נאה.

גודל בימינו לא קובע - מסכים. יש לא מעט מנועים קטנים / יעילים ודי חזקים - רנו TCE, פורד EB, קונצרן פולקסווגן עם ה-TSI.

לגבי ה-0.9MT, אין לי ספק שבתחום צריכת הדלק הוא מצויין, אבל בכללי הוא רועש ולא מרגיש מבריק. ה-2 ציל' נשמעים כמו פחון ששורק. מעבר לעובדה שכל הקומבינה הזאת יחדיו (2 ציל' - מוגדש) נשמעת לא עמידה במיוחד לטווח הארוך. מניח שכאן בארץ עוד מוקדם לומר זאת (גם לא נראה לי שמכרו יותר מידי רכבים עם המנוע הזה) - אבל הייתי מציץ קודם ובודק מה האירופאים מספרים לנו עליו בכל הנוגע לאמינות / עמידות לאורך זמן.

וד"א, ה-1.2TSI אינה יחידה רועשת - לידיעתך (ואני לא מדבר על ההנעה ראשונית / קרה, שם כל ה-TSIים נשמעים מעט דיזליים). את ה-1.0EB עוד לא יצא לי לחוות, אבל הביקורות מספרות שהוא נשמע טוב יותר מה-1.6 הותיק - ושקט מאוד בנסיעה מנהלתית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
RS- לגבי התמחור - לדעתי נקודת הייחוס הינה המחיר הקיים למול דגמי מיטו האחרים ואל מול המתחרות הפוטנציאליות.

בבריטניה , שם כמעט אין מיסים, דגם זה עולה כ - 15,000 פאונד , כך שהתמחור בארץ עם מעל 100% מיסים - מצויין.

בנוסף פה לא מדובר במנוע של ה - 500 עם 85 כ"ס אלא מנוע עם הספק סביר של 105 כ"ס ומומנט מצויין בסל"ד נמוך.

איזו מכונית יותר יפה ובעלת אפקט "שופוני" עדיף אתה מכיר במחיר עד 120K ?

אז"ש,בריטניה יש מיסים כבדים,אומנם לא כמו בישראל אבל זה ממש לא אמריקה,רק מה ליבואן יש יותר כוח והוא לא חזיר ויש תחרות,אז המחיר בהתאם,לא אני לא מצפה שהמחירים בארץ ההיו כמו בבריטניה אבל בחייאת 25-30 אחוז הפרש,יש מקום לשיפור.

מעבר לזה שבאיזור ה120 הייתי קונה מיני.

Porsche 944 turbo

פורסם

חלק מהאתרים אומרים 85 כ"ס וחלק אומרים 105 כ"ס.

מישהו יכול לבדוק ולאמת את זה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רכב מצוין, יהיה מסורס בגרסה הזאת אבל מי שמחפש את האפקט המיוחד של אלפא רומיאו לסובב ראשים ימצא אותו בזול פה.

לגבי שופוני, תסכימו איתי שבישראל הרבה יותר "שופוני" להגיע עם סמל של אלפא רומיאו מאשר עם סמל של יונדאי, גם אם הוא על וולוסטר צהובה צועקת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...