Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

12/12/13 תאריך יפה , אפשר לרדת לאילת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני אמור להגיע לאילת מחר .

האם בשל מזג האוויר יש סכנה לחסימת כביש הערבה ?

האם תהיה אפשרות להגיע בדרך אחרת ?

איפה מתעדכנים ?

תודה

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בנתיים כביש הערבה פתוח ואין בעיות.

לגבי גשם, מוצאי שבת היה טפטופים פעם ראשונה, היום ירד גשם בבוקר ולא ברמה של שטפון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בנתיים כביש הערבה פתוח ואין בעיות.

לגבי גשם, מוצאי שבת היה טפטופים פעם ראשונה, היום ירד גשם בבוקר ולא ברמה של שטפון.

אפשר לדעת מאיפה אתה יודע לגבי מצב כביש הערבה? ההורים שלי עובדים בתיירות ולפעמים יש לנו חשש שהכביש חסום אך לא יודעים איפה לברר.

אשמח אם תשתף,תודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי נוסע , אבל לא הייתי צריך היום .

מה לגבי מחר יום חמישי ? מישהו יודע ?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לפי מה שהבנתי מהתחזית, ביום חמישי יש סיכוי גדול יותר לשטפונות באזור. ביום שישי אפילו עוד יותר.

אבל רוב הסיכויים שהדרך לאילת תישאר פתוחה, בהנחה ואתה לא יוצא מירושלים ונוסע דרך כביש 90 באזור ים המלח ועין גדי. רוב הנחלים הגדולים בכביש הערבה כבר קיבלו גשרים ולא אמורה להיות בעיה.

אגב, אם אתה כבר נוסע ויש שטפונות תעצור בגשר שמעל גשר צין או שתיתן איזה גיחה קטנה ימינה בצומת עין חצבה ותיסע לכיוון המפגש עם נחל צין. שווה צפיה במיוחד אם אתה באזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אפשר לדעת מאיפה אתה יודע לגבי מצב כביש הערבה? ההורים שלי עובדים בתיירות ולפעמים יש לנו חשש שהכביש חסום אך לא יודעים איפה לברר.

אשמח אם תשתף,תודה.

אני גר באילת, זאת אינפורמציה מספיק טובה?

והמרצים שלנו באוניברסיטה הגיעו במוניות מבאר שבע כרגיל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סתאם בישביל לעדכן , אני באילת , דרך מצפה רמון .

הכל היה פתוח .

שבת שלום

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...