Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן, E63 או E55, מתיחת פנים עם מנוע וגיר שונים.

ה-M5 יותר מתנהגת מאלה והייתי מאוד קרוב לרכוש אחת אך המוסכניק שלי אמר לי לברוח מהדגם כמו מאש, היום בדיעבד אני ממש לא מתחרט שירדתי ממנה.

ה-C63 כמובן מתנהגת יותר טוב שכן היא קטנה וקלה יותר ומתחרה ב-M3.

לגבי עניין הביקוש אני חייב לציין שהמגמה פה בהונג קונג השתנתה, עד דור ה-"63" (כלומר C63 ו-E63) השליטה היתה בידי ב.מ.וו על שלל דגמי M, מכניסת הדור של ה-63 המגמה השתנתה לחלוטין, יש פה אמנם הרבה דגמי M אבל קל לזהות שיש כמות גדולה יותר של דגמי AMG ואחרי שנהגתי ב-M3/5 ובמתחרות לבית AMG אני מבין היטב את הסיבות לשינוי הזה (אגב, כדי שלא יגידו שאני משוחד אפשר לחפש ולראות שכתבתי דברים באותה רוח בערך שנה וחצי לפני שהפכתי לבעלים של אחת).

לטעמי ובהנחה ומדובר על רכישה בישראל (משמע אין מסלול אמיתי)- ה-C63 הרבה יותר מהנה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

קצת הבהלתם אותי בהקשר לעלת החזקה בM5 .

על איזו רמת מחירים מדובר?(לא ברמת השקל אלה הערכה גסה)

תודה אבי

פורסם

אני מבין שאתה מחפש רכב ספורט בתקציב עד 250K ,מה הקשר M5 .? מדובר במכונית סאלון שרירית

ולא ברכב ספורט ,M3 בתקציב תיכנס לך במודלים 08-07 ודיי נדיר למצוא אחת, C63 מגיעה במודלים חדשים ולא תיכנס בתקציב.

יש כרגע BMW 335I ביד2 מודל 2008 ,הייתי מתעניין.

פורסם

C63 מגיעה מ-2008.

לגבי ה-M5 אני לא זוכר לומר לך מספרים מדוייקים אבל היא יקרה משמעותית ביחס ל-AMG המקבילה שגם נחשבת לאמינה יותר מהבווארית.

לגבי ההתנהגות של ה-M5 ומתחרותיה, אין ספק שאין להם את החדות כמו שיש לאחיות הקטנות שלהן אבל הן יודעות לספק הנאה גם בכבישים טכניים הודות למתלים נשלטים אלקטרונית ויודעות לשמור על קצב מאוד גבוה בכבישים האלה.

אם היה מדובר ברכב שהולך לעבוד חזק במסלול הייתי לגמרי בדעה של מלך האודיו אבל בכביש הציבורי בודדים הכלים שיהיו מהירים יותר מ-M5 באיזה סגנון כביש שתבחר.

פורסם

ה-M5 פשוט לא קורצת לי (אולי כי לא נהגתי) , אז אני מתעלם מקיומה בשרשור מעתה , מה שמחזיר אותנו לאחת החביבות עליי - C63 .

אז לחברנו שכתב בנוגע למחיר , נדירות וכו' של ה-C63 אתה טועה , ומי שירצה אחת יקנה אחת (משומשת) במחיר גם שישאיר כסף לקפה בעין כרם .

אני עדיין חושב שבכל השרשור הזה הספורטאית המצטיינת היא ה-Z4M (אגרסיבית ומחוטבת ,מה שאף אחד מהמכונית שהזכרנו פה לא , למעט ה-M3 שהיא קצת יותר פה קצת פחות שם בדמיון ל-ZM) , לא יודע אם אני אשכנע את פותח השרשור שנרתע מהמחיר , אבל זה אותו המחיר עבור כל שאר הצעצועים שהוזכרו בשרשור .

מלבד זאת , בהשוואה למכונית הקודמת של פותח השרשור , רק ה-Z4M\קאיימן\370Z ירגישו מעבר טבעי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

על Z4M לא נהגתי לכן אין לי דיעה לגביה, מבין יתר המכוניות שהוזכרו (כולל קאיימן ושות') ה-C63 היא החביבה עלי ללא ספק, שילוב של יכולות ספורטיביות עם תיבול שובב מאוד וזנב שמח טבעי וסאונד שמפרק את העצמות.

פורסם (נערך)

אגב, לא התייחסתי לכך אבל AUDIO KING ציין את ה-335 וזו מכונית שאכן ראוייה לציון כי יש לה פוטנציאל שיפורים גדול מאוד ובקרב חבריי יש כמה כאלה שנוסעות מאוד חזק (עומדות היטב עם M3 מאותו דור) וגם מתנהגות מצויין.

בהחלט מכונית ראוייה, פחות מתנהגת מ-M3 אבל גם בזה קל לטפל ומכיוון שאני נוטה להאמין שהיצע ה-335 רחב יותר (יחסית,כן?) מזה של ה-M3 אולי כדאי לשקול את זה אבל אם התקציב מאפשר אז כמובן תבדוק את ה-M3 שהמלך פה ציין.

עריכה,

MOONLIGHT עברתי שוב על השרשור ושמתי לב שבהודעה #13 נתת ברקס על כל דגמי מרצדס ועניין אותי לשמוע את הסיבה (סקרנות, לפי החתימה שלך החזקת רכבים די שונים בתכלית לכן מסקרנת אותי ההתרשמות שלך).

בכל אופן אני איתך לגבי הקאיימן, מכונת נהיגה משובחת רק שלטעמי יש מדי פעם מצבים בהם הרגיש לי שלא היה מזיק עוד קצת כח (מדובר על קאיימן S), דבר שאני כמעט בטוח ש"טופל" בקאיימן R.

בלי קשר, הקאיימן החדשות מ-ה-מ-מ-ו-ת, לטעמי הרכב הכי יפה שיצא מפורשה ב-10 שנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

הM3 שמוצעת היא יפיפיה ,היא מוצעת בתג מחיר גבוה משמעותית מהתקציב שלי.

אם ניקח לדוגמא את הM5 ואת הC63 אין הרבה אנשים שיכולם להרשות לעצמם לרכוש אותם ,ועוד פחות שיכולם ללעמוד בתחזוקה הגבוה שלהם.

כשמגיעים עם רכב כזה למוסך רואים רכב של מיליון שח, ולא של 215000 ,ולכן אני לא מוכן לשלם מעבר למחירון,

מה גם שאני לא רואה שהם נחטפות,להפך הם שוכבות חודשים בלוח.

פורסם

ה-M5 וה-C63 נמצאות ברמת מחירים שונה מבחינת תחזוקה (ה-M5 יקרה יותר).

מנסיון של כמה חברים עם C63 מדובר ברכב אמין למדי, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות הקשורות למנוע\גיר ואת חלק ניכר מהאלקטרוניקה (נוחות, חיישנים וכו') היא חולקת עם הדגמים העממיים יותר ואת אלה ניתן לרכוש מחו"ל במחירים סבירים יחסית.

מה שכן, מנוע 6.3 ליטר זה אומר מנוע שאוהב לשתות ושלא ימכרו לך סיפורים שהוא חסכוני במצב כזה או אחר, זה לא רכב שמעודד אותך לנהוג חסכוני בניגוד ל-M3 שפחות משדרת לנהג "אטרף" ומצאתי את עצמי נוהג בה כמה פעמים בצורה רגועה.

עם ה-C63 וכל הסאונד הזה שעוטף את הרכב לי מאוד דגדג לסחוט את דוושת הגז כמעט בכל מצב.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך ידידי זה שתרשם לפורום BMW אמריקאי ולפורום AMG אמריקאי ותתייעץ לגבי תקלות נפוצות ועלויות תיקון, זה יתן לך מושג אמיתי יותר אודות עניין התחזוקה.

אני יכול להתייעץ עם חברים שלי פה שמחזיקים רכבים כמו אלה שאתה מתעניין לגביהם אבל זה לא יתן לך אומדן אמיתי כיוון שהנסועה פה נמוכה משמעותית מאשר בארץ (הרכב שלי שנת 2003 עם 49xxx קילומטר, אמנם נמוך יחסית לממוצע פה אבל אתה מבין את הכיוון).

פורסם
ה-M5 וה-C63 נמצאות ברמת מחירים שונה מבחינת תחזוקה (ה-M5 יקרה יותר).

מה שכן, מנוע 6.3 ליטר זה אומר מנוע שאוהב לשתות ושלא ימכרו לך סיפורים שהוא חסכוני במצב כזה או אחר, זה לא רכב שמעודד אותך לנהוג חסכוני בניגוד ל-M3 שפחות משדרת לנהג "אטרף" ומצאתי את עצמי נוהג בה כמה פעמים בצורה רגועה.

עם ה-C63 וכל הסאונד הזה שעוטף את הרכב לי מאוד דגדג לסחוט את דוושת הגז כמעט בכל מצב.

לא מתכוון להיות קטנוני, אבל לC63 יש מנוע בנפח 6.2 ליטר...

ד''א ממה שאני ראיתי בלוחות C63 2009 זו היחידה שנמצאת למכירה.

כמה דורשים על הM3 הלבנה של באווריאן מוטורס?

פורסם (נערך)

1. הרמתי צלצול לבוואריין , דיברתי עם בחור שאני לא מכיר אז אני לא רוצה לחשוף יותר מידי , אבל בגדול סביב ה-300 תלוי במו"מ .

רכב יפה יבוא אישי , 70 ומשהו אלף ק"מ .

2. עידן לא הייתי אומר שאני לא ממליץ על שאר הדגמים של AMG , כן הייתי אומר שאני לא ממליץ במקרה הזה .

אני בזווית ראיה טובה כי הייתי בנעליו של הבחור , ואני יודע להשוות מה זה יהיה לצאת מ-S2000 לרכבים האלה .

לדעתי , כל הדגמים של AMG (גם משופרים אפטר מארקט , קרלסון או ברבוס - מהממש מעט ניסיון שיש לי) גם אם אפשר לשפוך עליהם ים מחמאות (ואפשר) לא ירגישו כמעבר למכונית ספורט נטו .

פותח השרשור רוצה גם קצת יותר שרירים , קצת שינוי אווירה , ואני חושב שאם כבר AMG (כמו שהבנת אני נוטה להמליץ על מכוניות יותר תזזיתיות כמו הקאיימן) ה-C63 תהיה ה-Sweet Spot בין "הפאסון" לבין "הרגשה בבית" (צריך לסייג שמעולם לא נהגתי על SLK63 אלא רק 55) .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
לא מתכוון להיות קטנוני, אבל לC63 יש מנוע בנפח 6.2 ליטר...

גם אתה וגם אני צודקים, המנוע אכן נושק יותר ל-6.2 ליטר מאשר 6.3 אולם חלק מתייחסים אליו ומגדירים אותו כ-6.2 וחלק 6.3 (מכאן גם הספרות 63).

אותו סיפור אגב עם הרכב שלי, חיפוש בגוגל יראה לך שחלק מתייחסים אליו כאל 5.4 ליטר וחלק כ-5.5 ליטר.

ביננו?

100 סמ״ק יותר או פחות לא ישנו את העובדה שהמנוע ב-c63 הוא פנינה אמיתית.

Moonlight,

עכשיו הבנתי את כוונתך ואני מסכים איתה, דור ה-״55״ היה משמעותית פחות ספורטיבי מדור ה-63 ועדיין הדגמים העדכניים אינם חדים כדגמי M אבל לדעתי זה מה שכיף בהם- הם מכונות נהיגה מהנות יותר ליום יום מאשר ה-Mים.

• תוכן חדש...