Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע הרכב-שחור או לבן?-מיתוס או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז? 135 פרנהייט זה 57~ מעלות צלזיוס; 126 פרנהייט זה 52~ צלזיוס. הבדל של 5~ מעלות צלזיוס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מכסחי המיתוסים בדקו:

SPINOFF: A black car heats up faster than an identical white car. (From Pilot 2)

CONFIRMED

A fan wrote in and asked a follow up question: "Does the color of a car affect the way it heats up?". The MythBusters used two identical cars, one black the other white and left them both out in the summer heat with thermometers in both. By mid-afternoon the black car had heated up to a temperature of 135 °F while the white car topped off at 126 °F, almost 10 degrees cooler.

בקיצור: הבדל של 5 מעלות צלסיוס.

יש לך איזה קישור מאיפה לקחת את זה ? מעניין אותי לקרוא/לראות את זה

פורסם

דווקא הצבע של פנים הרכב משפיע יותר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אין קשר בין צבע הרכב לטמפ' תא הנוסעים.

החום נאגר ברכב דרך השמשות - אפקט החממה, ולא דרך הפח.

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הכל שטויות , חום לא חום .. הכל עניין של טעם, אם אתה אוהב את הצבע השחור אז תקנה ותצבע בכיף שלך .

אבל אם אתה חושב שיהיה לך חם מאוד ולא תוכל ליסוע בחום כזה את תחשוב על מזגן לרכב:wink:

3930.jpg
פורסם

בלנסר השחורה של ההורים (ריפודים בהירים) לא נורא בכלל להכנס ביום חם. אם הייתי צריך לבחור ברכב הספציפי הזה בצבע חיצוני בלבד הייתי לוקח את השחור

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

השרשור בן 9 שנים :(.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מניח שהשאלה הזו נשאלה כבר, אך לצערי לא מצאתי את השרשור אותו חיפשתי. בארץ יש לא מעט רכבים לבנים, האם יש לכך סיבה מיוחדת? להבנתי הטמפרטורה בתוך חלל הנוסעים גבוהה יותר ברכבים כהים(גם לריפוד יש השפעה על כך),אך האם מדובר בהפרש טמפרטורה משמעותי? עד כמה נורא יהיה לרכוש רכב עם צבע כהה, למשל?

שאלה נוספת - אני ומשפחתי מעוניינים לרכוש רכב חדש (פיאט טיפו), עבור צבע לבן מחיר הרכב נמוך יותר ב1800 שקלים מאשר שאר הצבעים. מה היאסיבה לכך? להבנתכם? תודה לעונים..

פורסם

אני מבין שצבע שחור פשוט קולט חום, אבל חכה לעוד תגובות.

לגבי צבע לבן, אני משער ששאר הצבעים הם מטאליים ולבן לא (על פי מה שידוע לי) ועל מטאלי לוקחים יותר כסף.

בכל מקרה, גם אם אתה לוקח צבע כהה, אתה תמיד יכול להכהות את החלונות, לשים צילונים וכן הלאה.

פורסם

היו הרבה דיונים על כך ואם אני זוכר נכון הייתה תוכנית במחכסי המיתוסים וההבדל לא היה גדול.

באוגוסט לא משנה איזה צבע יהיה לך את תדליק מזגן.

לרוב צבע מטאלי עולה יותר ואולי בטיפו הלבן לא מטאלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צבע מטאלי באור שמש מנצנץ,כאילו יש נצנצים כאלה,בצבע רגיל אין.

לבן מטאלי בדרך כלל נקרא לבן פנינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...