Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

נשלח לי התושבות מנוע מיפן ביום שישי האחרון ולפי מספר המעקב הוא הועבר לדואר ישראל וממתין לשחרור בישראל. (EMS , מהר).

בהודעה באתר כתוב לי שדואר ישראל מציע לי לטפל בחבילה במקום שאני אצטרך להוציא אותה מהמכס.

אני מודע לכל התהליך הזה בEMS, השאלה האם אני צריך להודיע להם או שהם כבר עושים את זה אוטומטית?

לא בא לי שזה ישכב ויחכה לי, גם אם צריך להוציא קצת יותר כסף, התרגלתי למדינה הזו.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

חבילה נשלחה מאנגליה ב-17 לאוקטובר, פתק הגיע הבוקר והחבילה נאספה.

כנראה עוד פעם שיטת LIFO בדואר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אהלן.

נשלח לי התושבות מנוע מיפן ביום שישי האחרון ולפי מספר המעקב הוא הועבר לדואר ישראל וממתין לשחרור בישראל. (EMS , מהר).

בהודעה באתר כתוב לי שדואר ישראל מציע לי לטפל בחבילה במקום שאני אצטרך להוציא אותה מהמכס.

אני מודע לכל התהליך הזה בEMS, השאלה האם אני צריך להודיע להם או שהם כבר עושים את זה אוטומטית?

לא בא לי שזה ישכב ויחכה לי, גם אם צריך להוציא קצת יותר כסף, התרגלתי למדינה הזו.

אתה צריך לפנות אליהם, כדאי לברר קודם את העלות, למרות שכנראה מאוחר מדי לשחרר עצמאית

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/238?opendocument

פורסם

תאמין לי שהדבר האחרון שאני רוצה גם ב10 שקל רק זה לקחת יום חופש וללכת ולחפש את המכס כדי לשחרר משהו, לפעמים אני מודה שמלאכה נעשית בידיים של אחרים עדיף.

מה שכן , אני צופה לנזק כספי זה כן.

דרך אגב , לא חשבתי מעולם שמשלוח מיפן כולל מEMS יגיע תוך יומיים שלושה לארץ. מדהים. השאלה כמה זמן זה יגיע אליי...

פורסם
כתבה מהיום עם תמונה עגומה: http://finance.walla.co.il/item/3009566

שקים הם הדואר פזורים בחוץ, בדיוק היה גשם. מענין מה עלה בגורלן של החבילות.

יש איזה חבילה מסין שנשלחה עם EMS, מאז שכתוב שזה נשלח לישראל, אבדו עקבותיה. תענוג! עכשיו אני לא יודע אם לפתוח קייס באיביי, או להמתין עד שהדואר/מכס יועיל בטובו לעשות את העבודה.

פשוט זוועה מה שהולך שם, במדינה מתוקנת אנשים היו נישלחים לכלא על הכישלון הזה,בליסוף חבילות נעלמות,מועסקים אנשים שלא יודעים דבר וחצי דבר בתחומם, אין להם מושג במיון והכרת מפת העיר ושיוך החבילה לסניף המתאים וככה החבילות מטיילות בכל העיר/האיזור כי העובד הלא מיקצועי אין לו מושג לאן ממיינים!.

איך הדואר יכול להישתפר ולעבור לציוד מתקדם? מי יפעיל את הציוד הזה? צריך אנשים מקצועיים לזה שלמדו ומבינים את עבודתם ולא מי שמועסק שם כיום.

נ.ב: העיקר שיעבירו את חוק הפורנו- בושה שאלו המנהיגים שלנו ואנחנו בוחרים אותם שוב ושוב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא יודע אם הדואר מעוניין באמת להשתפר, כל עוד הדואר עובד כמו שהוא עובד (בלאגן אחד גדול) יש לו תירוץ להזרמת כספים.

דואר יעיל זאת אומרת ניקוי אורוות ובניית קונספט חדש, מה שקורה בינתיים זה תיקון נקודתי, טלאי על טלאי.

לצערי ראיתי הרבה פרויקטים כאלו (גם בשוויץ) ובסוף זה תמיד נגמר בתוצאה עגומה.

אצלנו החלוקה של הדואר היא יומית, כולל חבילות.

אני יודע כשאני מזמין חבילה אני מקבל אותה תוך 3 ימים ועד 2 בצהריים זה אצלי.

אני מאמין שזה יכול לעבוד גם בארץ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם

חברים , הססטוס של החבילה כבר שלושה ימים ממתין לשחרור דואר ישראל ושהם מציעים לשחרר... השאלה אם זה במכס והם מטפלים לי בזה? תושבות מנוע זה שחרור מהיר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

ליד נתניה, אבל אל תחפש חוקיות בכאוס. יש לי גם הזמנות מ 17.9 ו 18.9 שטרם הגיעו, והזמנות מאוחרות יותר שכבר הגיעו.

:turn-l:
פורסם
חברים , הססטוס של החבילה כבר שלושה ימים ממתין לשחרור דואר ישראל ושהם מציעים לשחרר... השאלה אם זה במכס והם מטפלים לי בזה? תושבות מנוע זה שחרור מהיר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

הם לא ישחררו ויטפלו בלי שתאשר להם, כדאי שתמהר לפני שגם יגבו אחסון.

פורסם (נערך)

כל החיפושים בגוגל מעלים שבמצב הזה הם באמת מטפלים בזה וזה בד"כ צריך להשתחרר\לעבור למכס לכן אני כן חושב שהם מטפלים בזה כי זה המהות של EMS אם אני לא טועה.

מה שמוזר שזה פשוט לא מתעדכן.

טוב, שלחתי להם הודעה.

אם הם חושבים שהם , הם והמכס שיתישו אותי הם ממש טועים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...