Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולם אחורי דופק בלנטיס שנת 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהנקישות המעצבנות מה הסכנה להמשיך לנסוע כך?איזה בולם מומלץ לרכב הזה?אנמ לא מחפש משהו יקר כי בקרוב אמכור את הרכב.ומה עלות משוערת של החלפת בולם אחורי כולל עבודה?או שחייב להחליף את שניהם?תודה כמובן.

פורסם

היי

אם אני לא טועה ותקן אותי הבעיה מתרחשת כאשר אתה נוסע במהיות מסויימת ומתחיל להאט ואז אתה שומע עם נאטנ דפיקות מגלגל מסויים. אם כן, יש לבצע ברקסים מחדש זה מה שעזר לי ביונדאי אקסנט שלי (כרגע לפני כחודשיים).

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

הבדיקה נעשה ע"י כך כשהרכב בחניה נענוע הרכב כלפי מעלה ומטה בחלק האחורי נשמעות נקישות,מי יכול להמליץ על בולמים לרכב הזה ומה הערכת מחיר?

פורסם

אהלן בולמים ללאנטיס הם עניין סול יחסית, לא מחליפים בולם אחד

בדיוק כמו שלא מחליפים רק צמיג אחד זה יפגע באיזון של הרכב בהצלחה ושבוע טוב.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

קיבלתי הצעה להחלפת 2 בולמים אחוריים של קייבה ב1100₪.המחיר סביר?

פורסם

כן כולל עבודה,ביררתי עלויות של בולמים של קייבה 380 ש"ח לבולם כולל מע"מ בלי עבודה.

פורסם

עכשיו אני בהתלבטות,קייבה או מונרו?מה מומלץ יותר?

פורסם

אז החלפתי בשעה טובה את הבולמים האחוריים,אך עדיין יש רעשים בנסיעה מהכיוון האחורי של הרכב,בכביש סלול חדש אין רעשים אך בכביש עם גבשושיות יש רעשים.

בדקתי את הבולמים החדשים ע"י נענוע של צידי הרכב ולא נשמעים רעשים,בהחלפת הבולמים החליפו רק את הבולמים,היו צריכים להחליף עוד משהו שבדרך כלל מחליפים?

פורסם

הבעיה תוקנה,הייתה בעיה בבולם אחורי ימני,יש מין פעמון מתכת כזה שהיה משוחרר ודרם לרעשים.

• תוכן חדש...