Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 2014 ב - 115,900 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים האודי A1 הידנית נמכרה במבצע ב-115 אלף שקל וגם היו ג'נטים :)

שלא לדבר על המנוע שמקבלים באודי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל תחליט, או שאותו פלוני לא מבין כלום במכוניות או שהוא כן מבין ואז גם מזהה את הסמל.

אם אבא שלי לא מבין כלום במכוניות הסמל של אלפא לא יגיד לו כלום כמו שהסמל של יונדאי לא יגיד לו כלום.

עיצובית אין במיטו משהו שמפיל מהרגליים לעומת אותה וולוסטר.

אגב,מה שהבינו באלפא זה שאם קרקס ה-500 הולך כל כך טוב ועוד עם סמל של פיאט אז הגיע הזמן להריץ משהו גם באלפא.

אני חושש מהבאות, אלפא מיטו טריבוטו שקר כלשהו.

דיברתי על אדם שלא מבין מתחת למכסה המנוע, הישראלי הממוצע שמכיר רק את המספר 1600 סמ"ק- מעליו רכב נחשב ספורטיבי ומתחתיו עגלה, ואני מכיר הרבה אנשים כאלו לצערי.

יודע מה, אפילו לא צריך להבין עד הסוף במותגים כדי להבין שאלפא היא לא מותג עממי.

אני לא מאמין שאלפא תעשה אי פעם טריבוטו, אם כן זה יהיה זילות המותג אלפא רומיאו ולא רק במותג השני.

אפשר להסתכל על הגרסא הזאת כסוג של מחווה, לא למותג אחר אלא פשוט הורדת המחיר בצורה משמעותית כדי שעוד אנשים יוכלו לקנות את המיטו.

אני אפסיק להתווכח איתך בשלב הזה לגבי הוולסטר- כי כמו שאמרנו על טעם ועל ריח. גם אני הייתי קונה משהו אחר בכסף הזה ולא את המיטו המסורסת הזאת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
^

והס מלהזכיר את השירות המופלא של צ'מפיון...

באודי מקבלים 3 שנות אחריות ובתור בעלים של Golf TSI 122 חדשה במשך 3.5 שנים לא היתה לי בעיה עם השירות.

ב-A1 מנוע זהה כמו בגולף שהיתה לי והוא פשוט מצוין.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אולי קארספורום ירימו את הכפפה ויקיימו מבחן השוואתי:

אאודי A1 ידנית (בגלל המבצע לפעמים שמוכר אותה ב-115 אלף) מול ולוסטר ידנית מול מיטו טווין אייר מול מגאן קופה ידנית ואולי גם אפשר לדחוף את הלאון 1.4SC.

חוץ מזה עם כל הכבוד אני הייתי מעדיף לשמוח שיש עוד ועוד ייבואנים שנכנסים לתחום הזה של רכב קופה ידני במחיר זול ממשפחתית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וזאת בדיוק הסיבה שאלפא לא מוכרת כמו יונדאי , עולם כמנהגו נוהג . אין חדש תחת השמש

תראה איפה היתה אלפא לפני 30 שנה ואיפה יונדאי.

תראה איפה יונדאי היום ואיפה אלפא.

שלא לדבר על לנצ'יה.

חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפני 30 שנה אלפא הייתה במצב לא עדיף בהרבה על מצבה היום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל לפחות היא ייצרה מכוניות ראויות, לפחות בתחום הדינאמי.

גם בימינו קשה מאד למצוא מכוניות שמציעות שילוב של התנהגות מהנה ובטוחה שמשולבת בנוחות נסיעה טובה, כמו שהיתה לאלפטא או לאלפא 75.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ג'ולייטה, 156 ונגזרותיה, 159 (לא מיוצרות כבר, אני יודע).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהגתי הרבה במיטו 155. יצא לי גם לנהוג מספר פעמים ב-QV ועוד כמה שעות טובות מאחורי ההגה של ה-120.

אם אני משווה את המיטו מול האיוו אבארת', החומרים ברובם נעימים יותר למגע, אבל זה לא מרגיש איכותי יותר מאלו שבאבארת'. צרף לזה את העובדה שהתא של האבארת' גם נראה מעט יותר הגיוני, נאה ומצוייד במושבים עדיפים ויש לנו זוכה - גם אני הייתי בוחר באבארת'. בלי לחשוב פעמיים :wink:

ג'ולייטה בכל הכוח

איכות החמרים במיטו טובה מבאבארט'.

המיטו הזאת לא פונה להארד קור של האלפיסטים, רחוק מכך, היא פונה לזה שרוצה רכב חסכוני, קטן ויוקרתי. לזה שהסמל, ורק הסמל מדבר אליו.

אגב מיטו, בניגוד לדיעה הרווחת אני הכי אהבתי את המנוע והגיר ב120.

פורסם

כן, המיטו בהחלט לא פונה להארד קור, למרות שנראה לי שמהנדסיה ומשווקיה היו בהחלט שמחים אם המצב היה שונה.

אני אהבתי ועדיין אוהב את המיטו מבחינת העיצוב שלה. גם מבפנים, היא נראתה והרגישה די טוב. חושב שהג'ולייטה נראת הרבה יותר טוב, והפונטו, לפחות חיצונית, נראת יותר קרבית.

לא חושב שזה רלוונטי שהיא מבוססת על פונטו או חולקת איתה מכלולים. לפי הגישה הזו, צריך לפסול כל אלפא שיצא בעשרים שנים האחרונות או יותר. בכל זאת, יש מספיק שוני בין שתי המכוניות, בכל גרסאות המנוע, וזה לא אותו הרכב עם מדבקה של יצרן שונה.

בסוף, רוב המיטו שנתקלתי בהן עד היום ננהגו בעיקר על ידי בחורות צעירות. ברור שזה לא מדע מדויק מה שאני כותב כאן, אבל כנראה שזה פלח השוק העיקרי שהרכב מגיע אליו, וכן, זה נקנה כמו מותג אופנה לכל דבר, לפחות בחלק מהמקרים ולכן גם לא נדרשת מהרכב איזו התנהגות ספורטיבית מופתית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה ציני? זה מבאס שזה המצב, אבל לדעתי רוב האנשים שקונים את הרכב הזה, על כל הגרסאות שלו, לא קונים אותו בשביל חווית נהיגה כלשהי.

גם אותי זה ביאס, כשהייתה לי מיטו QV. אחרי כמה זמן נפל לי גם האסימון למה זה קורה והחלפתי רכב. :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ג'ולייטה, 156 ונגזרותיה, 159 (לא מיוצרות כבר, אני יודע).

בלי למעט מכבודן של ה 159, ודאי ה 156, הן לא באותו מקום בו עומדת האלפטא. למרות גימור הפלסטיק הזול של הדשבורד שם, חלודה מוקדמת מדי ( אם כי לא ברמה המטרידה של הסוד מאותה תקופה ) וריפוד בד שחור וזול, מדובר בפנינה מוטרית אמיתית, הנעה אחורית, גיר בבקאקס בכדי לשמר איזון מושלם, מרחב פנימי מעולה עם מידות חיצוניות קומפקטיות, נסיעה נוחה להפליא יחד עם אחיזת כביש והיגוי נהדרים, בקיצור בובה של אוטו. שלא לדבר על המחיר המגוחך בו נמכר הדבר הזה, אבל אולי זה בגלל שהיבואן אז היה אילין באמצעות קפריש, למי שזוכר.

• תוכן חדש...