Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שסתום פריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אריאל, קודם כל דברים שאתה לא יודע, **נערך - אורן, תרגע בבקשה** לגביהם,

דבר שני, יש לי עדיין 60K , נאמר לי לאחר דברים שיונדאי זה על הפנים

ואחרי שניפצו לי את החלום ,החלטתי ללכת על משהו שעולה לא הרבה, ולשפר אותו

אז אני אקנה 205 (יום ראשון, אבל הדיל כבר סגור ונעול) ואשפר לה ת'צורה

לגבי המתקן שעושה "פפפטטטששש" כולה שאלתי אם יש דבר כזה שעושה את זה ללא טורבו, לא התכוונתי להקלטה מפגרת או פיגור מסוג אחר שלא נשמע אפילו דומה לזה, התכוונתי לשסתום פריקה שפורק אוויר ממקום אחר לא מהטורבו, לא חשוב בקיצור לא משנה

אריאל התגובות שלך ממש לא במקום , זכותי לשאול ולדבר על מה שארצה ולעלות 1001 רעיונות ולהחליט שהיום קניתי 205 ומחר אני אקנה SLK חדשה בשביל הכיף שלי

לך אין שום זכות להגיד כלום בנושא, ולגבי מאמץ בחשיבה, סלח לי , אבל שתגיע לרמה שלי נדבר .. עד אז , שב בצד ושתוק

אתה פשוט בנאדם מגעיל שיודע רק לרדת על אנשים ולמצוא דברים שליליים כגון החתימה שלי

כן אני מאוד מרוצה מקניית הרכב וכן הייתי עד עכשיו על רכב שנת 83 וזה עליה מדהימה בכח ושנתון בשבילי

תודה על התגובה הבוגרת והמשכילה...

בכל מקרה , בנוגע לחלום שלך , היונדאי קופה , חלומות לא מתנפצים כל כך מהר אלא אם הם לא רציניים...

שנית , אתה מוכיח שאתה לא רציני בכך שאתה מתכוון לקנות רכב , לא מכיר את מצבו המכני , לא מכיר את ההתנהגות שלו או כל דבר שקשור אליו חוץ מסיפורים וישר כותב "אני אשפר לו את הצורה" . שלא תבין לא נכון , אני לא שם *ין על מה שאתה מתכוון לעשות ועל מה שאתה חושב אבל עצם זה שאתה מעלה כל מחשבה כזו לפורום או מתבטא בצורה כזו בפורום הזה שאמור להיות רציני ולא חאפרי - אז זו לא זכותך!!!! זה פורום ציבורי אמנם , אבל במקור הוא פורום פרטי , אם אתה רוצה לדבר שטויות - לא כאן!!!

בגלל אנשים כמוך אנשים טובים שתורמים לפורום לא כותבים בו כבר כמה שבועות...

אז תעשה לנו ולעצמך טובה - או שתתחיל לקחת אותך ואת הפורום ברצינות או שתהפוך לפאסיבי...

ובנוגע ל"להגיע לרמה שלך..." - אני מעדיף לא להגיב...תודה!

:-)

פורסם

למה?

רק תסביר לי את המשפט הזה. אני חייב :!:

עוד לא היתה לך 205 GTI, אתה לא מכיר את האוטו , אתה רגיל לאסקונה 83' , ראבאק , מה אתה רץ לשפר???

אתה טוען שאתה בחור רציני וברמה , תוכיח קצת בגרות מוטורית.

ולא , אני לא יורד עליך , אני באמת ובתמים מנסה להבין איך בנאדם רציני כמוך חושב?

אולי אני פה הפסיכי , לא יודע... :roll:

*ההודעה נכתבה לפני שנצפתה ההודעה של אריאל*

פורסם

למה?

רק תסביר לי את המשפט הזה. אני חייב :!:

עוד לא היתה לך 205 GTI, אתה לא מכיר את האוטו , אתה רגיל לאסקונה 83' , ראבאק , מה אתה רץ לשפר???

אתה טוען שאתה בחור רציני וברמה , תוכיח קצת בגרות מוטורית.

ולא , אני לא יורד עליך , אני באמת ובתמים מנסה להבין איך בנאדם רציני כמוך חושב?

אולי אני פה הפסיכי , לא יודע... :roll:

מצטרף לתהיה....

אתה בטוח שאתה מוכן לרכב כמו GTI?

אתה חושב שתדע לשלוט בה גם כלא "משופרת"?

תכל'ס עשית עליי רושם של בן אדם של פוזה - יודנאי קופה, צביעת מגבים בתכלס וכל מיני שטויות - מה הקשר בינך לבין GTI?

יובל.

פורסם

1. לא רצתי לשפר שום דבר, זה הכוונות שלי שבעתיד אני אשפר ואהיה בעזרת השם מהיר כמו הרוח

2. מזה לא מכיר את האוטו , איך אכיר אם לא אקנה!?!?!? יש מקום שנותן נסיעות מבחן על רכב מסויים לפני שאני קונה??? אם כן אז אני רוצה איזה BMW סדרה 7 לאיזה שבוע "לבדוק אותה"

אריאל, התשובה שלי מאוד בוגרת שלא כמו שלך,

החלום שלי התנפץ כי כולם אמרו שהמנוע של יונדאי שווה לתחת , אז ביעסו אותי וירדתי מזה

אני מאוד רציני בקניית רכב עובדה, קניתי.

פורסם

[code:1:27517ffb72]

החלום שלי התנפץ כי כולם אמרו שהמנוע של יונדאי שווה לתחת , אז ביעסו אותי וירדתי מזה[/code:1:27517ffb72]

אם ככה חלומות מתנפצים... בגלל מה ש*כולם* אומרים?

סתם בשביל הקוריוז : יונדאי קופה 2.0 ליטר ידני חזקה יותר מGTI 1.6 בת 11+

ובכל מקרה , גם ה205 היא בחירה נהדרת

תתחדש ושיהיה בהצלחה!

פורסם
1. לא רצתי לשפר שום דבר, זה הכוונות שלי שבעתיד אני אשפר ואהיה בעזרת השם מהיר כמו הרוח

2. מזה לא מכיר את האוטו , איך אכיר אם לא אקנה!?!?!? יש מקום שנותן נסיעות מבחן על רכב מסויים לפני שאני קונה??? אם כן אז אני רוצה איזה BMW סדרה 7 לאיזה שבוע "לבדוק אותה"

אריאל, התשובה שלי מאוד בוגרת שלא כמו שלך,

החלום שלי התנפץ כי כולם אמרו שהמנוע של יונדאי שווה לתחת , אז ביעסו אותי וירדתי מזה

אני מאוד רציני בקניית רכב עובדה, קניתי.

גם אמרו לך שאתה לא מסוגל להתמודד עם GTI , אז מה?? אתה עדיין לוקח אחת לבדיקה מחר...

דבר שני - מאוד מבריק מצידך לקנות רכב כמו 205GTI לפני הבדיקה... למה אתה לוקח לבדיקה? למה לבזבז כסף , הרי הרכב בסדר לא? הוא כבר שלך! זה די דבילי לקחת רכב שלך לבדיקת קניה...

בקיצור , יצאת לא מבריק... עזוב...

פורסם

אתה ממש דביל אהה...

לא שילמתי עדיין , אבל העיסקה סגורה (חבר שלי מומחה ל205 שפירק את שלו מהקצה אל הקצה בחן אותה והסתכל ובדק ועשה אנערף מה) , העיסקה סגורה אני מאוד מעוניין באוטו ויום ראשון אחרי הבדיקה שהיא "תשובה סופית" המפתחות אצלי

פורסם
אתה ממש דביל אהה...

לא שילמתי עדיין , אבל העיסקה סגורה (חבר שלי מומחה ל205 שפירק את שלו מהקצה אל הקצה בחן אותה והסתכל ובדק ועשה אנערף מה) , העיסקה סגורה אני מאוד מעוניין באוטו ויום ראשון אחרי הבדיקה שהיא "תשובה סופית" המפתחות אצלי

קודם כל אל תקלל....חבל עליך...

שנית , אתה זה שכותב בחתימה שלך ובכינוי שלך שיש לך 205GTI... לא אני אמרתי שהיא שלך...

שלישית - חבר שלך בחן אותה, הסתכל חיצונית זה טוב ויפה... תחכה לבדיקה, תראה מה הם אומרים ורק אז תגיד שקנית GTI... לא לפני!

זה שאתה מעוניין ברכב והמוכר אמר שהוא מוכר רק לך לא אומר כלום כי אולי הרכב דפוק מהיסוד או שעבר שיפוץ כללי או אלוהים יודע מה...

לסיכום הת'רד הזה -

עד שאין "תשובה סופית" אל תכתוב סתם דברים (זו המלצה ולא מעבר לזה) ואנא ממך , עזבת את MAXTUNING כי לא התאימו לך הילדים שם... אל תגרום לאנשים כאן לעזוב בגלל ילדים כמוך...

פורסם

שמע, אני תופס ממך בנאדם מגעיל , אבל זה תפיסת העולם שלי,

אני מצטער ש"קיללתי" אותך באמת זו הייתה ירידה ברמה, עדיין לא בשביל האיומים שלך שלא ממש עובדים , אבל שיהיה,

בכל מקרה, גם את המנוע הוא בדק ואין לי מושג מה עוד עשה, בכל אופן תודה לכולם על התשובות ואני מצטער אם אני נשמע כמו ילד אני נוטה להתעצבן מהר ביחוד שצריך להסביר את עצמי 1000 פעם ועוד מותחים עלי ביקורת. סליחה.

יום טוב לכולם וגם לך אריאל

פורסם
שמע, אני תופס ממך בנאדם מגעיל , אבל זה תפיסת העולם שלי,

אני מצטער ש"קיללתי" אותך באמת זו הייתה ירידה ברמה, עדיין לא בשביל האיומים שלך שלא ממש עובדים , אבל שיהיה,

בכל מקרה, גם את המנוע הוא בדק ואין לי מושג מה עוד עשה, בכל אופן תודה לכולם על התשובות ואני מצטער אם אני נשמע כמו ילד אני נוטה להתעצבן מהר ביחוד שצריך להסביר את עצמי 1000 פעם ועוד מותחים עלי ביקורת. סליחה.

יום טוב לכולם וגם לך אריאל

אמרו שאני מסריח, אמרו שאני מגעיל , גם אמרו שאני בנזונה -

האמת - נכון!

:twisted:

אם אתה צריך להסביר את עצמך 1000 פעם אולי אתה לא מסביר טוב...תחשוב על זה!

בכל מקרה - שיהיה בהצלחה עם הGTI!

פורסם

אריאל אח שלי חלאס מה הקטע בלהגיב כל כך הרבה , נכון שיש הודעות מטומטמות וקטונתי מלהגיד מי ולמה כי אני גם צעיר וחדש בפורום יחסית.

עכשיו במקום לפנות אליו בפרטית ולהסביר לו שזאת הודעה לא במקום ושיוריד אותה, התיחלתה להיתפלסף על 200 עמודים שלא מעניינים אף אחד..

כמו שאמרה פעם מורה בכיתה ג :"שכל אחד ישמור על הפה שלו".

(אני אומר את זה מנסיון עם ויכוח מטומטם שהיה לי עם רועי אבל רובו היה בה"פ,ומאז אני משתדל ליכתוב רק שצריך ולא להיתייחס לדברים שאני לא מי יודע מה מסכים להם , ואם בכל זאת אז בה"פ.)

ובכל מיקרה מזה משנה לך החתימה שלו??!!!!

קנה לא קנה איך למה.

מעניין תביצה השמאלית..(האמת גם הימנית התחילה להתעניין)..

שבת שלום לכולם...... :lol:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

• תוכן חדש...