Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 3 אקטיב שנתון 2006.

לפני כמה ימים נדלקה לפתע נורית Check Engine.

לאחר שמילאתי דלק הנורה כבתה.

לאחר יומיים שוב נדלקה והפעם נותרה דולקת, ניגשתי עם הרכב למוסך מורשה אדנים בפ"ת.

אתמול במוסך אמרו כי בדקו את המנוע וכי הוא תקין למרות הנורה, ביצעו לי איפוס והנורה נעלמה.

היום בבוקר הנעתי והנורה שוב דולקת.

במוסך טוענים כי הבעיה נובעת כפי הנראה מהכספת על המחשב וכדאי להסיר אותה.

ההסרה כמובן באיזור 450 ש"ח ללא מע"מ.

אבקש את דעתכם כיצד לטפל בנושא.

תודה לעונים, יניב.

פורסם
מה הקוד תקלה שעולה בסריקה?

דיברתי שוב עם המוסך, קוד התקלה P0610

עכשיו הם שינו את דעתם בנוגע לכספת אחרי התייעצות והם חושבים שמדובר במחשב עצמו.

שיפוץ מחשב יעלה 1500 ש"ח לפני מע"מ

מה דעתכם?

פורסם

זו אכן תקלה שמצביעה על כשל כל שהוא במחשב אבל קיים גם פיוז בתיבת הפיוזים שקשור למחשב ותבקש שייבדקו לך אותו אם תקין לפני שרצים לשפץ את המחשב.

פורסם

התקלה יכולה להופיע גם בגלל בעיה בקונקטור .

אם הקונקטור תקין, לא למהר ולהחליף מחשב לפני שממצים גם את האופציה של reprogramming

ראה כאן:

OBD Code P0610

refers to

The ECM continuously monitors its internal memory status, internal circuits, and output signals to the throttle actuator. This self−check insures that the ECM is functioning properly. If any malfunction is detected, the ECM will set the code and illuminate the engine light.

Possible sumptoms of OBD code P0610

- Engine Light ON (or Service Engine Soon Warning Light) - Engine may not start

Causes

Possible causes of OBD code P0610

- ECM Harness power supply circuit is open or shorted - ECM Programing - Faulty ECM The Error code is generally activated on detection of the following conditions: The ECM is programmed for an automatic/manual transmission but is detecting the opposite

Possible Solutions

- Resecure ECM connectors - Reprogram ECM - Replaced ECM

פורסם

חברים תודה על העזרה, לדעתי כבר ביצעו לי את התכנות מחדש בפעם הראשונה יחד עם האיפוס וזה לא עזר.

אני כן לוקח בחשבון את הנושא של קצר חשמלי בפיוז לפני החלפת מחשב.

אני רואה אנשים אחרים שנתקלו באותו עניין וניגשו למעבדת אבחון עבור נושאים זהים.

יכול להיות שאגש למקום בשם מעבדת אבחון של נ.אייל בראשון לציון אחרי שקראתי חוות דעת טובות עליהם,ואתן להם לבצע אבחון מסודר.

אני לא מרגיש בנוח עם המוסך הזה משום מה, למרות שאין לי טענה רשמית כלפיהם.

יניב.

• תוכן חדש...