Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו GT V6

TamirK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה, אילו הייתי נדרש לשיפוץ כזה הרכב היה נמכר מיד, שום מכונאי עברי לא יכול להתקרב לרמת ההרכבה של בית החרושת.

בעבורי זה רכב גמור.

מצוין, תמשיך לחשוב ככה ותשאיר לנו את הרכבים הסקסיים באמת.

הישבן שלי היה יפה בעיניך ביום שישי בכביש 1? :-P

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצוין, תמשיך לחשוב ככה ותשאיר לנו את הרכבים הסקסיים באמת.

הישבן שלי היה יפה בעיניך ביום שישי בכביש 1? :-P

אני לא צריך להזכיר לך שבסוף הרחת ניחוח של שני אגזוזים יפניים, אפילו שהרכב שלי היה מלא נוסעים ושלך ריק... :twisted:

פורסם

מאוד מוזר מצב הרכב למודל 2007 עם 74 ק"מ...

ברשותי שני רכבים מודל 2007 עם ק"מ יותר גבוה ושניהם נוסעים נהדר ובמצב מצוין. טיפול שוטף פעם בשנה וזהו.

פורסם

אה, דורקי, מתי? כשעברתי מרוב שעמום לנסיעה מנהלתית?

מילא אם הייתי נאלץ מתישהו להוריד הילוך... :roll:

:-P

לגופו של דיון, האופי המסוים שיש לאלפות עם מנוע בוסו מצדיק, בעיני, השקעה רבה ביישור קו וחידוש של מכלולים שיביאו את הרכב לרמת שביעות רצון והנאה שקשה למצוא לה מתחרים בצד הזה של מזראטי GT.

עריכה: חלק מהמכלולים מחודשים לא כי הם בלויים אלא כי יש אופציות איכותיות יותר ושמעניקות מרווח נשימה משמעותי מרגע חנוכת הרכב ועד לתיקון הבא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא צריך להזכיר לך שבסוף הרחת ניחוח של שני אגזוזים יפניים, אפילו שהרכב שלי היה מלא נוסעים ושלך ריק... :twisted:

שניים יפנים עם כינור גדול, טסו במורד בכביש ויללו בקול גדול.:-D

לא במקרה רכבך היה עמוס, סוס עבודה יעיל ורציני.

סוסת המירוצים האצילה של מתחיל לא תסכין לנוסעים, טפו.

או למזגן יעיל, טפו. אין זה מעניינה של סוסת מירוצים.

לא הספציפית של מתחיל, ככלל.

וכשמגיעים למירוצים מגיעים גם תירוצים.

אך אבטיחך נאמנה: תמיד תמיד במירוצי אלפא רומיאו המנצחת היא אלפא רומיאו.[נו, בערך]

סיפור הנסיעה שלך ושל מתחיל מזכיר לי משהו ששמעתי השבוע: ילד עם אלפא ישנה נעקף ע"י במוו חצופה.[אבקש לא לחשוף מקורות ולצטט העניין]

מיד עצר והוריד הנוסעים ואץ לו חיש להשיג את הבמוו בכביש.

ואכן הוא השיג את הבמוו החמסני שכלל לא ידע שהוא במירוץ רציני.

כך גם אצלכם, מתחיל לא ילד אך האלפא מוציאה מימנו את הילד, נותנת הנאה.

וזה עובר אפילו אלייך, ביפנית הסמוכה.

האלפות שנזכרות בשרשור בהחלט מהנות, אך ככלל באלפא- אוהדי הקבוצה הם כבר מזמן יותר ממה שמגיע לקבוצה.

היפנים לעולם לא יוציאו אלפא כי זה יביא לספוקו המוני של מהנדסים.

היפנית שלך הייתה ותישאר אמינה, וכשהיא תפסיק, תעיף אותה בבעיטה.

אלפא אולי זה קצת אחרת, אך יש מי שישקיע באחת ממוחזרת.

חשוב לשמור על כדור הארץ.

פורסם

המזגן שלי עובד יופי... :evil::-P

עריכה: בניגוד לפנים הרכב שלי, ששמור ככל שיהיה עדיין מזכיר צוללת גרמנית ממלחמת העולם השניה, זה של ה GT מודרני יותר ומעוצב לעילא.

Winston S. Churchill -

פורסם
אה, דורקי, מתי? כשעברתי מרוב שעמום לנסיעה מנהלתית?

מילא אם הייתי נאלץ מתישהו להוריד הילוך... :roll:

:-P

לגופו של דיון, האופי המסוים שיש לאלפות עם מנוע בוסו מצדיק, בעיני, השקעה רבה ביישור קו וחידוש של מכלולים שיביאו את הרכב לרמת שביעות רצון והנאה שקשה למצוא לה מתחרים בצד הזה של מזראטי GT.

עריכה: חלק מהמכלולים מחודשים לא כי הם בלויים אלא כי יש אופציות איכותיות יותר ושמעניקות מרווח נשימה משמעותי מרגע חנוכת הרכב ועד לתיקון הבא.

נו טוב, אם זו הגרסה שלך לאירועים מי אני שאתווכח - תודה "שנתת" לי לעקוף... :-P

ובנימה רצינית יותר, אפשר לקנות "רכב סקסי" וגם ליהנות ממנו, כשהחבילה כוללת הכרות קרובה עם מנהלי המוסך ועובדיו, אז במטוטא ממך אני מעדיף להשאיר לאחרים את התענוג.

פורסם

דורון אין לך מה להיעלב, הרכב שלך חלש משלי וכבד ממנו.

לגופו של עניין, אני מעדיף את החוויה הכוללת של האלפא על פני רוב היפניות הזמינות בישראל. אין לי שום בעיה עם מוסכים, אין לי שום בעיה להשקיע בבנייה של רכב שאין לו תחליף מבחינת החוויה עבורי - ביצועים, סאונד ותחושה כללית.

Winston S. Churchill -

פורסם

לגופו של עניין, אני מעדיף את החוויה הכוללת של האלפא על פני רוב היפניות הזמינות בישראל. אין לי שום בעיה עם מוסכים, אין לי שום בעיה להשקיע בבנייה של רכב שאין לו תחליף מבחינת החוויה עבורי - ביצועים, סאונד ותחושה כללית.

אני בהחלט מסכים אתך שניתן למצוא קסם באלפות, הרכב יודע לתת עבודה ומהבחינה הזו הוא מהונדס לתפארת.

הבעיה מתחילה כשצריך גם להחזיק אותו ולא רק ליהנות ממנו ביום מסלול כזה או אחר, תתבונן בתמונות שבשרשור, לך זה נראה סביר שרכב עם פחות מ- 80 א' ק"מ יפורק בצורה כזו - אני לא יכול להשלים עם זה וגם לא לחיות עם רכב שעבר פירוק כזה ברוטאלי.

שום מקצוענות של מוסך לא תחפה על רדיאטורים שמפורקים ומאוכסנים בתא המטען, על מנוע שמונח על רצפת המוסך, על ערימת ברגים שפורקו ולא בטוח שכולם יורכבו חזרה (שים לב שאני עדין, לא כתבתי לך שבטוח שלא כולם יורכבו בחזרה...), מחברי חשמל שניזוקו ועוד פורענויות שיתגלו רק בהמשך הדרך.

זכותך המלאה להגדיר רכב כזה כ"משופר", אצלי כפי שהבנת הוא מקבל הגדרה אחרת לגמרי.

סיפור קטן ואמתי לסיום - לפני שנתיים-שלוש קיבלתי אלפא 159 לנסיעת מבחן, לרכב (1.8 טורבו) היה מנוע מחורבן ביותר, אך פרט לכך הוא הפגין יכולת דינאמית משובחת, הכיף נעלם כשלפתע ריח חריף של דלק הציף את תא הנוסעים, כתוצאה מכך התקרבתי למצב הקאה - וזה להזכירך ברכב חדש שנמסר בסוכנות כדי לשכנע קונים פוטנציאליים עד כמה המותג השתפר.

פורסם

כמה שאני לא מסכים עם דורקי. רכב שקנית מוכן מהשקית ולא פירקת אותו אף פעם זה הדבר הכי משעמם שיש.

נו טוב, יש יוצאים מהכלל - אבל לקסוס סטנדרטית ממש לא ביניהם, והם יודעים את זה, לכן הם הוציאו את הLFA.

אין כמו להיהנות מרכב מעולה שהרכבת מחדש במו ידיך (או בעזרת מוסך) ובחרת את כל המכלולים לפי טעמך האישי.

לפות"ש - אתה בדרך הנכונה. בדרך כלל אנשים עושים את העבודות האלה על רכבים ראויים בני 20 ויותר. אתה התחלת בזמן - תהנה!

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

דורון אתה מדבר מבורות, במחילה. אתה לא מכיר את האוטו, אתה לא מכיר את המכונאים שעובדים עליו ואתה לא מכיר את הבעלים.

אני כן.

Winston S. Churchill -

פורסם

דורקי אתה לא בכוון בכלל בכלל.

ברמת אחזקה של רכב רגיל המכונית המדוברת היתה יכולה להמשיך ולשרת עוד הרבה מאוד זמן.

כשאתה (בעל הרכב כמובן) רוצה לקבל לא 99% אלא 120 אז משקיעים ומשקיעים הרבה כדי לקבל רכב שהוא טוב בהרבה גם מאחד כזה חדש.

גם בסוסה היפנית שלך, באם תבחר להביא אותה עכשיו לאותה רמה כמו שיצאה מהחברה תיאלץ להפרד מחלק ניכר מהמכללים שמוחלפים בGT.

פורסם

השירשור שבר ימינה אבל בלי קשר רלוונטי לפרויקט.

אני לא עורך השוואות לרכבים אחרים, בטח לא לרכבים יפניים :wink:

אבל מדובר בפרויקט של בניית הרכב למצב חדש, כמו שיצא את המפעל ויותר מכך.

נכתב כאן על נושא איכות העבודה, אם נעשית במקומות הנכונים, הכל חוסר ידיעה.

גם אני הייתי פעם שבוי בתפיסה של לא לגעת, אחכ הכל מרשרש וכו.

הכל לא נכון אם יודעים איך והיכן לעבוד.

שמוסך מכיר את הרכב על בוריו, יודע איך לפרק, איך לחדש, איך להרכיב, לשפר היכן שצריך, התוצאות בהתאם, מדהימות.

להמחשה, תמונות של חידוש הקאליפרים.

לפני, בלי התעללות, בלי זיוף קמ:wink: , כך נראה קאליפר בן 7.

image.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

תהליך העבודה,

image.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תוכן חדש...