Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7-10K כמה שיותר אמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7-10K כמה שיותר אמין לא חייב להיות חסכוני יותר מידי.

אני לא בררן (בטח שלא במחירים האלה) אני פשוט מחפש רכב זול שלא יתקלקל לי יותר מידי.

אני יעשה עליו כל יום נסיעה של עשרה קילומטרים בערך הלוך וחזור - 20 KM כל יום. וכמוכן שמידי פעם גם נסיעות קצת יותר ארוכות..

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

מתאים לי גם רכב קטן..

אם היית צריך לבחור אחד מהרכבים האלו, מה לדעתך הכי נכון לקנות? אישית אני מאוד אוהב את השרייד

פורסם

תנסה למצוא איזה משפחתית יפנית משנות ה-90 כמו קורולה, אלמרה או אימפרזה.

תבחר רכב לפי המצב המכני שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין דבר כזה אלמרה חצי אוטומט.

ובתקציב שלך עדיף לקנות ידני, פחות סיכוי לצרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פורד פיאסטה ידנית.

שלי היא שנת 2002.

מאד אמינה אם כי לא הכי חסכונית (אצלי עושה 12 ק"מ לליטר רוב הנסיעות בינעירוני).

פורסם

קודם תתמקד,התקציב הוא 13? אתה באמת צריך משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באזורי המחיר האלה, הרבה יותר חשוב איך טופל הרכב, מאשר איזה רכב בדיוק.

וודא שאתה רוכש רכב שהיה הרבה שנים באותה יד ושטופל במוסך מכובד ויש חשבוניות על כל הטיפולים והתיקונים.

רכב כזה, אם תמשיך לטפל בו היטב, ישרת אותך בכיף.

טיפ - עשה חיפוש עם הגבלה ל"עד יד 1", תראה מה אתה מוצא, תנסה לדוג מהמעט שיעלו, אחת שטופלה היטב. תוכל גם למכור אותה בבוא היום, אם תשמור עליה באותה רמה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם אתה ממש חייב גיר אוטומטי - אז טויוטה קורולה, ניסאן אלמרה או סובארו אימפרזה. אתה לא צריך משפחתית, אבל אלו המכוניות המומלצות בתקציב לאלו שלא רוצים לבחוש בתיבה בעצמם. קשה לי להמליץ על אקסנט, מדובר בפחנוע יחסית ליפניות שציינתי וגם אין ממש יתרון של צריכת דלק.

רכב שטופל במוסך מסודר (לא חייב להיות מורשה), מינימום ידיים. המכוניות האלו מסוגלות לעבור 300 אלף ק"מ ויותר בלי בעיות מיוחדות אם הן טופלו כראוי (והן לא דורשות יותר מדי גם בטיפולים השגרתיים).

צבע מתקלף וחבטות פח זה משהו שאפשר להתפשר עליו (תמורת הנחה כמובן), תתרכז בשלדה ישרה, מנוע, גיר והיסטורית טיפולים.

פורסם

ממליץ לדלג על האלמרה - אחרת, צפה הפתעות משרשרת הטיימינג.

מידע מפורט תמצא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67238

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499961&highlight=%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92+%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94

בהצלחה

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

"משפחתית" (עם עדיפות ל 5 דלתות) נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף, כי הקטנות החסכוניות שומרות יותר על מחיר. משפחתית תמיד תקבל שנה או שנתיים צעירה יותר מקטנה חסכונית באותה קטגוריה.

התקציב הוא עד 13 אבל רצוי פחות.. ולא, אני לא צריך משפחתית.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...