Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שסתום פריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות הרבה, למרות שהתשובה שנראית היא לא, אני עדיין אשאל,

האם יש מצב ששסתום פריקה (מה שעושה ת' "פטטטטטטטטטטשששששששש" כל פעם שמעבירים הילוך) יעבוד ללא טורבו ? :) אולי יש משהו אחר שעושה רעש כזה? אני פשוט מת לרעש כזה... :))))

פורסם
סליחה על הבורות הרבה, למרות שהתשובה שנראית היא לא, אני עדיין אשאל,

האם יש מצב ששסתום פריקה (מה שעושה ת' "פטטטטטטטטטטשששששששש" כל פעם שמעבירים הילוך) יעבוד ללא טורבו ? :) אולי יש משהו אחר שעושה רעש כזה? אני פשוט מת לרעש כזה... :))))

יש פתרון

מה דעתך על איזה תאילנדי שישב במנוע,

תחנך אותו לעשות "פטטטטטטטטטטשששששששש",

ואז מה שנותר זה רק לקשור לו את הביצים לשטנגות של ההילוכים,

וכשתעביר הילוך הוא יעשה "פטטטטטטטטטטשששששששש"

:loco:

פורסם

פשוט וקל

לך תעמוד עם רשמקול איכותי ליד אימפרזה טורבו בעלת שסתום פריקה

ותקליט לך כמה שניות מהיצירה המוטורית

אחר כך תעביר למחשב ,ובעזרת תוכנת סאונד פשוטה תעשה מזה טראק שכל כמה שניות תנגן את הקטע המוקלט

ולבסוף תצרוב לך על CD איכותי

ולקינוח יש להגביר את הרמקולים ברכב וללחוץ על PLAY

והנה לך פשששששששששששששששששששששש תוצרת בית

:wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
אני שמח שזה הלצה לכולכם, ידעתי את התשובה מראש , אבל חשבתי אולי יש פיתרון.. תודה לכולכם על הצחוקים... :mad:

תגיד לי אורן יא חוצפן, אנחנו נחכה עוד הרבה זמן לתמונות של האוטו?

:mad:

סתם, בידידות אחי, :lol:

ותעלה כבר ת'תמונות!

פורסם

הייתי שמח להעביר לך את הרעש של שלי , כשמתרגלים לזה זה ממש נמאס ,כי חוץ מזה שהשסתומים האלה יותר חזקים ועמידים ,(וחלק ניתנים לכוונון )-הם סתם לא מועילים למערכת - האויר שנפלט החוצה היה אמור לחזור למערכת במקור וקורה שהמחשב מקבל נתון שגוי לגבי האויר , ויש דלק "מבוזבז " וכתוצאה מכך יכול להגרם backfire:) , סתם ענין של פוזה , מנסיון אצלי פשוט עדיף שסתום פריקה חזק שמחזיר אויר למערכת , אבל לא המקורי .

אצלי -שני שסתומי bosch אורגינאליים (,ממחזרים")חדשים שנקרעו (דיאפרגמה) , שסתום forge שעף מהבנד, ועכשיו קצת יותר כבד עם פשששששטטס מעצבן :mad: .

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם
אני דווקא מכיר מישהו ששם את זה באודי TT וזה בכלל עושה כזאת שריקה כמו במהיר ועצבני (למי שראה)

תחי ההבדל הקטן, לאודי TT יש מגדש טורבו.

פורסם
יום ראשון \ שני יהיהו תמונות אני מבטיח :)

חחחח והמתקן הזה פשוט מגעיל ועצוב :)

אל תעלב, כן?

אבל אם אתה חושב שהמתקן הזה מגעיל ועצוב - למה בדיוק ציינת בהודעה

הראשונה שלך שאתה רוצה לקנות בדיוק מתקן כזה?

פורסם
יום ראשון \ שני יהיהו תמונות אני מבטיח :)

חחחח והמתקן הזה פשוט מגעיל ועצוב :)

אל תעלב, כן?

אבל אם אתה חושב שהמתקן הזה מגעיל ועצוב - למה בדיוק ציינת בהודעה

הראשונה שלך שאתה רוצה לקנות בדיוק מתקן כזה?

זה די ברור למה...

הוא מתכנן לקנות GTI...רק מתכנן...למרות שהיא כבר בחתימה שלו... הוא תיכנן לפני זה לקנות רכב ב60K ואחרי יומיים ירד ל20K מקסימום... הוא *יין לנו את השכל מה לשפר ביונדאי קופה למרות שלא היה לו שביב של רצון או כוונה לקנות אחת כזו.... בקיצור - הוא מזיין לנו את השכל על שטויות ואז מתאים את עצמו לעמדת הרוב!!!

אורן - הגיע הזמן שתתחיל להיות רציני ולא לכתוב הודעה על כל חצי מחשבה שיש לך (אני יודע שזה גם אחרי מאמץ...) זה מוריד את הרמה בפורום , זה דוחף הודעות חשובות ורציניות אחורה...

דייייייייייי! :evil:

:-)

פורסם

אריאל, קודם כל דברים שאתה לא יודע, **נערך - אורן, תרגע בבקשה** לגביהם,

דבר שני, יש לי עדיין 60K , נאמר לי לאחר דברים שיונדאי זה על הפנים

ואחרי שניפצו לי את החלום ,החלטתי ללכת על משהו שעולה לא הרבה, ולשפר אותו

אז אני אקנה 205 (יום ראשון, אבל הדיל כבר סגור ונעול) ואשפר לה ת'צורה

לגבי המתקן שעושה "פפפטטטששש" כולה שאלתי אם יש דבר כזה שעושה את זה ללא טורבו, לא התכוונתי להקלטה מפגרת או פיגור מסוג אחר שלא נשמע אפילו דומה לזה, התכוונתי לשסתום פריקה שפורק אוויר ממקום אחר לא מהטורבו, לא חשוב בקיצור לא משנה

אריאל התגובות שלך ממש לא במקום , זכותי לשאול ולדבר על מה שארצה ולעלות 1001 רעיונות ולהחליט שהיום קניתי 205 ומחר אני אקנה SLK חדשה בשביל הכיף שלי

לך אין שום זכות להגיד כלום בנושא, ולגבי מאמץ בחשיבה, סלח לי , אבל שתגיע לרמה שלי נדבר .. עד אז , שב בצד ושתוק

אתה פשוט בנאדם מגעיל שיודע רק לרדת על אנשים ולמצוא דברים שליליים כגון החתימה שלי

כן אני מאוד מרוצה מקניית הרכב וכן הייתי עד עכשיו על רכב שנת 83 וזה עליה מדהימה בכח ושנתון בשבילי

• תוכן חדש...