Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיסים ו-Buy2Usa

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מתכנן לעשות קניה קטנה בבלק פריידי שמתקרב,

התכנון הוא משקפיים של רייבאן שעולות באיזור ה-100$ וארנק של עוד 20-30$.

העניין כזה, לא בא לי לשלם מיסים ל-BUY2USA...

ניתן לבקש ממוכר שיושב בארה"ב שלא יכתוב את הערך של החבילה בשום מקום ויסמן אותה כמתנה?

BUY2USA לא יעשו לי על זה בעיות?

פורסם

האם המוכר שולח לארץ? אם כן - בצע שתי הזמנות בהפרש של יום-יומיים עם משלוח ב-USPS כך שהארנק כלל לא יגיע לסף המס, והמשקפיים - או שכן או שלא. נסיוני המוגבל עם מוכרים מארה"ב הוא שהם מציינים על החבילה ערך נממוך ממחיר המכירה - או שמדובר במחיר הסיטונאי או שגם הם מבינים את צרכי הלקוחות. כמובן שהאפשרות השניה נראית יותר הגיונית.

בכל מקרה - משלוח דרך Buy2USA יעלה לך דמי משלוח ובמקרה המתאים גם מיסים - כיון שמדובר בחברה מסודרת שלא יכול להחליק דברים. עם זאת, המחיר שיוצג לך בעת ביצוע הקניה הוא סופי ולא צפויות לך הפתעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנושא נטחן עד דק בפורום,

ברמת העיקרון יש לך את שיפיטו שאליבבה קישר אליו,

כמוכן - מניסיוני (של מאות רכישות מארה"ב) -

המוכרים שם מאוד מקפידים לרשום את הערך המדוייק, בניגוד למוכרים הסיניים שתמיד ירשמו פחות (אפילו על מוצר שעולה 10$ :-P)

שים לב שעל 100$ אתה לא משלם מכס אלא רק מע"מ, כך שזה לא כזה נורא.

שים לב^2 שאת המע"מ אתה משלם על המחיר שכולל משלוח לארץ, אלא אם כן אתה משתמש בחברת שילוח כגון BUY2 או שיפיטו

פורסם

אין בעיה, נצל כאוות נפשך :).

ונראה לי שלא הבנתם, המוצר ישלח בתחומי ארה"ב, למחסני B2U.

משם הוא ישלח אליי.

עכשיו הקטע הוא שאני לא רוצה לשלם מיסים בכניסה לארץ, אז הרעיון הוא להסתיר

את המחיר מ-B2U ובכך לא אשלם מיסים (שמשולמים מראש ל-B2U).

האם מוכרים בארה"ב נוהגים לעשות דברים כאלה? (למשלוחים בתחומי המדינה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנתי אותך, ושוב- האמריקאים לא ישקרו בהצהרה שהם כותבים על החבילה, הם נורא נוקשים שם בהקשר הזה (אפילו את אל קפונה הפילו בסוף על חשבוניות)

כמו שכתבתי ואליבבה לינקק וכנראה לא נכנסת-

שיפיטו מאפשרים לך למלא הצהרת מס בעצמך, אולי זה פיתרון בשבילך (אני מעולם לא ניסיתי כך שלא יכול לעזור לך)

פורסם
אני כמעט בטוח שbuy2 דורשים העתק של חשבונית הקניה.

בטוח, בטוח.

כשיש ספק או כשהחשבונית לא ברורה/מלוכלכת או כשהחשבונית חסרה,

הם מבקשים שתשלח להם את הקבלה על התשלום. קרה לי פעמיים.

בכמה מס מדובר ?!? כולו מע"מ, תשלם כמו גבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חזון אחרית הימים.

רק בישראל מישהו יעיז לשאול בפורום ציבורי שכל העולם ואחותו קוראים בו איך לעבור על החוק.

רק בישראל תראה שחור על גבי לבן על חלונות של חנויות "כאן מוכרים קונוסלות משחקים פרוצים או כאן פורצים קונסלות משחקים".

שירשורים מסוג זה ואחרים הם אחת הסיבות מדוע כבר לא מאמינים כמעט יותר לקבלות. תמיד שאני מגיע לבית המכס לשחרר פריט שדורש אישור משרד התחבורה, המוכס רוצה את שם האתר ממנו קניתי את החלק בכדי לוודא שזהו אכן המחיר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...