Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 2014 ב - 115,900 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דניס, הגזמת. שים ZENEC, שים קופסא, שים בולמים / קפיצים או קויילאוברים - ואולי תגרד את הפער. מה שבטוח, תקבל רכבים חזקים יותר - וכנראה גם מהנים יותר לנהיגה. החסרון העיקרי הוא ב"שופוני" - שלקליא אולי יש טיפונת, בטח שאין ממנו בפאביה (בכלל).

חלאס שטויות. למיטו הזאת שעושה 0-100 יותר לאט מהקורולה של אושריקו אין שום יכולת דינמית ו\או הנאה מנהיגה.

אין שום השוואה בין הקפיצים שלה לקוילאוברים של KW. זו לא QV ולא פונטו אבארת'. סתם גרסה מוזלת עם מנוע עייף ומסך מגע.

לא חסר ביקורות על ה0.9T הזה על הפיאט 500, וגם שם הוא לא הספיק. אז פה? הקפיצו לו קצת את הגדישה, זה

בטח יתרום לחיים ארוכים ונטולי תקלות..

אם כבר אז הרבה יותר הגיוני לדחוף את המנוע הזה ל500S ואת ה1.4 100כ"ס לקחת משם למיטו. אבל כרגיל בסמל"ת עושים הכל הפוך.

אין בו שום טעם חוץ מסמל של אלפא בזול.

ואפילו אז, הייתי מחפש 159 יד שנייה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלאס שטויות. למיטו הזאת שעושה 0-100 יותר לאט מהקורולה של אושריקו אין שום יכולת דינמית ו\או הנאה מנהיגה.

אין שום השוואה בין הקפיצים שלה לקוילאוברים של KW. זו לא QV ולא פונטו אבארת'. סתם גרסה מוזלת עם מנוע עייף ומסך מגע.

לא חסר ביקורות על ה0.9T הזה על הפיאט 500, וגם שם הוא לא הספיק. אז פה? הקפיצו לו קצת את הגדישה, זה

בטח יתרום לחיים ארוכים ונטולי תקלות..

אם כבר אז הרבה יותר הגיוני לדחוף את המנוע הזה ל500S ואת ה1.4 100כ"ס לקחת משם למיטו. אבל כרגיל בסמל"ת עושים הכל הפוך.

אין בו שום טעם חוץ מסמל של אלפא בזול.

ואפילו אז, הייתי מחפש 159 יד שנייה.

דניס, איבדת אותי לחלוטין. והייתי ציני לגבי ה"גזמת".

התוכנה, קויילאוברים ו-ZENEC היו לגבי הפאביה / קליאו. תוסיף את כל אלה - על השתיים הללו - ועדיין לא תגיע למחיר של המיטו הזאת. בנוסף על כך, כנראה שהן יהיו הרבה יותר מהנות וחזקות מהמיטו הזאת.

זאת הייתה כוונת המשורר :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יצאתי חומוס :oops:

פעם הבאה תשתמש בסמיילים כדי להדגיש ציניות :-P

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה אם מביאים לכם רכב עם טסות לצורך הורדת מחיר?? מבחינתי ברכב כזה אין לי מה לעשות עם ה"חישוקים הקלים" שלהם ואני מיד לוקח להרכבת ג'אנטים יפים לפי טעמי.

+1

...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
הפונטו 135 (שנמכרה אז במחיר לא הגיוני ממש, אבל הציע איבזור די מכובד ומראה קרבי יותר) - הייתה מהנה יותר מהמיטו הבסיסית (120 / 135) - ורק התיבה שלה הייתה נוראית (הידנית 5 הילוכים, זאת שגם כיכבה לה במיטו 120).

רגע, אז 1.4 105 כ"ס הגיע עם תיבת 6 הילוכים ו 1.4טורבו 135 כ"ס הגיע עם תיבת 5 הילוכים? איפה ההיגיון פה?

פורסם

Arco, שאל את קונצרן פיאט. התיבה ב-135 הייתה בעלת 5 הילוכים (בדומה למיטו 120). תיבה ידנית נוראית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

DJI, תאמין לי שהיום אני לא רואה הבדל בין אלפא רומיאו עממית ליונדאי עממית. אז פה אולי יש פלסטיק יותר יפה לעין ושם יש חומרים יותר רכים (משתנה בין דגמים הכוונה). איזה שופוני יש במיטו בדיוק? הוולוסטר כבר יותר שופוני ממנה, ממה שיצא לי לראות בכל מקרה (תגובות וכו'). כמובן שאני לא מדבר על בררה ספיידר 4C וכו'.

אתה ואני אולי לא רואים הבדל בשופוני בין אלפא ליונדאי, בתכלס שנינו מבינים קצת מתחת למכסה המנוע ויכולים להגיד לטובת מי הביצועים.

אבל האדם הפשוט ברחוב שמחפש את השופוני לא מעניין אותו באמת מי עושה שניה יותר לפה ושניה יותר לשם,

מעניין אותו העיצוב המוחצן יותר של המיטו, העובדה שהיא נראת קרבית ומיוחדת בכבישי הארץ,

וחשוב לו גם הסמל בקדמת הרכב, כי יונדאי יש גם לשכן שלו וכשהשכן שלו ישאל אותו אם הוא החליף רכב

הוא יעדיף להגיד "כן אחי, רציתי משהו יותר חזק אז קניתי אלפא רומיאו חדשה"

מאשר "כן אחי, רציתי משהו יותר חזק אז קניתי יונדאי חדשה"

כפי שאמרו חכמינו "אני תמיד קונה מותגים, הם הרבה יותר טובים כי הם יותר יקרים." דקלה פילוס מארץ נהדרת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ד"א למרות שזה לא קשור לשרשור באלפא טוענים שיגיעו 5 דגמי 4C שכולם כבר נמכרו תמורת מעל 600K ש"ח.:roll:

הלוואי, אשמח לראות את היצירה הזאת בכבישי ארצנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
Arco, שאל את קונצרן פיאט. התיבה ב-135 הייתה בעלת 5 הילוכים (בדומה למיטו 120). תיבה ידנית נוראית.

אתה מגזים, וזה בלשון המעטה.

בעלי STI וM3 ידניות שנהגו ברכב לא התלוננו על התייבה כמו שאתה משמיץ אותה, למעשה הם לא השמיעו כל טענה כלל (אני בעלים של פונטו איבו 135).

אני מסכים שזו לא התייבה הכי מושלמת בעולם לנהיגת מסלול, מהלך הידית אכן מעט ארוך. אבל לנהיגה יומיומית וספורטיבית הוא טוב ונוח בהחלט. ההילוכים מחולקים נהדר ומאפשרים גמישות למנוע.

נהגתי ברכבי VAG ידניים גודשים וחדשים, לא הרגשתי שהתייבה שם היא סוג של עילוי.

לפי איך שאתה מציג את העניין אפשר לחשוב ששמו לאוטו גיר של סובארו ג'סטי שנת 90.

הנה מבחן דרכים של ויקי מ"הילוך חמישי"- מתייחסת שם לתייבת ההילוכים

[

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
אתה מגזים, וזה בלשון המעטה.

בעלי STI וM3 ידניות שנהגו ברכב לא התלוננו על התייבה כמו שאתה משמיץ אותה, למעשה הם לא השמיעו כל טענה כלל (אני בעלים של פונטו איבו 135).

אני מסכים שזו לא התייבה הכי מושלמת בעולם לנהיגת מסלול, מהלך הידית אכן מעט ארוך. אבל לנהיגה יומיומית וספורטיבית הוא טוב ונוח בהחלט. ההילוכים מחולקים נהדר ומאפשרים גמישות למנוע.

נהגתי ברכבי VAG ידניים גודשים וחדשים, לא הרגשתי שהתייבה שם היא סוג של עילוי.

לפי איך שאתה מציג את העניין אפשר לחשוב ששמו לאוטו גיר של סובארו ג'סטי שנת 90.

הנה מבחן דרכים של ויקי מ"הילוך חמישי"- מתייחסת שם לתייבת ההילוכים

[

מתנאל, על STI לא נהגתי לאחרונה, גם לא על M3 ידנית (רק על ה-DCT).

נהגתי מספיק זמן על המיטו 120 הידנית, החולקת אותה תיבה המותקנת בפונטו שלך - וצר לי, זאת התיבה הידנית הגרועה יותר שנתקלתי בה בשנים האחרונות. לא מדוייקת, מאוד מסילתית (בפן המעיק) ומאוד נוקשה. יתכן והתיבה במיטו הייתה במצב לא מבריק (רכב הדגמה), אבל חבר שנהג עליה ועל הפונטו 135 (הדגמה) - ציין דברים דומים על פעולת התיבה (רק במצב טוב יותר מעט).

נהגתי והחזקתי לא מעט VAGיות חדשות ידניות. נהגתי גם בב.מ.וו ידניות. מתנייד על פורד ידנית. התיבות שלהן הן אכן עילוי ביחס לזו המשודכת לפונטו שלך / מיטו 120. התיבה באיוו אבארת', בראבו ומיטו (אלו עם ה-6 הילוכים) בהחלט טובה גם כן.

למען הסר ספק, לא דיברתי על איך מחולקים ההילוכים - זה לא רלוונטי. דיברתי על הפעולה המאוד לא חלקה, נעימה ומדוייקת שלה. רק בנהיגה אגרסיבית (ועם שימוש בקצת יותר כוח בהעברות הילוכים) - היא הרגישה בסדר. לא מעבר לזה. פשוט תיבה לא מוצלחת. הייתה להם בצד את התיבה עם ה-6 הילוכים, מדוע לא בחרו בה? אני גם בטוח שהפונטו הייתה מרוויחה גם בסעיפי הדלק ועוד קצת בביצועים.

נ.ב, ויקי טוענת - התיבה מעורפלת, חסרת תחושה (אותה תחושה הדרושה כדי לגרום לה להרגיש ספורטיבת) וההילוכים ארוכים למדי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לרגע לא טוען שזו התייבה המושלמת בעולם ולכן גם צירפתי מבחן אוביקטיבי של ויקי, מצד שני היא רחוקה מלהגדיר את התייבה כנוראית.

בסופו של יום, זו תייבה ידנית, ולא איזה רובוטית חובטת סטייל קורולה. מה~50K ק"מ שנהגתי עד עכשיו לא הרגשתי שהטענות לגבי חוסר ספורטיביות מפריעות להנאה.

למה לא שידכו את תייבת 6 ההילוכים? איטלקים, לך תבין.

יכול להיות שרצו ליצור הבדלי מיצוב בין רכבים דומים- פונטו ומיטו 135.

באופן אישי אני בזמנו לא מצאתי טעם בלשלם פרמיה של עוד 15K על המיטו וגיר 6 ההילוכים שלה, הייתי מודע לביקורות לגבי הגיר בפיאט, אבל נסיעת מבחן פתרה את הדילמה. כבונוס הרוחתי גם עוד 2 דלתות באותו המחיר :-D

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

נורא פשוט - התרגלת אליה. זה לא הופך אותה למדהימה.

נסה לנהוג עם תיבה טובה באמת - ואז תבין את הפערים עליהם אני מדבר.

זה שהיא טובה מהרובוטיות המחרידות בעלות קלאץ' אחד - על זה אין ספק :wink:

חבל שהפסיקו לייבא אותה. מעבר לתיבה הלא מבריקה שלה, היא מכונית די מגניבה. גם די מאובזרת - אם אני לא טועה.

ללא ספק הרווחת 2 דלת'. גם הרווחת תא נוסעים נעים יותר לטעמי. תא מטען נוח יותר. מעבר לזה - היא יחודית. אין כמעט כאלה בארץ...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חלק מהאתרים אומרים 85 כ"ס וחלק אומרים 105 כ"ס.

מישהו יכול לבדוק ולאמת את זה.

מדובר על 105 (בדוק מול היבואן)

• תוכן חדש...