Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע הרכב-שחור או לבן?-מיתוס או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון שאני עושה שאני נכנס לרכב בשעות הצהריים,

מניע אותו ויוצא החוצה, מוריד את ה 2 חלונות הקדמיים עד הסוף ופותח את הסאן רוף, פותח את אחת הדלתות האחוריות בזמן שהכל פתוח, שותה קצת מים דקה שתיים, ונכנס לרכב.

בקיץ זה אכזרי להכנס לרכב שהוא עמד בשמש, אני לא רוצה לדעת מה בעלי הרכבים השחורים עושים.

אני נוהג ברכב בלי מזגן. התרגלתי.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
70 מעלות? אולי משטחים מסויימים מגעים לטמפרטורה כזאת, לא מאמין שטמפרטורת אויר מגיעה לתחומים כאלה בתוך הרכב.

לא היגיוני, אנשים היו מקבלים כויות חום.

מגיעה גם ליותר, בדוק., אני מדדתי אישית מעל 80 בטמפ' סביבתית של בסביבות 30. זה קורה בגלל רדיאציה (הקרנה) של חום מהמשטחים בתוך הרכב.

הטמפ' בתוך הרכב קשורה פחות לצבע הפח ויותר לצבע המשטחים הפנימיים (דשבורד, כסאות וכו') אם כי אין הרבה הבדלים בשורה התחתונה.

הדרך היעילה ביותר להוריד את טמפ' תוך הרכב לפי הספרות היא על ידי כסוי החלונות. לא מדדתי כמה זה משפיע אבל תיאורטית זה אמור להשפיע מאוד.

פורסם

אז זהו שהשחרה של חלונות עוזרת והרבה אפילו , אני אישית עשיתי עכשיו השחרה מלאה לחלונות האחוריים שלי ביונדאי וגם בנוסף להשחרות שמתי צילונים על החלונות ששום אור לא יצליח לחדור לרכב וזה גם עובד מעולה והרכב ממש קריר גם בשעות של הצהריים , בעבודה שלי לצערי הרב הרכב נאלץ בלית ברירה לבלות עד 14 שעות ביום מתחת לשמש בלי שום חניון או גג שמכסה את הרכב , לפני יומיים הלכתי וקניתי סך שמש מעולה מאוטו דיפו שממש מחשיך לי את כל החלון הקידמי וככה אני שומר פחות או יותר על רכב יחסית קריר...

פורסם

אישית יש לי כיסוי מלא לרכב, כשאני שם את זה הרכב נישאר הרבה יותר קריר, בכול מקרה אני שם צילון טוב שקיבלתי פעם על השמשה הקדמית, מוריד את החום ברכב משמעותית.

פורסם

הטמפ' בתוך הרכב קשורה פחות לצבע הפח ויותר לצבע המשטחים הפנימיים

הטמפ' קשורה לאפקט החממה, הנגרם מחדירת קרני שמש דרך זכוכיות הרכב. חפשו בפורום.

היא בהחלט נעה סביב 70-80 מעלות צלזיוס לרכב סגור, ותלויה בשטחי החלונות שלו ובזוית שלהן.

הדרך היעילה ביותר להוריד את טמפ' תוך הרכב לפי הספרות היא על ידי כסוי החלונות.

נכון.

הצללה פנימית לא עוזרת, כיוון שאפקט החממה מתקיים בחדירת הקרנים.

הצללה חיצונית משפיעה משמעותית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז ככה, אצלי כל חלקי האוטו מבפנים הינם בגוון שחור כך שהרכב מתחמם בצורה לא נורמאלית, עשיתי השחרה לחלונות האחוריים, אני שם צלון על השמשה הקדמית כשאני יוצא מהאוטו ועדיין - 80~ מעלות.

כמו החברה כאן גם אני נוהג להכנס לאוטו כמה דק' לפני, להניע להדליק מזגן\לפתוח חלונות ולנעול אותו מונע. עושה פלאים!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, לי זה לא משנה.

לא משנה כמה חם האוטו, ברגע שאני מניע אותו המזגן מתחיל לעבוד, ותוך פחות מ2 דקות כבר שכחתי שהיה חם כשנכנסתי

Auto Emoción

פורסם

בידיוק אתמול אני וחבר עברנו טיגון עמוק אחרי שהוא החנה את המזדה 3 השחורה שלו ליד תחנה מרכזית בשעות הצהריים בזמן שהסתובבנו בקניון לפחות שעתיים (בגדים למסיבת סיום) :)

אני זוכר שהתקשיתי לנשום שנכנסו לאוטו,תופעה מדכאת אכן...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני עשיתי חלונות כהים בג'יפ לפני חודש.

כל החלונות האחוריים + שמשה אחורית.

ביחד עם מגן שמש קדמי בחניה - תענוג.

המזגן מקרר את החלל של האוטו ב - 2 דקות.

פשוט הבדל עצום.

אלי

פורסם

נכון.

הצללה פנימית לא עוזרת, כיוון שאפקט החממה מתקיים בחדירת הקרנים.

רזי,

הצללה פנימית של צלון לרוחב החלון הקדמי מאוד מאוד עוזרת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו כן שמעתי סיפור על בחור עם אלפא שחורה כלשהיא שהשאיר אותה באיזה יום שרבי באמצע הצהריים בחוץ וחזר לגלות שהכפתורים של המזגן נמסו ונזלו על הדשבורד, לא נעים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

נמס לי השלט של הרדיודיסק!

בדרך כלל הטמפרטורה ברכב שהוא בשמש עם צלון היא 60 +-

בלי צלון הביפר לא מראה,ז"א מעל ל70.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני כמה זמן גיליתי שיטה חדשה , כאשר אני פותח את הרכב מהשלט ומחזיק בלחיצה ארוכה זה פותח את כל החלונות ברכב חוץ מהסאנרוף .

מומלץ לנסות בכל רכבי הVAG

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

איביזה טורבו 2002

ביפר של רב בריח

טמפ" בשיא צהריים 68 מעלות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...