Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברות וחברים!

בנסיעה בעיר במהירות 70-80 קמ"ש, במצב D, פתאום הגיר קפץ בעצמו להילוך 2, והופיעו פסים אדומים בלוח התצוגה.

ברור שזה לא מצב שבטעות אני העברתי את מוט ההילוכים ממצב D למצב M, מפני שאז זה היה עובר להילוך 4, בגלל המהירות, ולא להילוך 2.

יש מישהו שיכול להגיד משהו על התופעה?

תודה מראש.

פורסם

הבוקר ניגשתי למוסך מורשה וביקשתי שיבדקו אם חסר שמן גיר. נאמר לי שזה כמעט אף פעם לא קורה, ובכל זאת ביקשתי שיבדוק. אז הוא בדק, ולא חסר שמן. ואז תיארתי לו את מה שקרה. הוא ענה לי שאם זה קרה רק פעם אחת - שאשכח מזה.

מה אתה אומר? יש עוד רעיונות?

פורסם

יש סיכוי שנגעת במוט ההילוכים ובטעות העברת להילוך 2?

לגבי הקווים האדומים אני לא יודע, אבל ייתכן והמוט לא יושב כמו שצריך וממהמורה כלשהי זה קפץ, למרות שאני בספק, אבל זה קרה פעם ברכב הישן של אבא שלי.

Opel Adam S 2017

פורסם
יש סיכוי שנגעת במוט ההילוכים ובטעות העברת להילוך 2?

אם הוא היה בהילוך 4 ונגיד שהיה מעביר למצב M אז הוא היה צריך לגעת עוד

פעמיים בידית כדי להוריד להילוך 2 מהילוך 4, תופעה מוזרה כדאי לעקוב אחריה.

פורסם

when all else fails read the manual

אז פתחתי את "ספר הנהג" שקיבלתי ביחד עם הרכב, ושם כתוב על מצב גיר מיוחד שנקרא DIRECT, שקיים רק בחלק מהדגמים (ולא קיים בדגם שלי. במצב זה ידית ההילוכים נשארת במצב D, ומעבירים הילוכים באופן ידני בעזרת המתגים שבגלגל ההגה. כאמור, במכונית שלי לא קיימים מתגים כאלה בגלגל ההגה. "במצב DIRECT מאירות נוריות החיווי D ו-M והסיפרה שמייצגת את ההילוך המשולב מוארת."

בסיכום: הגיר שלי נכנס למצב הנ"ל באופן מסתורי.

פורסם
הבוקר ניגשתי למוסך מורשה וביקשתי שיבדקו אם חסר שמן גיר. נאמר לי שזה כמעט אף פעם לא קורה, ובכל זאת ביקשתי שיבדוק. אז הוא בדק, ולא חסר שמן. ואז תיארתי לו את מה שקרה. הוא ענה לי שאם זה קרה רק פעם אחת - שאשכח מזה.

מה אתה אומר? יש עוד רעיונות?

עוד רעיונות - להתחבר עם סורק תקלות (האם בוצע במוסך?).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שאם התקלה לא תופיע פעם נוספת, אז כשאכניס את האוטו לשירות שנתי הבא, באוגוסט 2014, אבקש סריקת תקלות.

תודה למגיבים!

פורסם

כמה ק"מ על הרכב?

ולמה אתה צריך מוסך כדי להוציא מדיד ולהסתכל עליו? אפילו כתוב עליו HOT \ COLD כך שאפשר לבדוק בכל מצב.

אהבתי שבמוסך שלך לא רצו בהתחלה לבדוק כי "זה כמעט אף פעם לא קורה". מקצוענים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
כמה ק"מ על הרכב?

ולמה אתה צריך מוסך כדי להוציא מדיד ולהסתכל עליו?

50000 ק"מ בערך. (הרכב בן 4 שנים).

ברור שאני לא צריך מוסך כדי למדוד את גובה השמן.

ניגשתי למוסך כדי לדווח על התקלה ולשמוע את התגובה.

• תוכן חדש...