Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי אייפון 5 שהולך לעבור לאישתי

כי אני מוכר את האייפון 4 שלה,ואני שוקל

להתחדש בסמרטפון חדש.

מכל מה שרשמתי בכותרת מה המכשיר הכי טוב

היום,מצלמה הכי טוב אפשרות הרחבה של זיכרון

אני יודע שאייפון מגיע ב16 32 64 גיגה

מה עם שאר המכשירים?

בקיצור איזה מכשיר יתן לי את כל מה שאני צריך

ויותר מזה?

תודה ושבוע טוב.

imprza new age

פורסם

א) לגבי מצלמה לא יודע, אני מתאר לעצמי שלכולם יש מצלמה שתתאים מעל ומעבר למישהו שהוא לא צלם מקצועי או חובב צילום, ולא תתאים למישהו שהוא כן צלם מקצועי או חובב צילום.

ב) אפש' הרחבת זיכרון יש רק לסמסונג (כרטיס MICROSDXC עד 64 ג"ב), לשאר אין.

ג) מה אתה צריך?

ד) אתה החלפת אייפון 5 בגלקסי נוט 2, ואז חזרת לאייפון, ונוט 3 לא אמור להיות שונה בהרבה מנוט 2.

ה) כתוצאה מסעיף ד', תקנה אייפון 5S

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אין לך צורך באחסון מדיה כמו סרטים ומוזיקה על המכשיר, אני ממליץ בחום על ה-G2 של LG (קניתי לאמא שלי).

ה-LG זמין בגרסאות של 16GB ו-32GB, כמו כן קח בחשבון שהיום משתמשים בשירותי ענן לאחסון תמונות וכיוב'.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

Nexus 5 חזק ואיכותי כמו הG2 ועולה חצי ממני ושליש משני האחרים, no brainer מבחינתי.

הבעיה היא בזמינות המכשיר שככל הנראה יהיה out of stock לחודש הקרוב, לפחות.

החסרון היחיד במכשיר זה שאין בו רדיו.. :lol:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

והסוללה בו היא 2300 מיליאמפר עלובים במקום ה 3000 ב g2 המקורי.

שליש מהמחיר? אחרי מס מקומי גרסת ה 16 עולה כמעט 400

דולר. גרסת 16 של ה g2 עולה בערך 100 דולר נוספים סה"כ.

לגבי מה כדאי לקנות- זה תלוי מה אתה מחפש מהמכשיר

הנוט הוא יצור לקהל קצת אחר ורצוי לבדוק אם הגודל שלו מתאים לך דבר ראשון

פורסם

מדובר בשלושה גדלים שונים, ה5s קטן, הg2 גדול מאוד והנוט מפלצת.

מדובר בשתי מערכות הפעלה שונות בתכלית.

בקיצור, מי אנחנו שנדע מה ההעדפות שלך?

אני הייתי הולך על הlg, בגלל שלא מתחבר לios ונרתע מהגודל של הנוט.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה סוג השאלות שברור לך שאף אחד לא יכול לענות לך עליהן?

נטו עניין של העדפה, יש משתמש שלעולם לא יחליף IOS ויש משתמש שלעולם לא יחליף אנדרואיד, למה אתה מתחבר?

הG2 הוא מכשיר חדש מאד, נכון לכרגע, וזה פרק זמן קצר ביותר, אין תקלות חריגות שלו במיוחד, צריך להתרגל קצת לנושא שאין כלל כפתורי חזית והכל מתבצע מגב המכשיר.מסך ענק HD 5.2 כפי שנאמר.

האייפון כמובן מכשיר מעולה גם הוא.אני ממש לא מת על כל עניין "הגן הסגור" של אפל שהכל אך ורק דרכם.

הנוט מדהים ביכולתיו, במסך ובכל מיני פיצ'רים מדליקים, אבל לטעמי האישי גדול מידי להתניידות כמו שאר הסמארטפונים, ואינו נופל באותה קטגוריה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ההשוואה צריכה להיות בין אנדרואיד לiOS. אם אתה אוהב iOS, אין לך ברירה אלא להשאר עם אפל. אם לא, אז נקסוס 5.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מאוד נגד כל ההמלצות האוטומטיות על הנקסוס 5. אנחנו אפילו לא יודעים עדיין אם מדובר במכשיר מוצלח, שום סקירה רצינית לא התפרסמה.

פורסם

ואנחנו גם לא יודעים האם אנחנו נכנסים לעוד סאגת מרק10 והנקסוס 4 ובתפקיד מרק10 יהיה hagggg55 ובתפקיד הנקסוס 4 יהיה נקסוס 5.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי הפרמטרים שלך = נוט3.

ואם נוט 3, חפש את ה 9005 ולא ה 900 שנמכר כאן ע"י סאני.

מעבד טוב יותר, מצלמה טובה יותר, LTE ופיתוח.

• תוכן חדש...