Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמש קרה לי כמה פעמים שבמהלך הנהיגה נדלקה נורית אדומה בצורת מצבר, עם ציור של פלוס ומינוס.

כשהיא נדלקה האוטו השמיע צפצוף, אחר כך היא נכבתה מעצמה תוך שניה-שתיים והאוטו המשיך רגיל.

אבחנות/השערות:

1. זה קורה רק במהירויות נמוכות.

2. כאשר זה קורה אין לי היגוי באותה שניה-שתיים.

3. הרדיו ממשיך לנגן כרגיל.

4. לדעתי התופעה מתרחשת רק כאשר האוטו קריר, והיא כנראה קשורה לגשם/שלוליות.

מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

יש לבדוק את האלטרנטור בזמן שנורית נדלקת ואם התוצאה טובה, יש לבדוק מפלי מתח בכבלים ראשיים שבין המצבר לאלטרנטור , לסטרטר, וללוח הנתיכים ולבודי של האוטו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא יודע לגבי ההיגוי.

נראה לי שהידראולי, זה אוטו ישן..

במוסך של סיטרואן בקרית חיים טוענים שכנראה הלך המותחן של הרצועת אביזרים, והם רוצים על זה 1,800 ש"ח לפני מע"מ/עבודה.

בימים האלה אין גשם, ובפועל התקלה לא מתרחשת, אז זה מפתה לעזוב את זה בינתיים. למרות שברור שמצב שההגה בקושי מגיב זה מצב שלא רצוי להגיע אליו..

פורסם

יש בפורום מוסכים מאוד מומלצים לצרפתיות, אם אני לא טובע גבע ושאפט, תבדוק לגביהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נשמע שמדובר בהחלקה של רצועת אביזרים. החלקת הרצועה גורמת למפל מתח ואיבוד תגבור הגה (רצועה עוברת בין אלטרנטור ומשאבת הגה).

צריך לבדוק למה היא מחליקה. מותח רצועה יכול להיות הסיבה אך לרוב הוא מתחיל לדפוק לפני שהוא מסיים חייו. יכול להיות שמדובר גם בפולי מנוע או ברצועה עייפה.

בכל מקרה, נשמע ש1800 ש"ח למותח רצועה שעולה כ600 ש"ח חדש מקורי זה מחיר קצת מוגזם.

תוכל למצוא חליפי בסביבות ה300 ש"ח + מע"מ, העבודה מסתכמת בלא יותר מחצי שעה ויחד עם רצועה חדשה אתה לא אמור לעבור את ה700 ש"ח + מע"מ לכל הסיפור במידה ובאמת המותח עיייף.

• תוכן חדש...