Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

יש לי קרוב משפחה בחו"ל שעזב לחו"ל בהיותו בן 16,לפני הצו הראשון.

כמובן שהוא הוכרז כעריק ע"י צה"ל.

כיום הוא בן 29,ומאוד רוצה לבוא לבקר בארץ,

מה העונשים שהוא צפוי להם?אם בכלל?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא מעולם לא קיבל שום צו אז אני בכלל לא בטוח שהוא עריק.

אני מציע לו ליצור קשר עם שלטונות הצבא בארץ ולברר מה מעמדו ולקבל מהם אישור בכתב שאין כוונה לגייסו במידה ויגיע לביקור.

יש הרבה אזרחי ישראל תושבי חוץ כמוהו, למיטב ידיעתי יש כבר פרוצדורות בנושא.

אני לא עו"ד, ייתכן שהוא זקוק לאחד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה בחור כזה בן 16 אמור לעשות בכלל אם הוא שומר חוק?

הרי הוא קטין ואם ההורים שלו לוקחים אותו לחו"ל אין לו ממש אפשרות לעשות משהו נגד זה.

האם הוא היה אמור תיאורטית ביומולדת 18 שלו לתפוס את הטיסה הראשונה לארץ? :roll:

בכל מקרה אם זה הסטטוס אז שלא יעיז להגיע לפה לפני שהסיפור שלו מסודר,

נשמע שהוא בהחלט צריך עו"ד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עשה חיפוש ותמצא עורכי דין המטפלים בעריקי ומשתמטי חו"ל.

מי שהיגר מן הארץ אחרי שקיבל צו ראשון היה צריך ליצור קשר עם השגרירות ולהסדיר את מעמדו.

הוא זקוק לייעוץ משפטי רציני ולא לעצות מפורום אוף-טופיק.

קרא כאן:

http://shalomtoronto.ca/news/mistakes-israeli-immigrants-must-avoid-2/

פורסם

כעקרון ברגע שינחת בארץ ויגיע לביקורת הדרכונים הוא ייעצר. משם יועבר לרשות המשטרה הצבאית. משפט צבאי וכלא.

כל זה ברמת ה by the book.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני גם עזבתי בגיל 16 את ישראל, לפי מה שהבנתי בגיל שש עשרה וחצי או שבע עשרה יש לגשת לשגרירות להסדרת מעמד מסויים שייקנה לי אפשרות לבקר עד 120 יום בישראל.

אני חושב שהשגרירות יכולה לעזור לו לסדר את המעמד גם בגיל 29, אחרי הכל המטרה היא לא לזמבר אלא לעזור.

פורסם

אני חושב שהשגרירות יכולה לעזור לו לסדר את המעמד גם בגיל 29, אחרי הכל המטרה היא לא לזמבר אלא לעזור.

:lol: :lol: :lol:

רואים שאתה לא גר במדינת ישראל

:lol: :lol: :lol:

פורסם

מצטרף לשרשור. יש לי חבר שרגע לפני שהוא היה צריך לעלות על מדים , הוא עלה על מטוס. לחבר הזה יש אזרחות גם במדינה שהוא שוהה בה. כיום הוא בן 30 אוטוטו . איזה אופציה יש לו אם הוא רוצה לבוא לביקור ? באמת משטרה צבאית תתעסק איתו ? מה ההיגיון ? הבן אדם בן 30 מה ישלחו אותו לעשות טירונות עם ילדים בני 18 ? ישימו אותו בכלא ? הרי הוא אזרח בעוד מדינה. אי אפשר לכלוא אותו פה לא ? או שאני חי בסרט ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אצלי בטירונות היו אנשים בני 30-23.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...