Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ST סטיישן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין פרטים עדיין לגבי הפורד פוקוס EB 1.0 ? מחיר\אבזור\הערכה מתי יגיע וכו'..

אנו כרגע עובדים גם על ייבוא דגמים מיוחדים כגון פורד קא 1.0 EB , גם פוקוסים למינהם וכו' .

מעבר לתקינה נצטרך לדאוג לחלפים של היצרן העולמי.

המטרה שלנו אכן ליצור בידול משאר הדגמים הרגילים שמייבאים כאן.מאמין שבמהלך שנה הבאה

ההיבדלות תהיה יותר ניכרת.

פורסם
אנו כרגע עובדים גם על ייבוא דגמים מיוחדים כגון פורד קא 1.0 EB , גם פוקוסים למינהם וכו' .

מעבר לתקינה נצטרך לדאוג לחלפים של היצרן העולמי.

המטרה שלנו אכן ליצור בידול משאר הדגמים הרגילים שמייבאים כאן.מאמין שבמהלך שנה הבאה

בהצלחה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לו יהי!

הלוואי ותצליחו בשליחות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
פורד קא 1EB נשמע מאוד מעניין. מצטרף - בהצלחה עם זה.

לא ידוע לי שיש כזאת...

יש פיאסטה ופוקוס בוורסיית 1.0EB. אני מצפה לפוקוס 1.0EB...

נ.ב,

מבדיקה באתר של פורד - לא קיימת KA עם 1.0EB. רק ב-1.2 עם 70 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הדור החדש עדין בגדר קונספט ועדין לא צויין איזה מנועים יהיו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מודה שלא קראתי את כל הפוסט...

אבל לפי מה שאני מבין, מטרת היבוא המקביל היא ליבא את אותם דגמים במחיר אטרקטיבי לעומת היבואן הרישמי.

ייבוא רכבים מעניינים ואקזוטים אולי מושך תשומת לב, אך לא תורמת להוזלת רכבי "הלחם והחמאה" וחבל.

פורסם

בדיוק נתקלתי בכתבה על איילון מוטרוס שמבהירה את התמונה לגבי כמות הרכבים שהיא מכרה עד כה ותוכניותיה לעתיד.

אני מאחל הצלחה ועם כל הכבוד לרכבי הנישה אני מקווה בעיקר שמכירות רכבי הלחם והחמאה יצברו תאוצה וזאת באמצעות מחירים תחרותיים, כי זה השינוי לו זקוק שוק הרכב ישראל- תחרות על אותם מותגי רכב ולא בין מותגי רכב.

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-3149e0bae419241006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=786102762

דרך אגב הפוקוס st בצבע אדום מהממת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...