Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא יעזו להיכנס לארץ בלי אישורים בכתב! מהשגרירות. (והכתב חשוב מאוד, כל מה שבעל פה ובטלפון - צריך להתייחס אליו כלא קיים)

מניסיון של המעגלים הקרובים אלי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטרף לשרשור. יש לי חבר שרגע לפני שהוא היה צריך לעלות על מדים , הוא עלה על מטוס. לחבר הזה יש אזרחות גם במדינה שהוא שוהה בה. כיום הוא בן 30 אוטוטו . איזה אופציה יש לו אם הוא רוצה לבוא לביקור ? באמת משטרה צבאית תתעסק איתו ? מה ההיגיון ? הבן אדם בן 30 מה ישלחו אותו לעשות טירונות עם ילדים בני 18 ? ישימו אותו בכלא ? הרי הוא אזרח בעוד מדינה. אי אפשר לכלוא אותו פה לא ? או שאני חי בסרט ?

האזרחות הנוספת לא משנה כלום ברגע שהוא אזרח ישראלי שנמצא על אדמת ישראל.

יש סמכות מלאה לשפוט אותו בארץ ולהטיל עליו עונש מאסר.

מצטרף לליביו, שלא יזמין כרטיס טיסה בכלל לפני שיש לו אישור כתוב לבקר בארץ ללא שיוטלו נגדו סנקציות.

לא יסכימו?

שיסע לחופש בכרתים במקום, אותו מזג אוויר והבחורות יותר ליברליות :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בן דוד שלי אותו סיפור. הוא נכנס לארץ חלק! אך לאחר שמשטרת תנועה עצרה אותו לביקורת שיגרתית הוא נעצר. הוא הופיע במסוף תחת ״עריק״

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

67 .. אבל גם זה בגדר המלצה

שיפנה לשגרירות ישראל, יקבל אישור, ויוכל להיכנס, לא צריך להיות עם זה בעיה. בהצגת האישור (מקור בלבד) הוא אומנם יעצר, אבל ברגע שיובא מול שופט הוא ישחורר.

פורסם

היה בזמנו את הסיפור עם הקנדית ההיא שנכנסה לכלא למי שזוכר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא עוזר.

העניין הוא שהוא צריך לדבר עם רשויות הצבא ולהסדיר את המצב לפני שהוא נכנס.

כשאני חזרתי לארץ בגיל 19 הייתי צריך לבקש אישור מהצבא.

הוא תמיד יכול לפנות לתקשורת אם הוא לא מצליח לפתור את זה משם.

רק שלא ייכנס לארץ וייעצר. זה סתם יהיה אידיוטי.

• תוכן חדש...