Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. ברכבי כרגע 2 לוחיות הרישוי צהובות פשוטות ללא כיתוב ה-IL הכחול. שאלתי היא מתי התחילו להוסיף את הסממן הישראלי והאם עדיין ניתן להשיג את הלוחיות הישנות.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אני מתאר לעצמי שבשנים 2000-1, כי היה לי רכב מודל 2000 כבר עם לוחיות מהסוג החדש, ומצד שני אתה אומר שבדגם 2001 עדיין אין לך את ה-IL.

כנראה חשבו שישראלים יסעו לחו"ל עם הרכב, רק שכחו שזה לא אירופה כאן, איפה שהכל במרחק נסיעה, ולהוציא רכב מהארץ זה שישו ושימחו שלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני כמה חודשים עשיתי טסט לאוטו ונכשלתי על לוחית רישוי. הלכתי לבחור שמכין שם את הלוחיות והוא אמר שמעכשיו חייבים שיהיה בלוחית את הדגל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נדמה לי שרק כשמוציאים לוחית חדשה צריך שיהיה עליה את זה. מותר להשתמש בלוחית ישנה שאין להIL והיא לא פסולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם

פעם עוד נותרו סטוקים ללא דגל, היום לפי מה שאמרו לי במכון רישוי כבר לא נשארו כאלה. לא יודע אם זה קשור לחוק.

גם לדעתי זה סיפור של 10-12 שנה אחורה, אז החלפתי ועוד שאלו אותי עם/בלי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האמת זה גם מאוד מכוער התוספת הכחולה על לוחית רישוי צהובה, מיותר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פעם עוד נותרו סטוקים ללא דגל, היום לפי מה שאמרו לי במכון רישוי כבר לא נשארו כאלה. לא יודע אם זה קשור לחוק.

איתי, לפני מספר חודשים ניגשתי להוציא לוחית ללא דגל, לא הסכימו, כשחזרתי עם המכונאי הוציאו ואף עזרו להתאים למסגרת שהבאתי עימי, מצ"ב תמונה :

05.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• אחראי פורום
פורסם
איתי, לפני מספר חודשים ניגשתי להוציא לוחית ללא דגל, לא הסכימו, כשחזרתי עם המכונאי הוציאו ואף עזרו להתאים למסגרת שהבאתי עימי, מצ"ב תמונה :

זה בדיוק מה שחשבתי לעשות, פשוט לחתוך את החלק התחתון.

לא שיש לי בעיה עם הדגל, אבל גם השלט האמריקאי גדול מדי לדעתי.

מאיפה המסגרת?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הרכב שלי הוא 99 לצורך העניין והלוחית נראית חדשה ככה שקשה לי להאמין שאלו הלוחיות המקוריות

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...