Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא לא רוצה לראות את פנים כלא 4/כלא 6 לתקופה ארוכה שיוותר עד שהוא יסדיר את העניין.

עו"ד ודחוף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ilgs29

הפורום הזה הוא לא המקום בו תוכל לקבל תשובות מוסמכות.

אתה יכול לנסות לפנות לצבא , מרכז שירות מיטב 03-7388888

קיבלת גם כתובות של גורמים העוסקים בעריקים - נסה לברר אצלם.

ייתכן שתצטרך סיוע של עורך דין המתמחה בתחום, עשה חיפוש ברשת ותמצא.

וכמו שאומרים בצה"ל אלהב"ד : איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור,

מכיוון שהגיע לידי מידע חדש לגבי הנושא והוא:

התיק נסגר מנהלתית,מה זה אומר?

ו"מנותק/נעלם בחו"ל פטור"

אודה מאוד אם יש מישהו שיכול לשפוך מידע לגבי זה

פורסם

יכול לרמוז על פטור אפשרי מצה"ל, אבל עוד לא שמעתי על פטור כזה.

אני יכול להעיד מניסיון, במהלך השירות נשפטתי לשבועיים מחבוש בכלא 4,

ויש שם מחלקה מיוחדת לכאלה שחוזרים מחו"ל ונתפסים בנמל תעופה.

ולכן כמו שאמרו לך כאן כבר כמה וכמה פעמים, תברר מול הרשויות המתאימות.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

מהניסיון שלי העונש המרבי זה מקסימום שבועיים שלושה בכלא 4 עד לקבלת פטור משירות, לא נורא יחסית.

אבל עדיף לבדוק את הנושא מראש כי הכרתי מישהו בצבא שהגיע לכאן רק כדי להתנדב בקרבי ובמהלך השירות אבא שלו חלה בחול והוא נסע לבקר אותו, במהלך הביקור אבא שלו נפטר ובגלל ההלוויה הלא צפויה הוא איחר ביום אחד בחזרה לארץ, כמה שזה ניראה לגיטימי להבין ולוותר לאדם כזה ועוד בכאלה נסיבות הוא עדיין ישב תקופה ארוכה בכלא בהמתנה לכל מיני משפטים נגדו על האיחור הזה של יום אחד.

פורסם
מהניסיון שלי העונש המרבי זה מקסימום שבועיים שלושה בכלא 4 עד לקבלת פטור משירות, לא נורא יחסית.

אבל עדיף לבדוק את הנושא מראש כי הכרתי מישהו בצבא שהגיע לכאן רק כדי להתנדב בקרבי ובמהלך השירות אבא שלו חלה בחול והוא נסע לבקר אותו, במהלך הביקור אבא שלו נפטר ובגלל ההלוויה הלא צפויה הוא איחר ביום אחד בחזרה לארץ, כמה שזה ניראה לגיטימי להבין ולוותר לאדם כזה ועוד בכאלה נסיבות הוא עדיין ישב תקופה ארוכה בכלא בהמתנה לכל מיני משפטים נגדו על האיחור הזה של יום אחד.

לא הגיוני, לפי מה שהסברת הבן אדם איחר רק יום אחד, אפשר לרשום לו חופש, או אם באמת רוצים להיות מניאקים נפקד עד 24 שעות. במקרה כזה עדיין שופטים ביחידה וכמעט תמיד זה נגמר בריתוק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

משהו לא הגיוני בסיפור... החייל לא התקשר למפקדים שלו? הם לא אישרו לו? בתור אחד ששירת בשלישות אני יכול להגיד לך שחסר הרבה מאוד פרטים כנראה בסיפור. לא הגיוני שחייל ילך לכלא בגלל זה!

במהלך שירותי יצא לי להכיר כמה עריקים שאחרי שנה וחצי בשירותם החליטו לברוח מהצבא בגלל בעיות בבית, אחרי שנה החליטו לשחרר אותם מהצבא אחרי שהבחור יצר איתם קשר וביקש שישחררו אותו. עם זאת, שמעתי סיפורים גם על עריקים מחו"ל (טוב זה לא בדיוק "עריקים" כיוון שמעולם לא גויסו לצבא) שהצבא שיחק איתם בצינורות והם בילו בכלא וחזרו לשרת כרגיל.

החל מגיל מסוים הצבא לא עושה בעיות, אני לא זוכר את הגיל נסה להתקשר ולבדוק.

יש מצב אחד מרשויות החוק ישקרו לו בכוונה על מנת לתפוס אותו כאשר יחזרו לארץ?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ברור שיש מצב. לכן ההמלצה היא לא לקנות כרטיס טיסה עד שיש אישור בכתב שהוא פטור משירות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כפי שכתבו לך קודמיי, אם לא בא לו להריח ליזול בכלא 4/6, שיסדיר את הנושא טרם עלייתו למטוס.

אם לא, ברגע שהוא עובר בביטחון בארץ, הוא נעצר, ונשלח למעצר עד המשפט. גם אם הוא פטור

משירות, הוא יכול להשפט על עצם העריקות שהוא ביצע, ויכול לחטוף על זה גם חודשיים בכלא צבאי.

פורסם

לא מבין מה יוצא לצבא / למדינה מלשלוח מישהו בן 30 לכלא . אז הוא יהיה שבועיים בכלא ו? שקודם יתפסו את כל המשתמטים בארץ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הם נוחתים ישירות לביקורת דרכונים, יותר פשוט מזה אין ;).

חוץ מזה, חוק זה חוק ואם מופיע במחשב שאתה חייב XYZ אז, אין ברירה.

פורסם

אז מה ההגיון בכלל בבתי כלא?

בא נשחרר את כל העבריינים שלא רצחו/אנסו כי מסתובבים עבריינים יותר כבדים ברחוב.

הטרגדיה האמיתית עם כל הטיפשים האלה שנמצאים שנים על גבי שנים בחו"ל ולא טורחים להסדיר את עניין העריקות הוא שלרוב, הם חוזרים לארץ להלוויה של אחד ההורים, רק בכדי להעביר אותה בתא המעצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...